Vi købte 2 porte ved byg af nyt hus. Efter montering hylte og skreg portene når de åbnede og lukkede, og der var monteringshuller i loftet de havde lavet lappet fordi de havde lave... See more
Company replied
Nordic Systems reddede min port - og sparede os for mange frustrationer. Vi har gennem længere tid haft en port som ikke ville køre helt op. Firmaet der installerede porten findes ikke længere og jeg... See more
Company replied
Jeg kan kun på det kraftigst advare imod Nordic Systems og deres forretningsmetoder. Vær opmærksom på at du ved henvendelse betaler et “service gebyr” på 1050 kr blot ved at kontakte dem, dett... See more
Company replied
Dit valg af ledhejseporte er en moderne syn på livet og en investering i fremtiden. Derfor skal du handle hos Nordic Systems: 1. Vi finder en løsning der passer til dig - 2.Vores porte er af høj kvalitet - 3. Vi har gode erfaringer - 4.Vores porte har lang holdbarhed - 5. Funktionalitet er i top - 6.Konkurrencedygtige priser - 7. Høj sikkerhed
Barmstedt Allé 17, 5500, Middelfart, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Vi købte 2 porte ved byg af nyt hus.
Efter montering hylte og skreg portene når de åbnede og lukkede, og der var monteringshuller i loftet de havde lavet lappet fordi de havde lavet dem forkert.
Vi beklagede os og de kunne ikke se at vi havde fået monteret 2 porte da montørene havde ikke logget det rigtigt i systemet, de ville have os til at lave alt muligt for at rette deres fejl og ville næsten ikke rette det da vi ikke ville have et service abonnement ved dem, de kom til sidst og rettede portene.
Efter 3 år gik elektronikken på den ene, der var ingen hjælp at hente, de vidste godt det var noget hø de havde solgt os og var gået over til en anden model men det var bare betaling ved kasse 1 hvis de skulle hjælpe.
Jeg ville bestille ekstra fjernbetjeninger men de ville have 500kr pr stk, jeg ende med at bestille dem på ali express for 40kr pr stk med porto.
Nu her efter 7 år er de begyndt at irre om mine porte er helt hvide af ir, jeg gider ikke engang at ringe til dem og få fat i en der snakker gebrokken dansk.
Dårlig montering, service, kvalitet og ingen hjælp
Editering efter svar.
Det er sjovt i intet skriver om at i sælger nogle dårlige motor, at i vil have mig til at rette jeres fejl eller hvordan en port der er 7 år gammel er fyldt med ir og malingen skaller af.
Og jeg har intet problem med multikulturel men nej det er ikke sjovt at ringe til jer når det næsten er umuligt at føre en samtale med personen i den anden ende.
Alt min kritik er saglig og i burde ringe eller komme ud og kigge inden i siger at alt er min skyld.

Reply from Nordic systems
Min port gik i stykker fredag i sidste uge og selv om Nordic har travlt, kom de og fik den lukket så der ikke var åbent i weekenden. Kom igen mandag morgen og den klar igen kl. 10.00.
Rigtig god service og tak til David

Reply from Nordic systems
Jeg havde købt to porte af et andet port firma. Men det de havde leveret var ikke i orden og de ville ikke tage ansvar for det. Jeg ringede til Nordic Systems og de sendte en tekniker med det samme som kom og kiggede vores porte, efter kort tid fandt de ud af hvad der var galt og de fik rettet portene op og nu køre de som en drøm.
Professionel, hurtig og god service.

Reply from Nordic systems
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med dette portfirma i forbindelse med et servicebesøg.
Inden første besøg gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at mit udendørstastatur var defekt og skulle udskiftes, netop så montøren kunne være forberedt og medbringe det nødvendige udstyr. Alligevel mødte montøren op uden et passende tastatur og kunne derfor ikke løse opgaven.
Firmaet sendte derefter en ny montør en uge senere – denne gang med det rigtige tastatur. Det resulterede dog i, at jeg efterfølgende modtog en faktura, hvor jeg blev opkrævet både arbejdstid og køretid for dette ekstra besøg. Det undrer mig meget, da fejlen skyldes manglende forberedelse fra firmaets side, trods min forudgående information.
Ved det andet besøg blev tastaturet skiftet og både det nye tastatur samt de bærbare fjernbetjeninger nulstillet. Efterfølgende opdagede jeg dog, at min indendørs fastmonterede fjernbetjening ikke længere virker. Dette gjorde jeg straks firmaet opmærksom på.
Her blev jeg mødt med beskeden om, at de gerne sender en montør igen – men naturligvis mod betaling. De mente samtidig, at det var mit ansvar at informere om, at også denne enhed skulle nulstilles. Det finder jeg helt urimeligt, da jeg som kunde ikke har den tekniske indsigt i, hvad der skal gøres i forbindelse med udskiftning af et tastatur.
Samlet set oplever jeg manglende professionalisme, dårlig planlægning og en uvilje til at tage ansvar for egne fejl. Jeg står nu med ekstra udgifter og en løsning, der stadig ikke fungerer korrekt.
Kan desværre ikke anbefale dette firma.

Reply from Nordic systems
Fik installeret en port i 2024 efter en lang og grundig dialog. Ejeren kom endda på byggepladsen til vores hus, for at gennemgå de mest optimale løsninger. Vi har været glade for porten lige siden.
Fik ekstraregning på kørsel, hvor firma selv havde foreslået at komme og færdigmontere port på et senere tidspunkt, uden at oplyse at dette udløste en ekstraregning på næsten 1600 kr.

Reply from Nordic systems
Jeg købte en port i 2011 er meget tilfreds med den har haft 2 Serviseftersyn.Virker fint og en flink montør dejligt
Hej
Vi takker for en positiv oplevelse hele vejen igennem, i forbindelse med købet og montagen af en ny ledhejseport med dør.
venlig hilsen
Jytte og Preben Schmidt
Servicen er helt i top. Min Remote controller til 2 rulleporte fungerede ikke korrekt, men efter 10 minutter havde montøren ændret opsætningen i styringen, så nu virker alt perfekt igen.

Reply from Nordic systems
Rigtigt god service hos Nordic systems. de går langt for tilfredse kunder, og så er det altid glade montører, hvilket er et stort plus, vil helt sikker anbefale andre Nordic systems.
Mvh Anders p

Reply from Nordic systems
Rigtig god rådgivning og kompetente montører, en god oplevelse hele vejen igennem forløbet 👍🏻

Reply from Nordic systems
Advarsel: bed om pris forud for besøg.
Fik faktura på 3.118 kr for besøg på 1.5 time uden problemet kunne løses. Heraf 1.292 kr i Serviceadministration.
Timepris 695 kr.
Porten knap 4 år og automatisk hejs virker nu ikke 😒

Reply from Nordic systems
Vi bestilte en port, og har kun gode ting at sige. God og effektiv behandling - selv når det brænder på

Reply from Nordic systems
God service, kvalitets produkter… det kan jeg anbefale til alle.

Reply from Nordic systems
Fantastisk og professionel service.
Vi har købt den perfekte port efter kyndig vejledning.
Vi er meget tilfredse med købet af vores nye port.
Vi kan kun varmt anbefale Nordic Systems.

Reply from Nordic systems
Prompte og fin service og løsningsorienteret rådgivning. Det virker bare og med materialer af god kvalitet. Tak for det!

Reply from Nordic systems
Nordic systems leverede fra starten af god service og rådgivning og i samarbejde fandt vi den port der passede til vores behov. Nordic systems sørgede for at måle op og leverede porten på aftalt tidspunkt og uden at vi havde behov for at være der. Nordic systems fulgte telefonisk op på deres leverance og montering. Vi følte os god behandlet og trygge i forløbet.

Reply from Nordic systems
Det er første gang, at jeg laver en negativ anmeldelse på Trustpilot.
Men når man skal betale kr. 1.230 for et udkald af en service teknikker, synes jeg det kræver at komme frem..! Specielt set i lyset af, at det inkl. timeløn kostede kr. 2.137 (ex moms) - uden at han kunne reparere skaden.
Men vi blev da tilbudt at købe et nyt bundelement til den nette sum af kr. 6.400 + arbejdsløn.
Da en port koster kr. 15.159, så svarer det til næsten 60% af prisen for de nederste 20%.
Desværre ikke den eneste udfordring jeg har haft med deres fakturering, så absolut ingen anbefaling herfra.

Reply from Nordic systems
Vi har købt to led hejseporte, (følger taget) Godt informativt møde ved opmåling, God dialog med montører der monterede begge porte samme dag, der var aftalt, alt fungerer til vor fulde tilfredshed, og har vi spørgsmål er hjælpen blot et kald væk. Hermed vore bedste anbefalinger til Nordic port.

Reply from Nordic systems
Fremragende og service i top båd fra sælger og de to montør. helt igennem en gode oplevelse.