Permontimer

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte zaak, in het voorjaar en bestemming gedaan en helaas ook betaald, nu december geen levering en geen geld terug, volgens hun zou het geleverd zijn en kunnen ze er verder niks aan doen..... Onbe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas in juni een bestelling gedaan. Betaald via Paypal. Dacht dat dat een goede optie was aangezien betalingen verzekerd zijn. Bedrag bij bestelling was €63,97 maar door extra verzendkosten werd het... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mijn product is zonder opgaaf van reden halverwege de reis retour gegaan. Heb het dus niet ontvangen. Heb via Klarna betaald. Daar is de betaling gepauzeerd, terwijl zij mijn probleem onderzochten.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Na 2 maanden een product geleverd gekregen met een misleidende naam GLP-1. Glp1 is idd verboden vrij te verhandelen in NL (vandaar denk ik de douane verhalen hier), maar dit zou een holistische glp1 z... See more

Contact info

Niets kopen bij permontimer

Het is een heel gek bedrijf ik heb mijn bestelling wel ontvangen terwijl ik het geannuleerd had. Ben nu constant bezig om het terug te kunnen sturen maar dan krijg je een adres in China of ze bieden je 30 % korting aan en dan mag het product houden maar als je dan vraagt hoe ze dit gaan regelen dan krijg je weer geen antwoord.
Ik heb het pakje nog liggen betaal het niet zolang ik geen duidelijkheid heb.

July 9, 2025

Permontimer glp1

Delen delen delen…..
Ik heb een contactformulier bij de Politie Basisteam Leeuwarden e.o. ingediend.
Als iedereen dit doet en verwijst naar bijgaand referentienr dan pikt politie het misschien wel op.
Ook bekend onder het account Ramie,
Permontimer, nethelia.nl en ddhope.com
Bestshopre.com, harmodiants.com, gezenddzkgrg.com

250620-PS332942704

Op SIDN.nl staat bij nethelia.nl het volgende:
Houder
Rolf June, Nethelia (NL)
Administratief contactperensoon
info@nethelia “punt” nl
Registrar
Tucows.com Co. Mowat Ave. 96 M6K 3M1 Toronto Canada

July 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

We hebben het pakket niet ontvangen

We hebben het pakket niet ontvangen. Permontimer zegt van wel, maar waar is de vraag.
Ze reageren heel traag en leggen het probleem bij de klant.
Wij gaan niet iets betalen voor wat we niet hebben ontvangen.

July 3, 2025

Oplichters

Oplichters. Pretenderen en nl bedrijf met nl product. Komt dus uit China!! Gelukkig via karnaval dus als ik niets ontvang betaal ik ook niet. Dus altijd eerst checken op trust pilot want dat was ik vergeten helaas

July 7, 2025

Oplichters

Oplichters, had ik eerst maar naar deze site gekeken 😕 1 ster is al teveel.
Na betaling continu emails met dat er nog wat in het winkelwagentje zit of dat factuur is behandeld ga zo maar door. Email adres klopt niet en daarna via contact opnemen op de site zelf, geen reactie.

June 21, 2025

Heel slecht

Heel slecht! Krijg geen spullen en geen antwoord op e-mails.
Ben bang dat dit geld gekost heeft.
Waarschijnlijk een stel oplichters??

June 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik ben er ingetrapt tich mails van…

Ook ik ben er ingetrapt tich mails van je bestelling is onderweg ,en dan weer een mail dat je bestelling nog in het mandje zit ,daar ben ik gelukkig niet in getrapt,heb ook via klarna betaald,die heb ik gebeld en gezegd dat het oplichters zijn en ze hadden nog meer klachten gekregen ,de betaling is opgeschort ze gaan een onderzoek doen naar permontimer heb ook nog een mail gestuurd naar permontimer om de bestelling te annuleren, nog niks van gehoord zoals de andere mails van wanneer kan ik de bestelling verwachtten,mensen trap er niet in

June 1, 2025

Afwachtend

Ik wacht nog op mijn bestelling, ik heb niks betaald, ga ik ook niet doen,als ik niks ontvang.
De bal ligt bij Permontimer.

June 28, 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!
Via FB bij deze website terecht gekomen. 14 dagen geleden besteld en nog niets gehad! Reageren ook niet op mail.

Dus niets kopen op deze website!

Tot heden nog niets ontvangen, maand geleden besteld. Dus echt oplichting!

June 13, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look