Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vildt useriøst at i skriver at man kan…

Vildt useriøst at i skriver at man kan afbestille 24 timer før booking, når man så bliver trukket beløbet alligevel ved afbestilling 39 timer før. Har kontaktet afdellingen via tlf, de kunne ikke hjælpe, skal forbi jer før i kan hjælpe. Når i så hjælper så sættes de ind via point ? underligt ? Kan kun anbefale i skal holde øje med jeres afbestillinger, de har ikke helt styr på det.

February 25, 2025

PadelPadel - Komplet useriøst virksomhed

Komplet useriøst virksomhed
Jeg har nu været medlem hos PadelPadel i mere end 2 år men kommer nu til at opsige mit Premium Abbonement hos PadelPadel i København.

Årsagen er at PadelPadel ændre deres abbonement betingelser uden varsel således man bliver dårligere stillet men stadig skal betale samme pris.
Et eksempel er at der skrives at Premium abb kan booke 8 uger frem og man kan spille når man har lyst... Hvad de IKKE skriver er, at man bliver nedprioriteret, og at man med et premium abb. IKKE kan booke tid imellem kl 18-21 som er et attraktivt tidspunkt. (Man skal åbenbart have et endnu dyere abbonement). Man har tidligere kunnet booke frit, som abbonementet også lægger op til,men det forhold er blevet ændret uden varsel, begrundele og nedjustering i pris. Banerne bliver åbentbart prioriteret til anden side og dermed er Premium Abbonementet ikke pengene værd i min optik da man ikke er ligestillet mht bookingerne af banerne.

- Når man så forsøger at kontakte Centerleder via officiel Mail kommer der intet svar tilbage...

- Og kigger man på billedet af Direktøren af PadelPadel har direktøren valgt at uploade et billede af en skuespiller... Helt ærligt Hr. Direktør vil du ikke en gang stå ved din forretning?

- Banerne er også ved at være slidte og buler lidt nede bag mellem den bagerst hvide streg og bagvæggen.
Altså helt igennem useriøst....

Jeg kan kun anbefale af man holder sig væk...

Ser frem til mere konkurrence på markedet, der er helt sikkert plads til flere baner i det Københavnske område.

February 4, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Padel Padel Odense.

Padel Padel Odense.
Jeg ønsker at fremhæve det positive , hvor personalet er det største plus, ligeledes omgivelserne...
Men desværre trækker tæpperne, lys og varmen på banerne utroligt meget ned.
Påtalt utallige gange, men forgæves..

March 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Annullerer bookninger og betingelser uden varsel

Annullerer bookninger og betingelser uden varsel!

De svarer ikke på min henvendelser, annullerer banetider uden varsel og informerer kun på mail.

De varsler ikke ændringer i abonnementet, som klart forværrer det at have medlemskab, først fjerner de low tider fredag og lørdag aften, herefter fjerner de udendørs double fra at være gratis som medlem, og nu kan man ikke længere booke i en low-tid ind i en hightid uden at betale for low-tiden også.
Alle disse tiltag sker fra dag til dag og uden varsel, så man ikke har nogen som helst chance for at reagere på ændringerne

September 22, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fedt center

Padelpadel i Århus har et virkelig fedt center med gode baner, faciliteter og personale. Det eneste der trækker lidt ned er lyset på banen som lige er til den skarpe side. Ellers intet at klage over

September 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bedste padelfaciliteter på Fyn.

Bedste padelfaciliteter på Fyn.

Pris og produkt stemmer fuldstændig overens - særligt fordi der er 10 meter til loftet i modsætning til stort set alle andre steder. Banerne rengøres løbende, centret fremstår altid pletfrit. Personalet i Odense er altid imødekommende. Uden tvivl alle pengene værd.

April 19, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Flotte baner

Flotte baner, men uhørt høje priser, det er helt absurt. Den eneste grund til at de ikke får 1 stjerne, er fordi man kan se hvor meget af budgettet er blevet brugt på deres toiletfaciliteter, det giver i det mindste en god oplevelse ude for banen.

February 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice

Jeg er i sommerhus med familien og forsøgte at bestille en tid hos PadelClub i Hjørring. Deres booking system Bookli husker åbenbart placeringen på ens seneste bestilling og derfor kom jeg ved en fejl til at booke en bane hos PadelPadel i Aalborg hvor jeg spiller normalt. Eftersom der var mindre end 24 timer til min bestilling, kunne jeg ikke få lov til at afbestille min tid selv. Jeg kontaktede kundeservice og de var meget forstående og hjalp med at løse problemet selv her kl 22.30 en hverdag - God stil! Kan varmt anbefales!

December 28, 2021

Is this your company?