3.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een service

Wat een service! Heb je een installatie-probleem, helpen ze je zelfs om 22.15 uur nog. Super vriendelijk en heel geduldig! Héél blij mee.

June 13, 2024
Advertisement

Niet thuis bij klachten!

Vijf weken geleden heb ik een printer aangeschaft die helaas niet functioneerde. Aangezien ik de printer dagelijks nodig ben voor mijn bedrijfsactiviteiten, was dit zeer ongemakkelijk. Het duurde meer dan een week voordat er een monteur beschikbaar was. Zelfs na de poging van de monteur om het apparaat te repareren, moest ik opnieuw wachten op een nieuwe toner, ondanks dat ik al een nieuwe van mijzelf had uitgeprobeerd. De beloofde toners kwamen niet aan.

Het retourneren van het product bleek geen optie te zijn, terwijl ik daar wel recht op had. Na contact te hebben opgenomen met Oki zelf en zij bevestigden dat ik recht had op een terugbetaling, vroeg de verkoper mij om deze informatie per e-mail door te sturen. Helaas ontving ik wederom geen enkele reactie, zelfs niet na een vervolgmail waarin ik een ultimatum stelde. Ondanks de toezeggingen van Oki dat alles geregeld zou worden, zijn we nu 5,5 weken verder, heb ik een grote nieuwe toner van mijzelf verspilt in de hoop dat hij het dan wel zou doen, maar helaas zonder resultaat. Maar in tussentijd heb ik nog steeds mijn geld niet terug.

Kortom, ik raad ten zeerste af om iets bij deze shop te kopen!

November 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De klantenservice laat veel te wensen over

Dit is een review voor ICT Superdeals, geplaatst op de site van Okiprintershop, omdat beide bedrijven tot dezelfde onderneming behoren en er geen aparte reviewpagina voor ICT Superdeals is.

Mijn ervaring met ICT Superdeals is helaas niet positief. Ik heb op 2 september een moederbord besteld en sindsdien heb ik noch het product ontvangen, noch enige vorm van communicatie over de status van mijn bestelling gekregen. Ondanks meerdere pogingen om telefonisch contact op te nemen en diverse e-mails te sturen, bleef een reactie uit.

Toen ik ze uiteindelijk telefonisch kon bereiken, beloofden ze te onderzoeken of de levering van mijn bestelling versneld kon worden en naar alternatieve moederborden te kijken als ik de specificaties zou sturen. Dit heb ik gedaan, maar opnieuw heb ik geen enkele reactie ontvangen.

De klantenservice laat veel te wensen over; er is een totaal gebrek aan communicatie en het lijkt erop dat ze problemen gewoon negeren in plaats van op te lossen. Na bijna twee maanden wachten zou je verwachten dat ze dit als een prioriteit zouden behandelen, maar dat is duidelijk niet het geval. Ik ben zeer teleurgesteld en zou dit bedrijf niet aanbevelen.

October 27, 2023

Een kat in de zak?

We hebben een bestelling geplaatst voor een OKI printer met extra papierbak. De betaling hebben we online gedaan. De printer was zogezegd in voorraad.
Helaas, na de bestelling geplaatst te hebben horen we niets meer van okiprintershop.nl. Als we bellen wordt er niet opgenomen en als we contact zoeken via e-mail wordt daar niet op gereageerd. We vrezen nu dat we een kat in de zak hebben gekocht.

February 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bij klacht geen gehoor meer

Zolang je iets wilt kopen krijg je goede adviezen, nemen ze de tijd voor je. Maar zodra je iets gekocht hebt (ik in mijn geval 3 toners) en daar is iets mee dan hoor je niets meer van ze.
Van de 3 toners waren er 2 leeg aangekomen. Toen ik daarover belde kreeg ik te horen: dat kan niet, dit is een raar verhaal, wij doen dat niet. Stuurt u alles maar retour in de juiste doosjes dan kijken wij er meteen naar. Maar dan hoor je dus helemaal niets meer, ik heb meerdere keren contact opgenomen in 1 maand; gebeld / gemaild etc. Steeds hetzelfde verhaal: dat doen wij niet mevrouw. Ik heb ook de lege toners mee teruggestuurd zodat ze zelf konden zien dat ik niet de volle toners in de printer heb geplaatst en de lege terug heb gestuurd. Met het doosje kunnen ze de toner verifieren en zelf zien dat ik inderdaad 2 lege toners heb ontvangen.
En als je dan al niet van plan bent om ook maar iets tegemoet te komen, reageer dan in ieder geval op de emailtjes.
Vreselijke man om zaken mee te doen.
Ik kan naar mijn 120 euro fluiten.

April 29, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Als klant blijf je in de kou staan en draai jezelf op voor kosten stuk onderdeel op nieuw apparaat

Reeds een tiental jaar had ik een Oki printer. Normaal dat na al die jaren de printer serieuze slijtage kreeg. De onderhoudkosten waren zo duur dat het me verstandiger leek een nieuwe aan te schaffen. Na wat op zoekwerk en op aanraden van een vriend/collega terechtgekomen bij Okiprintershop. En inderdaad, vlot contact, steeds paraat. Dus, gekozen voor een nieuwe Oki printer. Als zelfstandig grafisch ontwerper kies je niet het goedkoopste model. Paar dagen later werd het toestel geleverd... Ik vond het al eigenaardig dat je bij zo'n aankoop zelf de vervoerskosten moet betalen laat staan dat het toestel gewoon gedropt wordt aan je voordeur (zeer zwaar ding) in plaats van dat dat zou geïnstalleerd worden ... Met hulp printer binnengekregen op kantoor en dus zelf geïnstalleerd. Toen ik mijn eerste kleuren print maakte zag ik de het geel niet op de juiste plek printte en vlekken maakte. Dus contact opgenomen met Okiprintershop.nl, na aantal telefoontjes en geen verbetering moest ik van hem zelf contact opnemen met oki Nederland. Van die mensen moest ik verschillende stappen uitvoeren en afprinten en naar hen doormailen ... geen verbetering of oplossing. Ze gingen een technieker sturen paar dagen later (?). Heel de dag zitten wachten en niemand gezien. Na veel bellen en zeuren stond een paar dagen later onverwacht (ik werk alleen en ben er dus niet altijd) een technieker aan de deur. Bij zijn controle bleek dat de gele drum stuk was en moest vervangen worden. Deze zou per direct opgestuurd worden want dat hij niet bij. Doch ik krijg geen berichten over levering onderdeel en moest dagelijks bellen en zeuren zowel tegen Okiprintershop als Oki ... Na nog eens week kreeg van Oki te horen dat de gele drum niet beschikbaar is en ik nog 2 weken (!!!) moet wachten op onderdeel. Ik ben dan gaan checken op het internet en zag dan dat andere leveranciers dat onderdeel wel in voorraad hebben en de volgende dag kunnen leveren. Dus heb ik verschillende malen voorgesteld dat zij dat stuk daar bestellen voor mij of ik zelf mits terugbetaling door hen. Voor dit voorstel was nergens gehoor. Ik moest dus ZELF opdraaien voor de kosten van een stuk onderdeel op een spiksplinternieuwe printer "Dan heb je dat stuk in reserve is hun excuus" (?). Als grafisch ontwerper is een printer een levensnoodzakelijk onderdeel van je zaak. Ik zou dus een volledige maand geen presentaties of uitvoeringen meer kunnen doen ... Ik heb effectief reeds verschillende jobs moeten uitstellen en loop zelf gevaar jobs te mislopen door niet uitvoerbaar wegens geen printer. Ik vind persoonlijk deze behandeling en zogezegde afhandeling beneden elke peil en totaal niet professioneel. Oki is niet oké.

September 6, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look