Partspoint Reviews 39

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Motorolie castrol 10w 40 voor motorfiets op internet 29.99 euro voor 4 ltr bij partspoint 73 euro wat is dit voor waanzin schandelijk zoveel verschil

Rated 4 out of 5 stars

ik ben werknemer van Partspoint en ervaar de positieve houding in ons filiaal, je moet het zien of het je eigen zaak is, nu weet ik wel dat de basis is gelegd voor de overname. samen sterk aan het we... See more

Rated 2 out of 5 stars

Plus punt. De remschoenen waren dezelfde dag nog geleverd. Min punt. Bosch remblokken op winparts 32 euro. Zelfde remblokken in de winkel 103 euro!!!!!!!

1.8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Duur duurder duurst

Partspoint is inmiddels meer dan 2x zo duur als elders en dat is inclusief vaste klantkortingen van toen het nog Brezan was. Jammer dat zo vaste klanten weggaan.

July 12, 2025

Slechte service

Via de website een achterlicht van een tesla model 3 besteld. Deze kon niet retour genomen worden ondanks dat ik deze maar 10 minuten had laten verwisselen in een garage. Garage Lijnden heeft dit zonder kosten gedaan!! Dat is nog een service. Het was natuurlijk de originele achterlamp maar men zei dat ze in het verleden slechte ervaringen hadden. Geprobeerd te mailen en er staat binnen 10 minuten zou ik antwoord krijgen, echt niet !! 2 keer gebeld en 2 keer opgehangen na een bandje. Kortom hier nooit meer wat bestellen! Geen enkele service !!

June 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Partspoint Cuijck vraagt echt te veel

Partspoint Cuijck: Koop 3 pakkingen voor Citroën C3, zitten in 1 gesloten zakje en ze vragen 3x €13,95 ex. Dat is €50 !!! Bij Winparts zag ik ze voor €3,50/stuk. Nog gebeld of het toch niet per ongeluk 3keer geteld is, maar nee. Dus 4-5keer duurder dan nodig. Nooit meer iets kopen

May 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een slechte service van partspoint aan…

Een slechte service van partspoint aan de Voltastraat in Zwolle.Er staat slinks een bord op de balie met alles wat besteld is dat datniet retour kan.
Ze hebben daar voor mij een bumper besteld die niet paste en geven het geld ook niet terug.
Goed opletten bij deze zaak als je wat besteld ook als zij verkeerd bestellen en je neemt t mee ben je in principe je geld kwijt.

May 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Onlangs kocht ik voor het eerst een…

Onlangs kocht ik voor het eerst een product bij uw vestiging in Deventer. Bij het afrekenen vond ik de prijs aan de hoge kant, wat ik ook direct aangaf.

Thuis heb ik de prijs van Meguiar's Scratch X vergeleken met die van uw concurrenten. Daaruit bleek dat het product gemiddeld ruim 7 euro goedkoper is elders.

Ik heb hierover telefonisch contact gezocht met uw winkel, maar werd helaas op een zeer onvriendelijke manier te woord gestaan. In plaats van een uitleg of oplossing, werd ik afgesnauwd met opmerkingen als "eigen schuld, beter opletten", en de medewerker beëindigde het gesprek abrupt toen ik vroeg naar zijn naam.

Een tweede medewerker reageerde bij een volgend telefoontje eveneens onaangenaam. Het leek onmogelijk om het product terug te brengen en geld terug te krijgen, "omdat dat niet het beleid is".

Desondanks ben ik naar de winkel gegaan, waar ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker die zonder problemen het aankoopbedrag terugbetaalde. Helaas werd ik op dat moment opnieuw benaderd door de eerste medewerker, die mij verbaal afviel en mij de winkel uitzette.

Deze ervaring heeft mij diep teleurgesteld. Het was mijn eerste bezoek aan een van uw winkels, en zeer waarschijnlijk ook mijn laatste.

De telefoongesprekken met uw medewerkers zijn automatisch opgenomen. Ik zal mijn ervaring ook in een openbare review delen, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten van de klantenservice in Deventer.

May 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vandaag een paar ruitenwissers gekocht…

Vandaag een paar ruitenwissers gekocht voor mijn Ford transit custom moest €58,44 afrekenen ik schrok van de prijs daarna even gekeken wat ze elders kosten en dat varieerde voor exact dezelfde ruitenwisser van €24,95 de goedkoopste €29,54 de duurst. Ik voel me genaaid door partpoint. DUS WEES GEWAARSCHUWD ZE VEEL TE DUUR !!!!!

May 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte leverancier voor autobedrijven.

Slechte leverancier voor autobedrijven.
Op tijd leveren volgens afspraak, is ver te zoeken.
Ook de mentaliteit van de werknemers, vooral jongeren is beneden pijl hier in Emmen.
Klachten worden niet serieus genomen, kortom een bedrijf waar service, niet hoog in het vaandel staat!

April 22, 2025

Verkeerde onderdelen

Pak boekje mee van de auto voor alle gegevens moet lampje hebben voor stoplicht en een dopsleutel specifiek voor de remklauwbeugel kijken ze in de computer voor de juiste onderdelen jawel alles wat ze meegeven past niet laatste keer dat je me daar ziet

March 31, 2025

AFGEZET door PartsPoint

AFGEZET door PartsPoint, bij de balie gevraagd om korting. Deze heb ik gekregen......
2 Liter Champion 75w80 GL5 olie voor maar € 37.85 ná KORTING
Factuurnummer: 1033341400
Ik kan 5 liter van het IDENTIEKE product kopen voor € 38.48 incl. BTW en verzending. PartsPoint Andelst bedankt voor jullie GIGA korting dus ga voortaan voor al jullie automaterialen maar naar AUTODOC of WINPARTS, het zal je BAKKEN met geld schelen.

March 8, 2025

Slecht.

Zowel ervaring met werken daar en als klant.

De manier zoals je behandeld wordt zodra je een klacht indient over een collega, je zou je kapot moeten schamen als bedrijf.

Als klant, als je het lekker vindt om opgelicht te worden, vooral doen.
Laatst 5 bougies nodig, gevraagd wat een set Bosch bougies kost, €128!!! Winparts of Autodoc, €60 max.
Spoorstang + Stuurkogel, van Febi, €90 per onderdeel, €28.76 compleet bij Winparts.

Dus als je nog eens afvraagt waarom de rekening van de garage zo duur is... Komt door dit soort bedrijven.

February 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Super slecht 1Ster is nog teveel !!

Super slecht1Ster is nog teveel hebben, pas in Losser een goed bedrijf overgenomen om deze vervolgens dicht te gooien en verwachten dat we dan maar naar Hengelo komen voor onderdelen 🤬

Nou bij deze dat gaan we dus niet doen!!!

We komen bij jullie nooit weer.

December 2, 2024

Had met spoed nieuwe bougies nodig ivm

Had met spoed nieuwe bougies nodig ivm
probleem vervoer zo voor de feestdagen. Online lukte t niet om ze op tijd te krijgen , dus naar partspoint. Zelfde bougies 33 euro duurder dan online. Het kon even niet anders maar nooit weer die club!

December 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ouderwets opgelicht bij PartsPoint.....

Vandaag bij PartsPoint in Stadskanaal geweest voor nieuwe ruitenwissers voor en achter. Volgens de verkoper had ik geen andere keus dan van het merk Bosch, wat ik al vreemd vond..... Prijs €75,33 !!! Nu denken jullie: Dat is dan vast inclusief montage..... maar helaas. Ik heb ze wel meegenomen voor wat "extra onderzoek", want het leek me wel erg duur. Wat blijkt.... exact dezelfde ruitenwissers met hetzelfde typenummer zijn bij andere online en offline aanbieders tussen de €38,- en €45,- !!!! PartsPoint berekend dus gewoon de dubbele prijs!!! Dit noem ik eigenlijk gewoon oplichting en raad dan ook iedereen aan om ver bij ze uit de buurt te blijven. Ik vraag me werkelijk af hoelang dit bedrijf nog op deze manier kan blijven bestaan. Ik snap wel dat je met een dubbele prijs maar de helft van de klanten nodig hebt voor dezelfde omzet, maar...... klanten komen op deze manier niet terug........

July 17, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look