Alles behalve respectvol en professioneel of betrouwbaar.
DIT IS WAT ZEI ZEGGEN TE BIEDEN !!!
wij zorgen dat alles snel en netjes wordt geregeld.
Twee jonge ondernemers met een sterke werkmentaliteit en oog voor detail. Wij begrijpen dat een woningontruiming vaak een moeilijke of stressvolle situatie kan zijn. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen wij voor een zorgvuldige en respectvolle aanpak.
Onze missie is om iedere woning snel, professioneel en bezemschoon op te leveren volgens de eisen van de woningbouw of verhuurder.
Dit is wat zij werkelijk bieden.....
Zijn afspraken niet nagekomen , woning was niet klaar voor oplevering , en zijn afspraken meerdere malen niet nagekomen .
Spullen van overledenen zo op straat geknald ipv naar de kringloop , laminaat niet gebundeld voor het grofvuil zoals beloifd en afgesproken ,
ene grote bende was het , met als gevolg dat het grofvuil het niet mee heeft genomen !
Met alle gevolgen van dien .
Ontzorgen was niet aan de orde , heel veel stress en ellende heeft het gebracht , waardoor wij zelf nog aan de slag konden .
Glas en spiegels alles lag zo op straat , niks netjes aangeboden zoals afgesproken , en proberen mij de schuld in de schoenen te schuiven .
Ik had duidelijke afspraken gemaakt met grofvuil en met de ONTRUIMING EXPERTS .
Tot overmaat van Ramp mijn sleutelbos ook nog mee genomen , die zouden ze de volgende dag terug brengen , wat ze niet hebben gedaan , kreeg ik pas bijna week later !