Kan bestemt anbefales
Kan bestemt anbefales. Andreas og Co. gør det super
Rengøring er ikke bare rengøring! Med os får du et rengøringsfirma, der har fokus på dine forventninger og dine behov. Dine meninger om vores service betyder meget for os. Enhver kommentar du har, vil blive taget godt i mod og vi vil meget gerne være i dialog med dig. Skulle der opstå et problem, tager vi det alvorligt og analyserer årsagen til problemet, så vi kan løse det hurtigt og effektivt, samt undgå at det sker igen. Du er ikke standard, så hvorfor skulle din rengøring være det? Hos PlusRen får du en brigertilpasset rengøringsløsning, der er lavet specielt til dig, dit budget og dine behov. Er du interesseret i en gratis & uforpligtende konsultation, så kontakt os på mail: info@plusren.dk eller giv os et kald på tlf 70 200 333
Thistedgade 6, 2630, Taastrup, Denmark
Kan bestemt anbefales. Andreas og Co. gør det super
Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren.
Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses.
De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse.
Lejligheden stod efter de var færdig som " et suttet bolche " .
Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem.
1000 Tak for en god oplevelse.
Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op.
Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: "Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed".
Jeg kan varmt anbefale Plusren :-)