God vin til rimelige priser og…
God vin til rimelige priser og fremragende vejledning. Har handlet der i mange år og er ALDRIG blevet skuffet.
Den største smagsoplevelse til den lavest pris
Godthåbsvej 203, 2720, København, Denmark
No history of asking for reviews
Fin og velforsynet vinhandel, som heldigvis ligger tæt på hvor jeg bor. Har nok byens bedste udvalg i Beaujolais.
Har altid fået glimrende service og gode priser hos Oxholm!
Vi har handlet hos Oxholm Vin i +10 år og er aldrig kommet hjem med en flaske, der er faldet udenfor min smag eller ikke har været prisen værd.
Man får god rådgivning, hvis der er brug for at finde en vin ud fra ens ønsker - og så er betjeningen venlig.
Når vi har købt mange flasker på én gang, er det endda sket at vi har fået en flaske med oveni handlen - en dejlig bonus.
Suveræn service. Bestilte 2 kasser vin her til morgen, og samme eftermiddag bliver de simpelthen leveret personligt på adressen - det er altså service i top klasse. 😊 Jeg kan kun anbefale oxholm-vin - jeg er ikke færdig med at handle der😊
Byens bedste vin pusher! Søde og hjælpsomme personale. De ved, hvad de snakker om. Altid smilende og imødekommende, når man kommer.. Kan varm anbefale denne hyggelige vin butik
Verdens bedste vinbutik, fantastik service, gode vine og ufattelig god stemning.
Om man er novice eller kender så får man altid en god og relevant betjening, af dygtige og behagelige medarbejdere. Og så er der altid nogle gode tilbud 🙂❤
Servicen er xtraordinært god og personlig dvs helt i top. Det er de hidti smagte vine også :-) Dertil god hjemmeside, god info om vinene og hurtig reaktion per mail ifm ændringer. Jeg vil fremover lægge flere vinkøb her
Har mange gode vine til rimelige priser. God ide med smagning af vine om fredagen.
Oxholm vin har bygget en fantastisk butik på at finde de gode "upcoming" producenter der med passion leverer utroligt gode vine til meget fornuftige priser. Absolut en af mine favorit vinhandlere i Danmark.
Annoncerer med gode vine som de slet ikke har hjemme eller i butikken. De siger dog at de har vinene og årgange hjemme når man ringer og når man så dukker op for at hente/købe dem, så kommer der en masse dårlige undskyldninger om at de ikke har de vine eller årgange. Det er virkelig dårlig stil og utroværdigt.
Det ville i det mindste klæde dem at være ærlige, når man ringer. Så kan man jo sparer 2 timers transport
inspirerende sted .....
Ekspertise og indsigt ...
Kan anbefales - er ikke gået derfra med noget dårligt !!
Oxholm Vin er en lille vinhandel i Vanløse, hvor jeg har handlet en del gennem en årrække.
Der er høj faglighed og som regel gode snakke om de mulige vine, der kan gå til en given ret eller menu. Det er ikke ualmindeligt, at Claus Oxholm kan anbefale en vin, der ligger under den budgetterede pris - og sjældent anbefaler han noget, der ligger over, men så er det som regel efter at have snakket om mad og vin osv.
Jeg kan kun anbefale at lægge vejen forbi - det er i fin gåafstand fra Grøndal Station på linie F.