Permanent Makeup Fyn Reviews 71

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og yderst professionel behandler. Føler mig altid i trygge hænder under behandling. Har fået lavet bryn i 2018 og kommer fortsat til årlige Touch up. Varm anbefaling herfra.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk dygtig og lyttende behandler som ikke laver nået man ikke ønsker ! Hun er meget opmærksom og yders dygtig overfor små enkle detaljer! Arbejder ens hud i mod farven eller behandler DU s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik sidste år lavet bryn ved Gitte og jeg har været så tilfreds med resultatet. Faglig, kompetent og sød behandling med det flotteste resultat. Jeg har nu været til min første årlige touch up på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ved Gitte får man en rigtig god og professionel vejledning samt behandling. Men også flotte, omhyggelige og naturlige resultater! Har både fået lavet permanente øjenbryn og eyeliner med et h... See more

Company details

1. Permanent Make-Up Clinic
  2. Beauty Salon
  3. Eyebrow bar
  4. Skin Care Clinic

Written by the company

Master i Permanent Makeup Bryn & Læber Bryst pigmentering / Areola Tattoo Removal -uden brug af laser Hovedbundspigmentering / Scalp Pigmentation

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hos Gitte får man den allerbedste…

Hos Gitte får man den allerbedste service 👍😊. Man føler sig tryg, der er virkelig fokus på service, hygiejne og tryghed. Jeg havde bestilt tid til opfølgning af min eyeliner, men da jeg kom og Gitte kiggede på mig. sagde hun. at en opfyldning nu, ville være spild af mine penge, da den stadigvæk var så fin, hun sagde at jeg sagtens kunne vente, hvilket jeg så gjorde i ca 1/2 år ( hun mistede en indtægt, hvor hun kunn have haft en anden kunde.) Jeg har både fået lavet eyeliner, bryn og collagen induktion terapi, som jeg igen har bestilt tid til. Man er ikke bare en kunde som skal igennem, der bliver virkelig sørget en. Jeg vil helt sikkert blive ved med at komme hos Gitte, hun er super dygtig. sød og ordentlig👍👏

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service.
Jeg har fået lavet permanente eyeliner og bryn siden slut 2019 og elsker at komme hos Gitte, der altid udstråler hjertevarme og god service.
Kun anbefalinger herfra ♥️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er fuldt ud tilfreds med mine…

Jeg er fuldt ud tilfreds med mine behandlinger .. er komme ved Gitte i 4 år og er glad og tilfreds med det jeg har fået lavet bla. bryn . Jeg vender altid tilbage når tiden er .. ❤️😊 tak for dig Gitte ❤️

Lashlift og farve

Har fået lashlift og farve - og har meget sarte øjne. Var forberedt på at være ‘halvblind’ og lyssky efter endt behandling, men hun er så blid og professionel, så jeg ingen problemer havde. Kun de største anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5 stars

Anbefaler Gitte, hvis man ønsker en professionel behandling

Jeg har været hos Gitte og fået lavet flere behandlinger. Gitte er imødekomme og smilende, når man kommer. Er god til at forklare hvad der skal ske, siger sin ærlige mening, samt vejleder en i, hvordan man skal forholde sig. Gitte udfører nogle skønne og flotte behandling/resultater.

Jeg kan kun anbefale Gitte, hvis man ønsker en professionel behandling.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg får lavet min eyeliner ved Gitte

Jeg får lavet min eyeliner ved Gitte. Hun er så dygtig og ærlig. Sidst jeg var ved Gitte i starten af året, for at få min årlige touch up på min eyeliner. Gitte sagde at den stadig sad rigtig flot og at det ville være "for nemt tjente penge" hvis hun skulle lave den. Men at jeg kunne komme igen i slutningen af året. Skulle ikke betale noget selvom at hun har sat tid af til det, og ikke kan få andre kunder ind.

Har også fået farve på mine læber første gang var en elev som havde svært ved det. Og Gitte valgte derfor at giv 2 gang gratis, da elev ikke levede op til forventningerne. Super service.

Min mor og hendes veninde får også lavet eyeliner ved Gitte og de er også rigtig glad for deres.

Kan kun anbefale Gitte til at lave permanent makeup.

Rated 5 out of 5 stars

Gitte er en lifesaver og mirakelmager

Gitte er en lifesaver og mirakelmager. Hun formåede at redde mine bryn efter en virkelig dårlig behandler havde ødelagt, og givet mig så grimme ar, at alle jeg havde spurgt sagde at det kunne ingen redde. En kæmpe anbefaling herfra. Og vi ses snart igen.

Professionelt

Jeg har fået lavet bryn, fået lavet lashlift og ansigtsbehandling hos Gitte. Gitte er super professionel, og laver kun noget hun kan stå inde for.
Der er en dejlig stemning i klinikken.
Hvis man er lidt nervøs for at få permanent makeup (det var jeg) kan man trygt gå til Gitte!

Professionelt og super service

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Gitte, super professionel og hun brugte en masse energi og tid på at finde præcis den farve der passer til mig og nussede om mine fine bryn.
Absolut 5 og flere stjerner hvis muligt, værd, klart anbefalesværdigt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fem store stjerner.

Fem store stjerner.
Gitte som ejer Permanent Makeup Fyn, er en af de bedste inden for Permanent make up. Jeg har fået en del behandlinger og permanent makeup. Hun er ekstrem omhyggelig, tager den tid hun har brug for og er både lyttende og vejleder til det bedste resultat. Hendes produkter er i top og den bedste kvalitet. Jeg er absolut tryg ved at bruge og anbefale Permanent Makeup Fyn.
5 stjerner fra mig.
Gitte Henriksen Svendborg

Super dygtig!!!

Gitte er super dygtig. Jeg fik lavet bryn i 2016 og har været til opfølgning 3 gange. Jeg elsker mine bryn og det er det bedste jeg har gjort.

Jeg undersøgte markedet godt og grundigt inden jeg valgte Permanent Makeup Fyn. Resultatet er blevet så godt og jeg vil give min varmeste anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Professionel, sød og tager sig tid!

Gitte har kun givet mig gode oplevelser og virkelig professionel behandling, rådgivning og vejledning!
Jeg har fået lavet bryn ad flere omgange og de blev SÅ flotte! Jeg blev vejledt hele vejen igennem, Gitte tog sig ualmindeligt god tid til at finde den farve som passede bedst til min hudtype, øjenfarve mm.
Da jeg kommer tilbage til opfyldning sørger hun for at det pigment som er trukket rødt op bliver fjernet så hun sikre sig at resultatet fortsat er perfekt når jeg går igen.
Desværre har jeg selv været for dårlig til at få lavet opfølgning på dem, men hun er den eneste som får lov til at røre mine bryn, og det skal jeg snart igen, Gitte!

Yderst professionel og…

Yderst professionel og anbefalelsesværdig.

Efter to trælse resultater ved andre behandlere, anbefaler min kollega mig at gå til Gitte. Gitte får rettet mine bryn super fint og vejleder godt undervejs, om efterbehandling, samt om muligt behov for mere end én opfyldning (som dog ikke bliver nødvendig.)

Da mine bryn skal opfriskes op, er jeg i mellemtiden blevet gravid og spørger Gitte ind til dette. Gitte anbefaler, at jeg venter til mindst et par måneder efter færdig amning, grundet hormonerne indvirkning på resultatet. Det giver virkelig en tillid, når der guides så tydeligt for kundens bedste, trods det skubber en behandling over et år ud i fremtiden.

Jeg glæder mig allerede til at få fikset mine bryn igen, efter endt amning og det bliver uden tvivl Gitte jeg går til igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet “Ombre bryn” af…

Jeg har fået lavet “Ombre bryn” af Gitte, og fik den bedste vejledning og service jeg kunne bede om. Hun laver kun behandlinger hun selv kan stå indenfor - og resultatet er super flot og naturligt. Gitte går ikke på kompromis, hvis hun ved behandlingen ikke bliver god til dig. Hun er ærlig og dygtig. Jeg vil til en hver tid anbefale Gitte, jeg har fået de fineste naturlige bryn..

Take a closer look