Dygtig og yderst professionel behandler. Føler mig altid i trygge hænder under behandling. Har fået lavet bryn i 2018 og kommer fortsat til årlige Touch up. Varm anbefaling herfra.
Company replied
Company replied
Jeg fik sidste år lavet bryn ved Gitte og jeg har været så tilfreds med resultatet. Faglig, kompetent og sød behandling med det flotteste resultat. Jeg har nu været til min første årlige touch up på... See more
Ved Gitte får man en rigtig god og professionel vejledning samt behandling. Men også flotte, omhyggelige og naturlige resultater! Har både fået lavet permanente øjenbryn og eyeliner med et h... See more
Master i Permanent Makeup Bryn & Læber Bryst pigmentering / Areola Tattoo Removal -uden brug af laser Hovedbundspigmentering / Scalp Pigmentation
Nørregade 36A, 5800, Nyborg, Denmark
Fik farvet bryn og rettet dem. Rigtig flot resultat og rigtig dejlig stemning i klinikken.
Jeg har fået lavet permente bryn 2 gange hos Gitte og 1 ansigtsbehandling. Gitte var professionel og man fik en følelse af hun ønsker det Aller bedste resultat til sine kunder. Hun tager sig god tid og er lyttende i henhold til ens egne ønsker.
Resultatet er blevet utroligt flot begge gange.
Fantastisk dygtig og lyttende behandler som ikke laver nået man ikke ønsker ! Hun er meget opmærksom og yders dygtig overfor små enkle detaljer! Arbejder ens hud i mod farven eller behandler DU som kunde ikke behandlingen korrekt så ligger fejlen ved os som kunder! Men permanentmakeup i Nyborg der er hun altid så kunde mindet at hun altid retter det hele op uden betaling!
Kvalitet og så er hun bare en skøn kvinde man altid ligger sig trygt tilbage i stolen ved 🙏🙏❤️❤️ Vi ses snart igen ❤️
Jeg er kommet hos Gitte i et par år efterhånden, og hun er den eneste der får lov at røre mine bryn (permanent makeup) Gitte er meget omhyggelig, tager sig altid god tid og hendes klinik er altid pæn og ren. Gitte går meget op i hygiejne. Der er absolut intet at sætte en finger på. På et tidspunkt havde jeg bestilt en tid til opfyldning (lidt for tidligt) og her var Gitte så sød at være ærlig, og sige at det ikke var en god idé at lave en opfyldning endnu. Jeg sætter så stor pris på hendes ærlighed, og det viser også at kunden er i fokus, og ikke pengene. Vi fik booket en ny tid et par måneder frem. Derudover har Gitte den nyeste viden, uddannelse og kurser bag sig, som gør at hun kan nogle teknikker, man ikke ser andre steder (Jeg har været i andre klinikker før) Dette gør blandt andet at man ikke skal sidde med bedøvelsen mere end et par minutter (frem for 30 min. andre steder) hvilket altså gør en KÆMPE forskel, når man i forvejen ligger på briksen i noget tid. Kæmpe anbefaling herfra.
Har fået lavet yumi lashes hos Gitte , fantastisk service , man føler sig i trygge hænder med det samme man kommer ind. Og man går ud af døren med et super flot resultat .
Har været hos Gitte af flere omgange til forskellige behandlinger og er sikker på det heller ikke er sidste gang.
Stedet har en dejlig atmosfære og Gitter er yderst hjælpsom, venlig og professionel. Man bliver vejledet godt.
Gitte er den sødeste og mest profesionelle jeg har været inde og få lavet vipper ved. Hun er altid så super sød og hurtig, jeg har ville ikke betro andre med mine vipper end hende. Hendes vippebuk holder bare perfekt!
Har anbefalet hende til alle, og i er bestemt i trygge hænder hos hende!
Meget dygtig og omhyggelig. Har været der flere gange, og lige tilfreds hver gang👌🏼🤩
Gitte VIRKER rigtig sød men er det ikke når det gælder problemer. Rygterne siges at jeg har ligget og skreget i hendes stol, da hun lavede læber på mig, og ja!! Det gjord jeg den første gang, 2. Og 3. Gang tog jeg beroligende med hjemmefra. Hun bedøvet mig ikke ordenlig og jeg lod mig torturere hele 3 forskellige gange af det resultat at der intet er af se - Intet udover små hvide pletter af arvæv og brune pletter rundt I læbekanten på mine læber!! Efter 3. gang ville jeg ikke mere og spurgte om vi kunne finde på noget andet, når nu mine læber ikke "ville", face to face kunne vi sagtens finde ud af noget andet, men på mail vil hun slet ikke have noget med mig at gøre. Jeg har fået tusset øjnbryn og almindelig tatoveret og er ikke pivet! Ved ikke hvad hun har lavet ved mine læber, de er ødelagte og har det helt forfærdeligt, skal have det laset væk!
Hold kæft en møg k***ing.!!
Virkelig ubehagelig oplevelse, kommer til en ny behandling - bliver bare bedt om og ligge mig uden og fortælle om hvad behandlingen går ud på, eller hvad jeg har af problemer med huden.
Efterfølgene hvergang jeg spørger om hvad behandlingen gør for min hud får jeg et flabet svar i stedet for og svare mig på en pæn professionel måde-har aldrig oplevet sådan en ubehagelig dame der kalder sig selv for behandler- hun havde fra jeg kom ind af døren en negativ attitude- hun brød sig lige pludselig ikke om at jeg sagde - “men jeg spørger jo kun da jeg ikke kender til den behandling”
hvor hun lige pludselig siger at hun ikke vil behandle mig, jeg bliver ret chokeret og ked af over den grimme uprofessionelt måde hun opførte sig på, på mig virkede det som om hun slet ikke have lyst til og arbejde den dag, og at hun fandt på forskellige undskyldninger, derudover ligefrem prøvede og fremtvinge en konflikt. Kort efter jeg er smuttet skynder damen sig og fjerne anmeldelsers knappen på facebook så jeg ikke kan lave en dårlig anmeldelse. Skal aldrig derind igen- og anbefaler slet ikke stedet til andre. Puha en grim og mega ubehagelig oplevelse😡😡😡😡