Super god tilrettelagt tur til Istanbul og god information/service op til rejsen. Giver 4 og ikke 5 stjerner da hotellet var alt for ringe og med larm fra køkkenet og kakerlakker i nogle af værelserne... See more
Company replied
Netop hjemvendt fra Japan i selskab med 11 andre gæster og vores ualmindeligt dygtige guide Jacob. Han tog os i hånden fra start til slut og guidede os gennem hele rejsen på sikker og fleksibel vis. H... See more
Company replied
Har været på en fantastisk tur til Japan og kommet hjem 2/42026. Vores guide Jakob var imødekommende og fleksibel og fik ført os sikkert gennem alle seværdigheder. Gav os fin tid til at gå rundt på eg... See more
Company replied
Fantastisk Japan rundtur, med Nina som guide. Programmet er pakket med oplevelser, men til gengæld kommer man hjem med kæmpe oplevelser i rygsækken. Nina var en super guide. Ind imellem lidt... See more
Company replied
Siden 2005 har vi haft den store fornøjelse at hjælpe gæster på rejser rundt i Verden. Hvad kan vi tilbyde? Vi valgte navnet OurWorld, fordi det relaterer til det vi kan: Nemlig arrangere rejser til hele verden. Dog, hvis det ikke er muligt at gøre det ordentligt, med ærlighed og redelighed, så gør vi det ikke. En rejse er en opgave, der skal udfyldes med såvel store som små ønsker, så du kan bruge hele din tid på at opleve. Vi glæder os til at arrangere din næste rejse.
Nupark, 7500, Holstebro, Denmark
No recent history of asking for reviews
Lige hjemvendt fra en fantastisk rejse til Seul og rundrejse i Japan.
Vi var så heldige at have Jacob Lund Hjort som rejseleder.
Turen var vel tilrettelagt og vi fik oplevet hvad vi var blevet lovet i forhold til rejse beskrivelsen.
Jakob førte os sikkert rundt i diverse lufthavne og metroer. :-)
Ligeledes havde Jacob fokus på hver enkelt af os for at sikre, "at alt er godt." :-)
Knud og Agnes
Ringkøbing

Reply from Ourworld
Tur med Ourworld til USA.
En lang, men fantastisk tur til USA, er vi netop vendt hjem fra. Fuld af fantastiske oplevelser, og nye indtryk, som vores altid friske rejseleder Henrik Lange mere end sørgede for. Med Henrik som guide, mærker man, at han brænder for sit arbejde, og giver så meget mere, end hvad selve programmet lover. Efter lange arbejdsdage, faldt vi omkuld om aftenen, for at vågne op til nye mega spændende dage, som overstrålede alt, hvad vi havde håbet.
Tak til Henrik og til Ourworld for en fantastisk rejse, med spændende oplevelser. Vi vil klart rejse med på sådanne ture, så snart det bliver muligt, og vil således også klart anbefale andre at tage afsted med Ourworld
Inger og Jan

Reply from Ourworld
Var med Klub FT og Ourworld til det vestlige USA i uge 9/10. Det var en nøje og veltilrettelagt tur som langt oversteg vores forventninger - ikke mindst i kraft af at de havde givet os den ære at få Henrik Lange med som rejseguide, som har en lang erfaring med USA og et udbredt kendskab og viden til dette land. Dette fik vi i den grad oplevet i og med at Henrik udover programsatte punkter gav os betydelig mange flere oplevelser undervejs - hvilket også medførte at vores "arbejdsdage" ikke var under 12 timer. En super tur, hvor vi ikke kan få armene ned igen. Vi vel aldrig glemme denne storslåede tur, hvor vi virkelig fik Value for Money. Vi vil helt sikkert vælge Ourworld igen en anden gang

Reply from Ourworld
Vi var på kør-selv ferie med udgangspunkt fra LA USA i februar. Ourworld havde lavet en god og udført planlægning var til stor hjælp i forhold til at tilpasse til vores specifikke ønsker såsom bilstørrelse og hotel. Jeg vil klart anbefale rejsen til andre der ønsker at komme på eventyr.

Reply from Ourworld
Japan, Solens rige 14. til 24. februar 2025. Vi blev også rige – rige på mange fantastiske oplevelser.
Nina, vores rejseleder, tog afslappet på det hele, på en meget positive måde. Hun var ustresset på hele turen, selv på perronerne, når vi skulle med overfyldte tog.
Nina var en fantastisk rejseleder, der viste os rundt til mange spændende steder. Samtidig var vi heldige at være en gruppe, der var social og som passede på hinanden. Der var altid en god stemning i hele gruppen med en glad og dygtig rejseleder, til at føre os fra A til B.
Det er den bedste grupperejse, vi har deltaget i, og vi har været på mange. En stor tak til Our World og Nina for vores oplevelser i Japan.
Ulla og Niels Lauritsen

Supertur til Japan med Jacob som guide
En veltilrettelagt tur med et tilpas varieret program.
Fremragende at rejse som japanerne selv. Det giver en masse nærhed.
Jacob er som guide en gave med sit overblik, rolighed og tålmodighed. Intet spørgsmål eller forskellige ønsker bliver overset. Jacobs blik for hver enkelt deltager er helt unik.
Sådan en tur er svær at gøre bedre.
Tak fra Jørgen Diswal

Reply from Ourworld
Our World havde sammensat et spændende og varieret program med masser af interessante højdepunkter i Japan. Vi rejste i en lille gruppe med en vidende og behagelig guide Jacob, som smidigt fik os alle med de offentlige transportmidler uden problemer, - også i myldretiden. Vi rejste som japanerne selv, hvilket gav et godt indblik og Jacob gav os et godt indblik i den japanske mentalitet. Vi kigger med taknemmelighed tilbage på en skøn tur, som fungerede på alle planer. Vi rejser gerne med Our World igen.

Reply from Ourworld
Our worlds rejse er veltilrettelagt med et varieret program med besøg i flere byer, og det er sammensat, så der er noget for enhver smag. Programmet er ikke mere fast, end at der er plads til individuelle ønsker og spontanitet. Det er dejligt at være en lille gruppe, og så er det genialt, at der bruges offentlig transportmidler.
Vi kan ikke rose vores rejseleder, Jacob Lund nok. Han har en stor viden om Japan, som han gerne deler ud af, uden at være en bedrevidende “kloge-Aage”. Jacob er god til at tage individuelle hensyn, han er empatisk, og meget behagelig at være sammen med.
En hel igennem fantastisk tur 😊
Erik og Annette

Reply from Ourworld
En meget velplanlagt rejse, som rejseleder Jacob løftede til noget helt usædvanligt.
Jacob var fra start til slut opmærksom og omsorgsfuld for alle i gruppen.
I Kyoto, Hiroshima og Tokyo bevarer Jacob overblikket med hensyn til både trafik og viden om attraktioner og historie.
Japanturen med Ourworld og Jacob kan stærkt anbefales.
Birgit og Søren

Reply from Ourworld
Vi har haft en uforglemmelig tur til det vestlige USA. Vores rejseleder Nina, var virkelig god. Ikke en ustoppelig talemaskine - men en kompetent meddeler, med styr på fakta, gode restauranter, de rigtige steder at besøge og ikke mindst - fokus på vores behov.
Ideen med at rejse i en lille gruppe (vi var 6 + Nina) er god. Ikke sidste gang vi rejser på denne måde. Our World får lov til at rejse med os igen.
Marianne & Thomas Harder

Reply from Ourworld
En velplanlagt rejse. Mange gode oplevelser.
Stor ros til vores rejseleder Jacob, der gjorde det godt. Jacob var praktisk, vidende og lydhør over for gruppens ønsker.

Reply from Ourworld
Ih hvor vi føler os fyldt op med mange oplevelser fra vores Japan rejse. Vores rejseleder Jacob var helt suveræn til at få alt til at lykkedes, meget omsorgsfuld og hyggelig. Med stor viden om Japan og erfaring som rejseleder, gik alt som planlagt. Vi var meget tilfredse med rejsen.

Reply from Ourworld
En anmeldelse af OurWorld består kun af superlativer. Vi har planlagt flere ture i samråd med Christian og rejst med firmaet adskillige gange, både med Christian selv og/eller med en af hans kompetente guides, hvor vi ALTID har oplevet en høj grad af fleksibilitet, engagement, service, hensyntagen til individuelle behov, humor, vel forberedelse, løsningsorientering og opmærksomhed på den enkelte/ gruppen.

Reply from Ourworld
Der var højdepunkter under rejsen - Hiroshima og Fuji-bjerget. De øvrige seværdigheder var også interessante. Fremragende guide - indsigtsfuld, specielt i den japanske togtrafik og meget omsorgsfuld overfor alle deltagere

Reply from Ourworld
Vi har været på en fantastisk rundrejse i Alaska fra 24 maj. Der var rigtig mange spændende oplevelser inkluderet i turens pris. Vores rejseleder var behagelig og kompetent og en stabil chauffør. Alt i alt en stor oplevelse.

Reply from Ourworld
Endnu en fantastisk rejseoplevelse med Ourworld. Denne gang en veltilrettelagt rundrejse i Alaska med unikke kultur- og naturoplevelser. Vores rejseleder, Søren, var både en rigtig god chauffør, guide og formidler, hvor der i det tilrettelagte program også var plads til fleksibilitet og fokus på, at alle fik en god rejseoplevelse. Gruppens størrelse på 8 deltagere inkl. rejseleder medvirkede til, at vi fik en meget intens og autentisk oplevelse af Alaska og dets befolkning.
Tak til Ourworld, vores rejseleder Søren og rejsefæller, som bidrog til en uforglemmelig tur, som varmt kan anbefales.

Reply from Ourworld
Lige hjemkommet fra rejse til Japan med Jacob som rejseleder. Virkelig professionel guide i hektisk miljø. Stor oplevelse på alle fronter. Godt rejseprogram. Gik i gns. 11 km pr dag og en hel del trapper. Fik set alt der var nævnt i programmet. Hotellerne var fine og vi havde stor glæde af selv at vælge de lokale restauranter. Tak for fin service.

Reply from Ourworld
Vi vil gerne takke for turen til Korea og Japan. Vi fik oplevet det vil gerne ville se, DMZ i Sydkorea, Kyoto den gamle Kejser by, Hiroshima og den historie som ligger bag byens berømmelse, Mount Fuji og Tokio. Fantastisk at køre med Shinkansen og andre toge, hvor DSB kunne lære noget. Gode mellemklasse Hoteller, ikke så store, men det viste vi.
Da vi skulle hjem, via Dubai. Blev Emiraterne overrasket af et gigantisk regnvejr, så alle fly blev aflyst. Ourworld, arbejdede hurtigt og fik os alle ombord på et SAS fly, direkte imod København.
Da vi ikke kunne hjem med tog til Skive, Fordi vi landede så sent, kom Bjarne og kørte os direkte hjem. Det kalder jeg service.
Tak for oplevelsen, til jer i Ourworld.

Reply from Ourworld
Det var en virkelig godt tilrettelagt rejse med oplevelser af meget variende type.
Oplevelsen af selve solformørkelsen blev vellykket, fordi Ourworld havde valgt, at vi kørte i minibusser til det bedste sted. Så trods en dårlig vejrudsigt fandt vi et rigtigt godt sted.
Turen bød på mange specielle oplevelser, både de planlagte og dem vi lige fandt på undervejs, fordi der var plads til at improvisere, f.eks. at tage på en indendørs skydebane og skyde med pistoler, da vejret ikke var med os.
Det var rart, at vi kørte med minibusser i Texas, så vi var fleksible med hht at finde det bedste sted at se solformørkelsen, og det var en god idé, at vi tog toget fra San Antonio til New Orleans, så vi også fik den oplevelse med istedet for bare at flyve.
For mig var den bedste oplevelse (udover selve solformørkelsen) New York, som jeg helt klart agter at besøge igen.
Eneste minus var, at der var afsat for lidt tid til museerne i New York. Et par timer til at opleve Naturhistorisk Museum eller Intrepid er alt, alt for lidt. På de 2.5 time vi havde til rådighed på Naturhistorisk Museum, nåede jeg kun en tyvendedel af udstillingerne. Men jeg vil se det som en appetizer til næste besøg, hvor jeg vil afsætte minimum to dage til dét alene.
Holdets størrelse på 18 (inkl guider) var helt perfekt for en sådan rejse. Vi blev hurtigt gode venner og snakken gik lystigt og frit (og lidt nørdet ind i mellem).
Til forskel fra andre selskaber, der tilbød rejse til solformørkelsen, var der lagt en tur til NASA ind, hvilket var den væsentligste grund til, at jeg valgte at rejse med Ourworld.
Jeg kan kun anbefale at tage med på en rejse planlagt af Ourworld.

Reply from Ourworld
Det er lidt over en uge siden, vi er kommet hjem og vi har nu fået bearbejdet oplevelserne fra vores tur til USA med OURWORLD. Vi har haft en fantastisk tur. En rejseleder/Guide der vidste en masse om turen og formåede at sætte fokus på vores oplevelser. Vi havde ikke på noget tidspunkt nogen negative oplevelser og Guiden Christian formåede at holde humøret højt i bussen alle dage. Tilmed blev der sendt billeder rundt til alle medrejsende fra hele turen, hvilket vi syntes er en service vi ikke havde forventet. Vi kan kun anbefale at rejse med OURWORLD. Tak for turen