Moja historia szkody była bardzo ciężka, po wielokrotnych odwołaniach ubezpieczyciel, był niechętne do zmiany stanowiska w szkodzie całkowitej, chodź pojazd był lekko uszkodzony. Kontaktowałem się z... See more
See what reviewers are saying
Choć osobiście nie skorzystałem z usług samej firmy, podczas trzech lat współpracy miałem okazję poznać właściciela, Pana Pawła. Z czystym sumieniem mogę potwierdzić, że jest pracowitym, uczciwym oraz... See more
Będąc w hotelu w Karlowych Warach na mój samochod spadły części tynku ze ściany,moja ubezpieczalnia odesłała mnie do ubezpieczalni w Czechach,ze względu na bariery językowe oraz czas postanowiłem zadz... See more
Najwyższa ocena za pomoc i profesjonalizm przy uzyskaniu dopłaty do odszkodowania z polisy OC sprawcy. Sytuacja była ciężka bo zostałem zmanipulowany przez TU i zawarłem z nimi ugodę. Odzszkodowania C... See more
Company details
Written by the company
Specjalizacja firmy obejmuje głównie odszkodowania komunikacyjne (OC/AC). Dopłacamy do prawidłowej wysokości odszkodowania, gdyż ubezpieczyciele zaniżają ich wysokość, czasami nawet o 100%. Zaniżenia dotyczą około 95% przypadków odszkodowań z OC SPRAWCY. Wyślij do nas kosztorys: https://odszkodowania-cars.pl/uslugi/doplaty-do-szkod-oc Napisz do nas: https://www.facebook.com/doplatydoodszkodowan Firma powstała w maju 2020r. Ma siedzibę w Łapanów 369/2. Od samego początku posiada dużą ilość klientów, którym udało się pomóc i dopłacić do odszkodowania. Posiadamy dużą bazę klientów. Ponadto, świadczymy przede wszystkim usługi dopłat do odszkodowań OC/AC (wypłacamy klientowi pieniądze z góry), w ciągu paru dni od podpisania umowy. Resztę sprawy prowadzimy już sami przeciwko ubezpieczycielowi. Mamy jedne z najwyższych dopłat na rynku, stosujemy atrakcyjne i niskie prowizje. Obsługujemy osoby fizyczne oraz inne podmioty, takiej jak: *firmy transportowe *warsztaty samochodowe, *pomoce drogowe *firmy posiadające floty samochodowe. Pomagamy klientom, którzy mieli szkody komunikacyjne do 3 lat wstecz z oc sprawcy. Z sukcesami reprezentujemy też firmy i osoby fizyczne w sądach przeciwko ubezpieczycielom (zaniżenia, dopłaty, odmowy wypłaty, opóźnienia, szkody osobowe-zdrowotne itp.). Ponadto, rozszerzamy ofertę dla warsztatów samochodowych- pełna obsługa.
Contact info
Łapanów 369/2, 32-740, Łapanów, Poland
- 797950034
- biuro@odszkodowania-cars.pl
- odszkodowania-cars.pl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Profesjonalne podejście do klienta
Profesjonalne podejście do klienta, pomoc na każdym etapie i sprawne załatwienie wszystkich formalności.
Konkretna firma szybkie załatwienie…
Konkretna firma szybkie załatwienie sprawy Jestem bardzo zadowolony
Bardzo polecam
Kontakt super, odpowiedzi na wsyztskie pytania udzielane szczegółowo, szybka wyplata. Polecam!
Kolejna sprawa szybko rzeczowo…
Kolejna sprawa szybko rzeczowo profesjonalnie👍
Już kolejny raz korzystam z usług…
Już kolejny raz korzystam z usług ODSZKODOWANIA-CARS
Konkretną firma!
Szybka wycena-negocjacja-wypłata ustalonej kwoty!
Na pewno do Was wrócę gdy ubezpieczyciel zaniży należne odszkodowanie.
Pozdrawiam
Bardzo szybka i przyjemna pomoc,w…
Bardzo szybka i przyjemna pomoc,w każdej chwili można było zadzwonić dopytać się o wszystko jak to będzie przebiegać i oczywiście pomoc w całym procesie dokumentacyjnym oceniam bardzo dobrze i polecam każdemu!
Proces uzyskania odszkodowania od A do…
Proces uzyskania odszkodowania od A do Z poprowadzony wzorowo. Świetny kontakt i realizacja. Jestem zadowolony ze współpracy i polecam serdecznie każdemu.
WSZYSTKO ODBYŁO SIĘ SZYBKO I SPRAWNIE
Pan Piotr prawdziwy fachowiec polecam
Pan Piotr prawdziwy fachowiec polecam
Bardzo miła obsługa pomogli mi Bardzo w…
Bardzo miła obsługa pomogli mi Bardzo w odzyskaniu należności za naprawę samochodu Bardzo polecam profesjonalne podejście i pomoc jestem zadowolony
Szybka i sprawna dopłata do…
Szybka i sprawna dopłata do szkody.Super kontakt oraz mila obsługa.Polecam
Bardzo polecam tą firmę mega…
Bardzo polecam tą firmę mega zaangażowani w rozwiązanie problemu i odrazu kontaktują się z klientem i są mega profesjonalni 👍
Odszkodowanie do szkody
Kontakt dostałem z polecenia od znajomego który był bardzo zadowolony z usług tej firmy, ja również szczerze polecam, stały bardzo dobry kontakt, szybka obsługa, wszystko profesjonalnie załatwione przez Pana Piotra. Pomoc dotyczyła szkody na pojeździe
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy…
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą gdyż ubezpieczyciel przyznał małą kwotę odszkodowania a tutaj dostałem dopłatę szybko i sprawnie załatwione wszystko. Na pewno będę wracał do nich i polecał znajomym
Super dopłata super obsługa serdecznie…
Super dopłata super obsługa serdecznie polecam
POLECAM !!!!
Jestem bardzo zadowolony z załatwienia mojej sprawy przez firmę, wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt. Towarzystwo Ubezpieczeniowe wypłaciło mi 10 tysięcy złotych za szkodę a Panowie z odszkodowania - cars dopłacili jeszcze 15000.
Współpraca klasa panowie bardzo…
Współpraca klasa panowie bardzo rzeczowi towarzystwo wypłaciło więcej niż nawet chciałem. Serdecznie polecam fachową obsługa.
Zanizona Szkoda całkowita
Polecam pomogli mi, ze szkodą całkowita uzyskali jeszcze 6000 dopłaty do wypłaconego odszkodowania.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.