Absurde kwaliteit, heb veel rackets gehad maar nog nooit een die zo fijn voelde, mooie en goede zandlaag en erg fijn in de hand. Ook het gewicht en de balans is top. Mijn nieuwe favoriete racket... See more
See what reviewers are saying
Als fanatieke padelspeler ben ik super blij met mijn nieuwe racket van Paq Padel! De kwaliteit is top, perfect in balans tussen controle en power. Je voelt echt verschil bij smashes en volleys; het ra... See more
Company replied
Ik zag PAQ Padel voorbij komen op Instagram en was benieuwd omdat de prijzen opvallend laag waren voor rackets met 12K carbon. Toch maar eentje besteld en die was de volgende dag binnen. Tot nu toe be... See more
Company details
Written by the company
PAQ Padel – Premium kwaliteit, passie en innovatie Bij PAQ Padel draait alles om beleving en uitzonderlijke kwaliteit. Als premium padelmerk combineren we stijlvol design met hoogwaardige materialen, zodat elke speler, van beginner tot professional, het maximale uit zijn spel haalt. Onze rackets worden ontwikkeld met oog voor detail en onder intensieve omstandigheden getest. Elk model biedt een optimale balans tussen power, controle en duurzaamheid, ondersteund door 1 jaar garantie bij normaal gebruik. PAQ Padel staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en sportieve elegantie. Geen massaproductie, maar zorgvuldig ontworpen producten die padel naar een hoger niveau tillen. Of je nu zoekt naar een racket dat jouw spel versterkt of accessoires die je padelervaring compleet maken: bij PAQ ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service. Sluit je aan bij de PAQ-community en ervaar waarom steeds meer spelers kiezen voor premium.
Contact info
Netherlands
- paqpadel.com
Absurde kwaliteit
Mijn nieuwe favoriete racket. Ook zeer netjes in communicatie reageren snel en duidelijk.
Erg bedankt, mooi bedrijf met mooie spullen!
Wat een ervaring! Super blij mee
Via een advertentie bij PAQ Padel terechtgekomen en eerlijk gezegd was ik eerst verbaasd over de prijs in verhouding tot de gebruikte materialen. Je ziet meteen dat er gewerkt wordt met hoogwaardig carbon en andere duurzame materialen. Wat mij vooral opviel is de logische opbouw van het racket en de afwerking, details die echte kenners herkennen. Het racket speelt fijn, ligt goed in de hand en voelt zeer stabiel aan. Daarnaast kreeg ik gratis overgrips en een koker ballen meegeleverd. Binnen één dag in huis. Voor dit geld echt een koopje, ik ben zeer tevreden.
Goede racket .18k gekozen.Lekker licht…
Goede racket .18k gekozen.Lekker licht en wendbaar.
1x mee gespeeld en valt niet tegen. Goed effect aan de bal is mogelijk.
Snelle en nette levering.
Snelle en nette levering.
Heb nu een aantal potjes met mijn paq premium raket gespeeld.
En hij bevalt goed 👍🏻
super attent
ik was nog gebeld omdat ik vergeten was de gratis beschermhoes erbij te bestellen,of ik datwel niet vergeten was.
Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Top racket
Top racket, speelt heerlijk!
Was al een tijdje op zoek naar een racket met zowel genoeg power als precisie.

Echt nog mooier in het echt
Echt nog mooier in het echt
Ik heb de racket gisteren binnengekregen en ben echt positief verrast. Op de foto’s zag hij er al strak uit, maar in het echt komt de afwerking pas echt naar voren. Het voelt stevig, mooie balans en de details zijn super netjes gedaan.
Ik heb er nog niet mee gespeeld, maar alleen al het gevoel en de looks geven vertrouwen.
Kan niet wachten om ‘m binnenkort op de baan te testen. Tot nu toe heel blij met de aankoop!

Reply from Paqpadel
Zeer tevreden over deze bestelling
Het product is snel geleverd, het was goed verpakt en de racket ziet er zeer goed uit!
Kortom; ik ben zeer tevreden!!

Reply from Paqpadel
Prachtige en kwalitatief super fijne racket!
Ik had al een tijdje gezocht naar een racket dat er niet alleen goed uitziet, maar ook echt fijn speelt. Uiteindelijk gekozen voor een racket van Paq Padel, en ik ben er super blij mee. De balans voelt perfect, goede controle bij volleys en toch genoeg power bij smashes. Ook de afwerking is echt next level. Je merkt dat er aandacht aan het design is besteed.
Levering was snel en het racket zat stevig en netjes verpakt. Kortom, aanrader voor iedere serieuze padeller!

Reply from Paqpadel
Veel fijner dan mijn vorige racket!
Ik ben net begonnen met padel en dit racket voelt echt beter in de hand dan mijn vorige. Niet te zwaar en geeft vertrouwen. Snelle levering ook!

Reply from Paqpadel
Perfecte racket voor trick shots, intermediate niveau
Ik vond het moeilijk om een beslissing te maken in welke racket goed is voor padel. Inmiddels heb ik zo’n 20 keer gespeeld met een budget racket. Na wat speurwerk op het internet is mijn aandacht gevallen op Paq, omdat het een brand lijkt te zijn specifiek voor padel. Anders dan grotere merken die zich op meerdere sporten focussen. Via de website heb ik op basis van speelervaring een keuze kunnen maken. De recensies zijn positief en ik moet me daarbij aansluiten. Het racket dat ik nu bezit ligt lekker in de hand en ik kan sinds kort ook trickshots doen.

Reply from Paqpadel
Volgende dag mijn racket in huis
Volgende dag mijn racket in huis. Het carbon frame valt op en het racket ligt goed in de hand. Mooi design en al lekker mee gespeeld. Erg blij mee!!!

Geweldig racketl
Geweldig racketl! Veel power én controle in elke slag. Je voelt meteen dat het een premium kwaliteit is. Speelt echt top!

Eindelijk een lekker racket
Heel blij met m’n nieuwe Signature racket. Ligt lekker in de hand en heb het idee dat ik echt verschil voel in mijn spel — alsof ik meer controle en kracht heb. Daarnaast vind ik het een slick design. Levering was ook snel! Aanrader :)

Snelle en goede afhandeling
Eerste indruk: geweldig!
Ik heb onlangs een padelracket besteld bij deze webshop en de hele ervaring was top. Alleen al de unboxing voelde heel premium aan. Het is een nieuw merk dat ik via een advertentie ontdekte, en uit nieuwsgierigheid besloot ik het een kans te geven.
Voor de launchprijs vind ik de kwaliteit echt fantastisch. Ik heb de Premium Racket gekocht, en dat je voor dit bedrag een racket krijgt met 18K carbon en alle features die erbij komen, is uitzonderlijk. Het racket ligt heerlijk in de hand en is precies zoals beschreven.
Ik kan niet wachten om ermee te spelen, en ik zal mijn review zeker aanvullen zodra ik het racket op de baan heb getest. Tot nu toe: super tevreden en dankbaar voor deze aankoop!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.