Ourworld Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super god tilrettelagt tur til Istanbul og god information/service op til rejsen. Giver 4 og ikke 5 stjerner da hotellet var alt for ringe og med larm fra køkkenet og kakerlakker i nogle af værelserne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Netop hjemvendt fra Japan i selskab med 11 andre gæster og vores ualmindeligt dygtige guide Jacob. Han tog os i hånden fra start til slut og guidede os gennem hele rejsen på sikker og fleksibel vis. H... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har været på en fantastisk tur til Japan og kommet hjem 2/42026. Vores guide Jakob var imødekommende og fleksibel og fik ført os sikkert gennem alle seværdigheder. Gav os fin tid til at gå rundt på eg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk Japan rundtur, med Nina som guide. Programmet er pakket med oplevelser, men til gengæld kommer man hjem med kæmpe oplevelser i rygsækken. Nina var en super guide. Ind imellem lidt... See more

Company details

1. Tour Agency

Written by the company

Siden 2005 har vi haft den store fornøjelse at hjælpe gæster på rejser rundt i Verden. Hvad kan vi tilbyde? Vi valgte navnet OurWorld, fordi det relaterer til det vi kan: Nemlig arrangere rejser til hele verden. Dog, hvis det ikke er muligt at gøre det ordentligt, med ærlighed og redelighed, så gør vi det ikke. En rejse er en opgave, der skal udfyldes med såvel store som små ønsker, så du kan bruge hele din tid på at opleve. Vi glæder os til at arrangere din næste rejse.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god rejseleder

Har lige været på en “lille” rundrejse i Island med Christian som rejseleder. Han er super dygtig, både som guide og chauffør. Fantastisk oplevelse, hvor vi fik den tid, vi ønskede ved de enkelte seværdigheder/ naturfænomener. Vi anbefaler på det varmeste.
Mogens og Lone

May 10, 2022

Kære Lone og Mogens
Tak for de venlige ord, de varmer på en regnfuld dag i det Vestjyske.
også en stor tak for godt selskab på Island.

Rated 5 out of 5 stars

Vi var på en 6-dages-tur til Island…

Vi var på en 6-dages-tur til Island 1.-6.-5.-22
Tidlig på året før turiststrømmen, besøg på Vestmannaøerne, 9 mennesker i en lille bus. Hvad vi dog nåede at se og opleve.
Meget veltilrettelagt tur! Tak Christian!
Ulla og Peter

May 9, 2022

Kære Ulla og Peter
Tak for godt selskab og de venlige ord.

Rejse med Our World

Vores 1. Tur til USA, hvor valget faldt på Our World gennem læseklubben. Vi var lidt spændte på rejsen da vi ikke havde hørt om Our World før, men vi kan varmt anbefale firmaet da alt forløb som forventet.
Else Marie og Finn

April 16, 2022

Kære Else Marie og Finn
Tak for de venlige ord. Det var en fornøjelse at rejse rundt i USA med jer.
Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Vi er førstegangsbrugere og kun i…

Vi er førstegangsbrugere og kun i planlægningsfasen MEN hold da op hvor det er fantastisk, SÅ professionelt. Kæmpe hjælpsomhed og viden, og gode råd. Glæder os til sommer i USA

January 17, 2022

Kære Ketty
Mange tak for de venlige ord, jeg ser frem til vores næste møde hvor vi får gennemgået alle dokumenterne så I er 100% klar til nogle gode uger i USA.

Særdeles professionel rejsearrangør

Særdeles professionel, kvalificeret og serviceorienteret rejsearrangør. Har brugt Ourworld på fire familie-rejser til USA over de sidste 7 år, og har hver gang fået en rejseoplevelse helt i top!

January 17, 2022

Kære Morten
Tak for de venlige ord og tilliden, det er altid en fornøjelse at hjælpe jer ud i Verden.

Tre gode oplevelser med Ourworld

Jeg har haft tre gode USA/Canada oplevelser med Ourworld. Der bliver lyttet til ens ønsker og planen skræddersys til de individuelle behov man har. Personlig betjening og service opleves som værende i højsædet, og man føler sig ikke bare som et nummer i køen. Ourworld er gode til at stille de rigtige spørgsmål og "udfordre" gerne ens tanker/planer, så man selv bliver skarpere i hvad man ønsker af ferien/turen. Det er professionel sparring, krydret med smil og god humor.
Kan varmt anbefales, hvis man ønsker en speciel og mindeværdi tur.

January 14, 2022

Kære Christian
Mange tak for de venlige ord og tak for gode drøftelser om jeres rejser gennem tiden.
Christian Weis

Kæmpe viden meget hjælpsomme

I '17 fik vi skræddersyet vores drømmerejse i USA hos Ourworld. Der er super service og en kæmpe viden. Næste tur er bestilt

January 13, 2022

Kære Charlotte
Tak for de venlige ord, vi glæder os til at sende jer til USA i sommeren 2022.

Rated 5 out of 5 stars

Har rejst med Ourworld flere gange

Har rejst med Ourworld flere gange. Super service før, under og efter. Kan varmt anbefales.

January 12, 2022

Reply from Ourworld

Kære Marianne tusind tak for de venlige ord, vi håber at få fornøjelsen at hjælpe dig en anden god gang. De bedste hilsner Christian Weis Jensen OurWorld A/S

Take a closer look