Odense Forhandler Pava Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

En meget fin behandling.

Jeg fik min bil undervogns behandlet i september sidste år.
Jeg var så i vaskehallen med den og jeg var ikke klar over at man ikke måtte undervogns vaske bilen.
Det gjorde jeg så i sidste uge. Da den var færdig var der sorte stink på døre og på kanten af døren.
Jeg kørte til dem for at høre hvad jeg skulle gøre. Camilla havde overtaget det d. 1 oktober 2025. Hun ringede og snakkede med hendes chef. De blev enige om at ordne min bil uden beregning.
Det har de lavet i dag og jeg skal love for at den er blevet ren og flot. 🤗
Er er meget glad for den behandling jeg har fået.
Nu undervogns vasker jeg ikke mere.🫣
Mange tak for en virkelig god behandling. 👏

August 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Camilla har fået rettet op på Pava…

Camilla har fået rettet op på Pava Odense igen efter de tidligere ejeres problematiske fejl og sjusk. Hun er meget imødekommende, venlig og serviceminded og endnu vigtigere, så er der styr på sagerne, og hun holder, hvad hun lover. Jeg er derfor meget tilfreds med en fin undervognsbehandling med den korrekte Pava olie.

March 5, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Det er mig en gåde hvordan I kan have 4…

Det er mig en gåde hvordan I kan have 4 stjerner i trustpilot. Jeg fik undervognsbehandlet en Tesla 3 hos jer og den havde INTET fået i hverken døre eller under motorhjælmen. Hvor meget I har givet den i panelerne kan jeg af gode grunde ikke se. Tilgengæld blev den smurt ind i det der bruges til undervognen op langs steder ved a-stolpen hvor det ikke høre til. Jeres mand havde ikke engang styr på at bruge nøglekortet til at låse sig ind, så hvor meget styr har I lige på hvor der skal sprøjtes i jeres fine sprøjteskemaer? Jeg har igennem årene brugt Dinitrol, men tænkte at jeg ville prøve Pava nu, hvor i køre en Deal inde på deals. Det bliver så både første og sidste gang, at jeg bruger jer. De virker som nogle amatører der springer over hvor gærdet er lavst , så forvent ikke det store af dem. Den eneste grund til at I ikke kun får 1 stjerne skyldes at I rent faktisk tog bilen ind igen efter jeg brokkede mig.

August 26, 2025

Super god service

Super god service og fagfolk som virkelig har styr på hvad de laver.

Kan varmt anbefales, har fået ordnet adskillige biler hos dem gennem årene og de klarer det til UG hver gang.

July 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skrev…og sagde 3 gange husk hele bunden…

Skrev…og sagde 3 gange husk hele bunden af vognen
…og blev lovet det…ja..ja…… godt nok en bund på en camper…men træ rådner…metal ruster…. Og ingen behandling der….🙈 dørene er tørre i bunden…ingen behandling der….motorklap…tør…ingen behandling der… sjusk hele vejen igennem…. Kommer der aldrig igen…fuldstændig spild af tid og penge……
Ps. sjovt i intet kan finde fra Marts mdr. ?
Oprettet 13.03.2024 ID 402438

March 18, 2024
Odense Forhandler Pava logo

Reply from Odense Forhandler Pava

Hej Viggo.

Vi er virkelig ked af vis du selvføgelig har haft sådan en oplevelse. Det undre mig bare lidt, ifølge mit system/klager ikke kan finde noget frem fra marts 2024 med en camper. Vi ville mere ende gerne give dig den rigtige behandling, det kræver selvføgelig en dialog. Som sagt ville jeg understrege jeg ikke kan finde noget fra marts 2024, skulle der opstå andet tvivl, eller mangler står vi klar til og føre en dialog og komme problemet til livs. 🙂

Mvh Pava Odense

Rated 5 out of 5 stars

Fornuftig pris jeg fik derinde

Fornuftig pris jeg fik derinde. Bilen blev efterfølgende testet af fdm, hvor alle pille peger i den rigtig retning. Alt men ikke mindst der var bedst en meget fornuftig pris på min undervognsbehandling.

December 21, 2023

Fantastisk

Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse hos Pava Odense, hvor jeg fik foretaget undervognsbehandling på min bil. Hele processen var en sand fornøjelse fra start til slut.

Personalet var utroligt professionelt og imødekommende. De tog sig tid til at forklare mig hele proceduren og svarede gedigent på alle mine spørgsmål. Det var tydeligt, at de brænder for det, de laver, og at de går op i at levere en service i topklasse.

Undervognsbehandlingen selv blev udført med omhyggelighed og præcision. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem. Det er tydeligt, at Pava Odense går efter kvalitet, og resultatet var en bil, der så ud som om den lige var rullet ud af fabrikken.

Lokalerne var rene og indbydende, og jeg følte mig virkelig velkommen. Priserne var rimelige, og jeg følte, at jeg fik fuld valuta for mine penge.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Pava Odense til alle, der ønsker en professionel og pålidelig undervognsbehandling. De leverede en service ud over forventningerne, og jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang, min bil har brug for kærlig pleje.

Tak til hele teamet hos Pava Odense for en fremragende oplevelse!

October 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super service med prisen.

Super service med prisen, vi fik lavet 3 biler. Vi skulle nødigt have vores biler flere dage væk, da vi som tømrerfirmaet bruger vores vogn dagligt. Så de iværksættet en stor indsats ved at behandle 3 biler på 1 dag, med klar den næst kommende hverdag, så vi kunne skrue nogle skruer igen.

Den nye ejer derinde er meget venlig, og til og forhandle med.

Jeg skal dog understrege vi efterfølgende har fået tjekket vores vogn, af vores mekaniker alt lå i top. 👏👏

September 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

OBS på rabatter og priser

Deres rabatkuponer er kun til udvalgte betalinger (Selvom det ikke står på dem).
Få alt på skrift fra dem, da de priser man aftaler med den ikke passer når man skal betale hos dem.

Brug gerne et Pava center, men vælg helt klart et andet center på Fyn, da man ender i problemer med dem og de er ikke interesseret i at yde en god service til deres kunder.

Opdateret 2022.08.10.
Efter at have kontaktet Pava kæden (og ikke Odense afdelingen) har Pava refunderet penge.
Yderste god service af Pava centeret (ikke Odense afdelingen)

July 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale dette, da de åbenbart ikke har styr på det

Jeg ser en deal på deal.dk på en undervognsbehandling udbudt af Odense PAVA Center (Odense Undervognscenter) den 5. Maj. Jeg gerne vil benytte mig af dette. Jeg læser betingelserne igennem og ser at der står, at hvis man er i tvivl om bilen hører under denne prisgruppe som dealen handler om, kan jeg ringe til Odense undervognscenter og forhører mig. Dette gør jeg, inden jeg køber deal beviset. Min hjælper taler med Abdul fra Odense PAVA Center (Odense undervognscenter) ca. kl 10.30, hun oplyser at der er tale om en Ford Trnasit Custom og oplyser nummerplade. Abdul er inde og slå bilen op og oplyser os om at vi sagtens kan benytte os af tilbudet, da der er tale om en prisgruppe 8 bil. Vi spørger meget indtil dette for at være helt sikker, og han bekræfter dette igen. Derefter køber jeg deal beviset.

Den 11. Maj, ringer min hjælper til Odense PAVA Center (Odense undervogscenter) og tjekker igen med Abdul at alt er korrekt og han bekræfter igen at bilen hører til kattegori 8, så alt er godt. Vi aftaler at bilen skal undrvogsbehandles idag d.14.Juli. Min hjælper kører bilen ud til kl. 07.00 - og alt er IKKE godt. Nu nægter Abdul at bilen er en kattegori 8, som han selvsagt har slået op, og derfor ikke vil lade mig benytte mig at mit dealbevis. Abdul anderkender at vi har talt i telefon sammen flere gange men siger, at de har lavet en fejl, og derfor ikke vil godkende dealbeviset, de vil have jeg skal anullere dealbeviset - og jeg vil selfølgelig gerne benytte mig af dealbeviset, fordi de selv har oplyst mig om at bilen er en kategori 8, men de er hverken til at hugge eller stikke i - virkelig ringe service!.
De tilbød mig at undervogsbehandle min bil for 5000.- hvis jeg annullerede deal beviset, men jeg føler at det er bondefangeri, fordi jeg 2 gange har snakket med Abdul omkring at min bil var inden for prisgruppen. En prisguppe 8.

Jeg er virkelig ked og frustreret over situationen som jeg er endt i, da jeg føler, at jeg virkelig har været grundig inden mit køb - og derfor handlet i godtro.

July 14, 2022
Odense Forhandler Pava logo

Reply from Odense Forhandler Pava

Hej Rie.

Vi beklager meget den sene udmelding, vi er også ret ked af du har haft sådan en ringe service fra nogle af vores team. Jeg skal dog understrege at Abdul ikke indgår i vores fælleskab længere, da vi har haft flere problemer, med hans arbejdsydelser som har kostet os dyrt. Vi ville til enhver tid forsøge og indhente det dårlig service du har fået. Kunne det friste dig en anden gang at komme til, prislover vi at du ikke kommer ud herfra før du tilfreds.

Håber det hjalp en smule på din oplevelse.

Take a closer look