goede service & product
zeer goede & klantvriendelijke communicatie
gratis verzending en dan nog met bpack pro zodat ik bestelling op zaterdag geleverd kreeg.
tot de volgende bestelling !

Reply from Parfum Hanneke
Eau de parfums Vegas de eau de parfums hebben niks met parfums uit de winkel te maken en andersom ook niet. Wel komen ze deels over heen met de geur. Dus als u heerlijk wilt ruiken zonder te veel geld uit te geven bent u bij ons aan het goede adres. Vegas is onze leverancier mbt eau de parfums/beauty producten/schoonmaak/juwelen voor de levering aan onze klanten. Wij Parfum Hanneke werken samen met Vegas onze leverancier Webshop www.parfum-hanneke.nl
Enschede, Netherlands
zeer goede & klantvriendelijke communicatie
tot de volgende bestelling !

Reply from Parfum Hanneke
Bij Hanneke voelen wij ons heel goed thuis wat betreft de service over de FM Parfums. Hanneke is zeer vriendelijk en staat ons zeer snel te woord over onze bestelling en andere inhoudelijke vragenover de parfums . Helemaal Top! De FM Parfums zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer goed van consentratie Er wordt zelfs op het internet vermeld dat sommige geuren beter blijven zitten, dan het merk waarop de geur is geïnspireerd.

Reply from Parfum Hanneke
Super snelle levering en precies wat ik zocht voor een fijn prijsje!

Enorm tevreden!!!
Bestel regelmatig bij ParfumvHanneke.
De parfums zijn heerlijk !! Zeer snelle afhandeling en levering.
Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10

Reply from Parfum Hanneke
Heb zondag j.l. mijn eerste bestelling bij Parfum-Hanneke geplaatst, dinsdag werd alles netjes in goede verpakking bij mij afgeleverd inclusief de extra gratis flesjes parfum waaraan ik zelf niet meer zo gauw aan gedacht heb, kortom dit geeft mij als klant een goed gevoel en dat extra stukje vertrouwen in de verkoper. Ga hier zeker vaker bestellen en kan Parfum-Hanneke bij iedereen aanbevelen

Reply from Parfum Hanneke
Ik hou ontzettend veel van lekkere geuren die helaas niet meer gemaakt worden. Na een tijdje zoeken, kwam ik de website van Parfum Hanneke tegen waar ik zeer voordelig parfum FM 09 bestelde. En dit is echt wat ik zocht, ik ruik Naomagic van Naomi Campbell weer! Ik ben er ontzettend blij mee! De communicatie tussen de team van Parfum Hanneke en mij veliep soepel en mijn vragen werden met geduld beantwoord. In de avond besteld en betaald en de volgende dag was mijn pakketje al bezorgd.
Ik ga zeker hier weer bestellen, echt een aanrader zowel de verkoper als de parfums.
Vriendelijke groet,
Renata

Reply from Parfum Hanneke
Super lekkere luchtje, de bezorging is ook super snel en duidelijk.groetjes lies

Reply from Parfum Hanneke
Snelle reactie, luchtje wat ik ik bestelde bleek uitverkocht, toch een leuke verrassing tegenover gehad....dat gebeurt niet vaak, ik was aangenaam verrast kun je wel stellen..leuke ervaring...ga de volgende keer weer even neuzen op deze site.

Reply from Parfum Hanneke
Heerlijke parfums voor een betaalbare prijs. Supersnelle verzending en regelmatig leuke acties. Wat ook fijn is dat je eerst samples kunt bestellen en aan de hand daarvan je keus te maken. Ik ben zeer tevreden over Parfum-Hanneke. Een echte aanrader!

Reply from Parfum Hanneke
Ondanks dat er enkele negatieve recensies zijn voor Parfum Hanneke, geef ik haar toch 5 sterren. Mijn ervaring met de winkel is zeer goed: topservice, snelle levering en goede FM producten tegen redelijke prijzen. Mijn advies voor parfumliefhebbers is om eerst de testers te bestellen en ze uit te proberen voordat je de items bestelt. Ik ben erg blij met mijn bestellingen - een echte aanrader!