Peters Computers Reviews 7

2. Computer Accessories Store
  3. Computer and Accessories Store
  4. Used Computer Store

Written by the company

Specialist in refurbished en gebruikte laptops/computers. Snelle levering uit voorraad. Eigen technische dienst, daardoor korte servicetijd. Meestal binnen één dag klaar. Meer dan 21 jaar ervaring!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Heel behulpzaam en echt geduld bij…

Heel behulpzaam en echt geduld bij installatie, legt goed uit. Bij aanschaf van mijn laptop, hielp hij zeer goed. Had antwoord op alle vragen. Je wordt serieus genomen, geen vraag was dom.....

June 4, 2025

Reply from Peters Computers

Bedankt voor uw mooie waardering. Hulp en ondersteuning van de klant staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Fijne winkel

Fijne winkel, goed en snel geholpen met een defecte laptop.
Beslist een aanrader.

February 13, 2025

Reply from Peters Computers

Bedankt voor uw mooie waardering.

Rated 1 out of 5 stars

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, mijn laptop was kapot, heb hem erheen gebracht ze zouden hem nakijken maar hij was helemaal kapot zeiden ze toen ik hem weer ophaalde, het moederbord was verbrand, kostte zeker 400 euro. Maar hij had wel tweedehandse voor 299.Hwb hem weer meegenomen en mijn zoon heeft hem uit elkaar gehaald toen bleek er een knoopcel van 0,25 cent kapot te zijn, nieuwe erin en hoppa hij doet het weer. Deze mensen willen alleen een andere verkopen. Kom ik nooit weer

June 8, 2021

Reply from Peters Computers

Wij herkennen ons niet in uw beoordeling. We kunnen deze situatie niet achterhalen in onze gegevens. Graag nemen we alle tijd voor de klant en wij steken veel energie in de service en nazorg en een oplossing.

Advertisement

Goed en betrouwbaar

Goede hulp en snelle service. Het gaat ze niet alleen om de verkoop/"dozen schuiven".

December 18, 2016

Reply from Peters Computers

Bedankt voor uw vijf sterren waardering.

Zeer Tevreden

wij zijn zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een laptop bij deze winkel in Wierden. ze nemen de tijd voor ons en leggen alles rustig uit (ik snap niet zo veel van laptops:) ). ook goedkoop. soms is het er wel wat drukker maar dat is een goed teken denk ik :)

xx Marlies

July 29, 2011

Reply from Peters Computers

Bedankt voor uw positieve waardering.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look