ONTIMEFIT er et svindeler selskab som…
ONTIMEFIT er et svindeler selskab som trækker 549,00 kr på dit kort, pas på de udgiver sig for at være andet en det de er så de er lidt svære at gennemskue
Det skal understreges at det IKKE er Matas som har gjort noget forkert, men et firma som hedder Ontimefit, som har udgivet sig for at repræsentere Matas! Jeg er blevet snydt ifm. en SMS, hvor jeg skulle deltage i en brugerundersøgelse - som tak kunne jeg vælge et produkt, som jeg skulle betale fragten for. Jeg sendte kortoplysninger - idiot! I know - og modtog faktisk også et produkt. Det skulle bare have været gratis, og nu har jeg lige fået hævet kr. 549,- på min konto!!!! :-(
Jeg er glad for at jeg læste om hjemmesiden lige efter købet så jeg hurtigt kunne afmelde mig fra medlemsskabet, nu håber jeg bare at ingen penge stadigvæk bliver trukket!
Jeg er også lige blevet fuppet på samme måde. Der stod ingen steder man binder sig til et medlemsskab, ej heller at man inden for 7 dage, skal afmelde sig igen. Hvordan kan man det, når man ikke ved, man er blevet medlem😡
Jeg har chattet med en Jessica på deres hjemmeside, men de 549kr er tabt. Der er intet at gøre, udover hun fortæller, at hun nu har “meldt” mig ud.
Jeg har også modtaget nogle andre tabletter end jeg bestilte, og er nu pludselig blevet bondefanget med et medlemskab, hvor man løbende skal betale 549kr pr. Måned - og alt er nu på engelsk!
Jeg fik intet ud af mine 549kr - ikke engang tabletter, men noget vås om nogle tips om helse på en engelsk side, man ikke kan åbne.
Fup fup fup. Kan kun advare alle andre mod ikke at henvende sig til dette svindelfirma😡😡😡
Jeg har lige været udsat for det samme. Købte et helt andet produkt, men fik smidt for 19 kr. fra OnTimeFit oven i, så det så ud til at være gratis.
Modtog i dag en mail med besked om at min konto var fornyet, så har lige chattet med live chat. Der er åbenbart ikke rigtig noget at gøre. Der må have stået et eller andet med småt undervejs - selvfølgelig på engelsk - jeg ikke har set undervej.
Jeg er nu udmeldt, er så bare spændt på om pengene bliver hævet i morgen, de er nemlig endnu ikke hævet fra min konto.
Men PAS PÅ, køb ALDRIG noget billigt hos dem, så skal du i hvert fald være OBS på at få meldt ud inden der er gået 7 dage.
Helle Dvinge
Jeg bestilte et billigt helseprodukt, som jeg modtog: Pris 19,- kroner. Men herefter blev jeg d. 15.1.19. trukket 549,- kroner på min konto. Det var blevet til en abbonnementsaftale, til noget, jeg kunne bruge til at få yderligere helseoplysninger på en engelsk side. Det var ikke noget, jeg forventede, og har nu spærret min konto, så jeg ikke skal betale det beløb igen for noget, jeg ikke kan bruge til noget som helst.
Med venlig hilsen Leif Thøgersen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.