Het is heel fijn om zo makkelijk te parkeren met je wagenpark. En bij het wisselen van een voertuig gewoon in je app even ander kenteken koppelen en klaar.
See what reviewers are saying
wat je afspreek word ook na gekomen, altijd bereid om een stapje meer voor je te doen, een heel correct en goed bedrijf waar je mee in zee kan gaan. een vertrouwde partner om mee samen te werken.... See more
Communicatie ten top!
Company details
Written by the company
Parkd, de enige parkeerprovider waarmee je bespaart. Wij melden je parkeersessies automatisch aan en af, zodat jij tot 30% op je parkeerfactuur bespaart.
Contact info
Vaderlandstraat 112, 9000, Gent, Belgium
- 030 237 79 32
- support@parkd.com
- parkd.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ParkD en Bo-Ex fijne samenwerking
een heel correct en goed bedrijf waar je mee in zee kan gaan.
een vertrouwde partner om mee samen te werken.
en zeker niet te vergeten zeer service gericht en zeer correct aan de telefoon.
Uitstekende service en razendsnelle onboarding
ParkD is een voorbeeld van hoe het wél moet. Het bedrijf is uitstekend bereikbaar en reageert altijd proactief, je merkt dat ze echt meedenken met de klant. De app en het beheerportaal zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor alles soepel loopt. De kaarten waren binnen no time in huis en de onboarding verliep vlekkeloos: snel, duidelijk en professioneel. Kortom, een organisatie die haar processen goed beheerd en waar klanttevredenheid écht centraal staat. Schindler Liften is dus erg tevreden.
Gebruikers gemak.
Gemakkelijke semi-automatische…
Gemakkelijke semi-automatische parkeeroplossing.
De koppeling tussen ParkD en Fleets-online zorgt ervoor dat onze berijders met 1 druk op de knop hun parkeersessie starten. Bij het wegrijden stopt de sessie automatisch waardoor het stopzetten niet meer vergeten kan worden. Voordat we zijn gaan samenwerken eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek, bij supportaanvragen worden we zeer snel geholpen.
PARKD denkt mee en is goed bereikbaar
PARKD is een van de weinige bedrijven die je tegenwoordig nog telefonisch kunt bereiken. En belangrijker nog die ook die ook direct voor je aan de slag gaan met je vragen. Je krijgt ook altijd keurig een bevestiging terug van de ondernomen acties en/of oplossingen. We besparen aanzienlijk op onze parkeerkosten, doordat het parkeren van onze monteurs automatisch stop zodra ze wegrijden bij de klant.
We werken prettig samen met ParkD
We werken prettig samen met ParkD. Goede service en prima oplossing voor betaald parkeren.
Geweldig bedrijf denkt serieus met je…
Geweldig bedrijf denkt serieus met je mee en probeert altijd met een oplossing te komen.
En zijn 24/7 bereikbaar bij problemen dat zie je tegenwoordig niet vaak meer
Wij zijn erg tevreden over de…
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Het contact is altijd prettig, snel en laagdrempelig. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en er wordt actief meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Ook waarderen wij de flexibiliteit en bereidheid om aanvullende functionaliteiten te realiseren wanneer dat nodig is. Dat maakt het samenwerken niet alleen makkelijk, maar ook prettig. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden over de samenwerking
Zeer tevreden over de samenwerking. De klantenservice is niet alleen goed bereikbaar, maar ook erg behulpzaam en vriendelijk. Er wordt echt geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt actief meegedacht over passende oplossingen. Daarnaast zijn ze bereid om extra tools of functionaliteiten toe te voegen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en een resultaat dat goed aansluit op onze behoeften. Zeker een aanrader!
Er is na registreren direct contact met…
Er is na registreren direct contact met mij opgenomen en gelijk alles in gang gezet zodat wij de app direct konden gebruiken. Ik ben heel fijn en snel geholpen en alles is overzichtelijk en duidelijk.
Toevalstreffer maar 100% aanrader
Bij toeval kwam ik bij ParkD terecht, maar vanaf het eerste contact erg goed geholpen. Ze hebben voor mij een totaal oplossing geboden voor het parkeren van mijn team. Vooral de geïntegreerde functie met Fleetgo dat de app automatisch afsluit wanneer de auto gaat rijden bespaart een hoop tijd en geld!
Super goed
Super goed, en bij problemen regelen ze alles netjes af. Goeie service
Een top app
Een top app, die je parkeersessie automatisch start en stopt. Geen boetes voor vergeten parkeeracties en ook geen euro te veel door vergeten afmeldingen. Daarnaast een uiterst vriendelijke en klantgerichte support/klantenservice die snel reageren, waar ik ook zeer over te spreken ben.
Super service bedrijf en ideale…
Super service bedrijf en ideale parkeeroplossing voor een bouwbedrijf. Hele snelle en fijne communicatie, en het platform werkt goed.
Top Klantenservice
Ik geloof niet dat ik een klantenservice heb meegemaakt die zo snel, vriendelijk en adequaat te werk gaat als deze. Wat een vriendelijke, vakbekwame toppers!
Zeer aangename dienstverlening & support
Goede communicatie, snel reactie op mijn vraag, bereidwillig qua hulp, beleefd, doortastend en aangename service!
Top bedrijf met hele vriendelijke en…
Top bedrijf met hele vriendelijke en snelle service! Ik gebruik het dagelijks en werkt ideaal. Ook de maandelijkse facturatie verloopt heel vlot
Snel, behulpzaam en vriendelijk
De support desk reageert altijd snel, vriendelijk en zeer behulpzaam, echt heel blij mee
Complimenten
Complimenten! Snelle aanvraag, goede support en een app die gewoon doet wat hij moet doen. Parkeren en afmelden gaat probleemloos.
Geen poespas, geen rompslomp. Top geregeld.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.