Podotherapeut Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rondom podotherapie.

In juni 25 op aanraden en doorverwijzen van huisarts contact gezocht met rondom, afspraak 2 juni, kreeg een indicatie medisch pedicure na onderzoek, 9 behandelingen p.j. telefoon nr. gekregen direct bellen bij thuiskomst, kunt U vanmiddag, zo dat is snel oké een gedateerd bedrijven kantoor lift kapot, niet al th hygiënisch kantoor maar goed, behandeling goed volgende afspraak 14 juli, ook goed, toen ik krijg een operatie je hoort van mij, inderdaad beterschap gewenst en sterkte met revalidatie, daarna niets meer vernomen bij bezoek praktijkondersteuner hoe met de pedicure revalideerd, zoek ik uit, later werkt al weer hoor, gebeld appje verzonden niets, Rondom gebeld uitgelegd zoek het uit voor U, 2 uyr later appje pedicure kan je zaterdag nou oké, geholpen maak geen nieuwe afspraak app je oké weet je het zeker jaja komt goed, nooit meer iets gehoord, 7 januari 26 Rondom gemaild uitleg gegeven niets vernomen, wel bijdrage 115 euro per kwartaal ingediend, 8 april maar eens gebeld hoe of wat, krijg je weer zo'n soort van voorgeprogrammeerd hr medewerker wilt U een nieuw telefoonnummer voor een pedicure nou nee wat doet U dan voor mij voor die bijdrage als U niet eens ziet dat er geen behandelingen zijn geweest geen uitleg, ik stop ermee ga ergens anders heen, Rondom ik stuur een brief naar U huisarts, is ook gedaan maar dusdanig verdraaid dat ik diegene zou zijn die de afspraken niet na komt, jaja wat een waardeloos bedrijf, mensen kijk veder er zijn meerdere bedrijven die wel oog voor de cliënt hebben.

April 8, 2026

Onprofessioneel, zeer slechte ervaring

Werkelijk een waardeloze en onprofessionele organisatie. Tot twee maal toe werd mijn afspraak 24h van te voren afgezegd. Inmiddels drie maanden verder en er is geen enkele poging gedaan een oplosssing te vinden.

April 1, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Wender Almere

Wender Almere goed geholpen door therapeut maar dan begint de ellende in een tijdsbestek van 3 jaar 2 keer verkeerde zolen geleverd probeer dan maar een afspraak te maken voor correcte zolen ze lossen het niet snel op x dagen telefoontjes en email uiteindelijk op maar ik ben er nu klaar mee.
Service is essentieel in deze tak van sport.
Ik ben dus blijkt nu niet de enige die niet blij is.
Veel betaald.

March 9, 2026

Wender? Nooit meer....

In december 2025 podotherapeutische zolen besteld via de mail.
In de mail aangegeven dat ik alleen zolen wil en geen consult omdat de zolen een herhaling is en geen aanpassing behoeft.
Krijg via de mail een prijsopgave voor de zolen en deze heb ik geaccordeerd.
Na het leveren van de zolen krijg ik de factuur en daar staat ineens op een deel van het bedrag voor de zolen en een deel consult , terwijl ik schriftelijk heb aangegeven dat ik geen consult behoef.
Nu beroepen ze zich op het feit dat het geen consult is( terwijl dit wel op de factuur staat) maar dat het administratieve / modulerende kosten bedragen voor de zolen.
Tevens ontvang ik 6 weken later een mail of ik een 2e paar wil bestellen tegen ongeveer € 100.00 minder.....
Waar wordt je dan gen##id?

Dit is echt de laatste keer dat ik hier wat bestel.

March 25, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Alles draait om het geld

Alles draait om het geld. Rekeningen worden verstuurd lang voordat je je steunzolen ontvangen hebt. Je moet zelf uitstel van betaling aanvragen, als je belt kan niemand “er wat aan doen”.
Tweede keer verkeerde steunzolen ontvangen.
Wat een rotbedrijf

March 20, 2026

Misleidende informatie

3 weken geleden een afspraak gemaakt voor een medische behandeling voor mijn voeten. Helemaal goed, afspraak van een uur, kennismaking en behandeling. Kom er vandaag, er is 10 minuten naar mijn voeten gekeken en toen moest ik een vervolgafspraak maken voor een medische pedicure. Gebeld met het hoofdkantoor, ik had aangegeven dat ik kalknagels had. Enige antwoord dat je krijgt is: oepsie sorry, in het vervolg doen we get beter, succes bij de volgende afspraak.

March 18, 2026

Review Rondom Podotherapie De Dormig Landgraaf

Review over Rondom Podotherapie Landgraaf, De Dormig.
Mijn vrouw en ik hebben al meerdere jaren inlegzolen van Podotherapeuten. Tot nu toe zijn er nooit klachten/fouten geweest. Dit jaar hebben we weer een afspraak gemaakt voor nieuwe aangepaste inlegzolen, onze oude waren wel wat versleten. De intake/onderzoek was voor ons hetzelfde als voorgaande keren: Op een (nieuwe) digitale plaat staan en kort heen en weer lopen. Korte tijd later hebben we de inlegzolen kunnen ophalen. Inmiddels ook de beide facturen (via Infomedics) ontvangen. Echter dit was flink schrikken, voor mijn vrouw en mij samen bijna 600,00 euro. Uiteraard zijn de inlegzolen de afgelopen 2 jaar duurder (15%) geworden, maar het tarief voor consult is met 225% gestegen! Bij navraag blijkt het volgende: Podotherapeuten hanteren nu “pakkettarieven”. Deze wijziging in tarieven is niet medegedeeld tijdens consult! Stel er zou iets niet goed zijn aan de inlegzolen, dan kan ik gratis naar een nieuwe afspraak gaan en heb ik dus garantie. Ik ga er echter vanuit dat de inlegzolen correct gemaakt zijn en ik geen klacht heb en mocht dit niet het geval zijn, dat ik dan altijd terug kan voor het probleem op te lossen, zonder kosten. Het is immers niet mijn fout! De rekeningen worden dus niet aangepast. Mochten mijn vrouw en ik geen klachten hebben, dan betalen we wel voor service(?) die we niet genoten hebben. Dit is dan jammer werd mij telefonisch medegedeeld.
Samengevat:
Zeer ontevreden klanten met een onnodig hoge rekening.
DUS NOOIT MEER NAAR RONDOM PODOTHERAPEUTEN!

February 12, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Misleidende aanbieding, facturering van niet verleende diensten

Na 1 jaar een extra paar steunzolen besteld (dezelfde soort en afmetingen) n.a.v. een aanbiedingsactie van Wender. Geen gebruik gemaakt van podotherapeut, toch wordt er 108 euro in rekening gebracht voor advies terwijl ik geen contact heb gehad met een podotherapeut. Voor de steunzolen alleen wordt ruim 70 euro in rekening gebracht, wat uiteraard wel redelijk is. Dat de totaalprijs voornamelijk bestaat uit niet verleende diensten, wordt niet verduidelijkt op het moment van bestellen. Al met al misleidend, niet transparant en aan de dure kant.

December 16, 2025

Nooit meer Wenders voetzorg

April 2024 heb ik zooltjes laten aanpassen bij Wender voetzorg in Delft. Ik werd prima geholpen, er werd goed meegedacht en ik heb goede zooltjes ontvangen.
Dit jaar kon ik opnieuw zooltjes online bestellen en ook 2 paar voor gereduceerd tarief. Besteld. Het duurde even voordat ze kwamen, en ze waren een dikke teleurstelling. Een maat te groot en ze hadden niet de verende laag bij de hiel en de voorvoet! Ik heb gebeld en na enig heen en weer mailen en bellen kon ik een goede maand later terecht voor herziening in Delft (er is tegenwoordig geen vaste podotherapeut meer in Delft). Het was weer een heel vriendelijke en meedenkende podotherapeut, die flink bezig is geweest om ze zo goed mogelijk aan te passen, maar het kon niet zoals ik ze vorig jaar had ontvangen. Ik moest het uitproberen en hij maakte een telefonische afspraak over 2 weken te bellen. Ik werd echter niet gebeld en ben zelf gaan bellen met Wenders Voetzorg. Er werd een nieuwe afspraak voor me maken om weer langs te komen in Delft, maar helaas wel pas in maart volgend jaar!!!
Ik zei dat dit alles bij elkaar wel heel veel tijd en energie (ik heb cvs) in beslag nam en dat ik graag mijn geld terug wilde. Maar dát was niet mogelijk!
Dit is dus eens maar nooit meer bij Wenders voetzorg.

December 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vermijd Podotherapeut Wenders – misleidende kosten en onprofessionele praktijken

Podotherapeut Wenders rekent extreem hoge prijzen voor eenvoudige steunzolen. Tot mijn verbazing kreeg ik bovendien kosten doorberekend bij mijn zorgverzekeraar voor behandelingen die ik nooit heb gehad. De steunzolen die ik ontving zijn identiek aan die van 2024, zonder enige aanpassing.
Op de ingediende factuur stonden twee posten: de steunzolen zelf, én een bedrag van €183,90 voor “Onderzoek / consult / therapie podotherapie” door een zekere dr. S.D.F. Chen. Ik heb echter geen onderzoek gehad, geen consult, geen therapie en ook nooit met iemand genaamd Chen gesproken. Dit voelt als pure misleiding.
Omdat de zorgverzekeraar deze kosten niet vergoedt, moet ik nu zelf voor die €183,90 opdraaien. De facturatie wordt direct uitbesteed aan incassobureau Infomedics, waardoor je bij het uitblijven van betaling meteen aanmaningen én €30 aan incassokosten op je dak krijgt.
Kortom: voor mij nooit meer Podotherapeut Wenders. De manier van factureren en communiceren is ronduit misleidend.

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Douwe filiaal Groen-blauwlaan 145 Zoetermeer

Ik ben bij Douwe geweest in het filiaal op het adres Groen-blauwlaan 145 Zoetermeer. Ik hou van mensen die liefde hebben voor het vak waar ze in zitten. Hij is er een van. Hij is ook heel relaxt en een leuk mens. Ik ben heel blij met de zooltjes die ik heb. Ik had al ervaring met sportinlays dus ik heb daar wel om gevraagd. De eerstvolgende keer vraag ik specifiek naar hem.

November 7, 2025

Schandalig behandeld

Steunzolen laten maken bij penders(nu wender, door overname) in 2023. Altijd last van mijn rug gehad. Maar dacht dat dit door mijn werk en houding kwam. Nu blijkt dat de verhoging van(beenlengte verschil) 1cm links zat, ipv wat rechts had moeten zijn. En ik dus 2 jaar extreem ongelijk heb gelopen. Na telefonisch contact te hebben opgenomen is het eerste wat ze zei het is u eigen verantwoording om aan de bel te trekken als de klachten blijven. Niet eens van wat vervelend dat dit is misgegaan. En dat je lichaam veranderd en dus de zool soms aangepast moet worden. Ja mazzel... Ik heb al vanaf baby beenlengte verschil daar veranderd niks aan. Ik ben in de tussentijd ook zwanger geweest en flinke bekkeninstabiliteit gehad. Ik link dat allemaal aan de verkeerde steunzolen. Nu komen alle puzzelstukjes bij elkaar. En het enige wat ze zegt is ja u kunt langs komen dan meten we opnieuw, maar het consult is voor eigen rekening. Ik ben verbaasd. Nul tegemoetkoming, hun hebben een fout gemaakt. Wat verwacht u van ons? . Dat jullie een consult en nieuwe steunzolen aan zouden bieden. Dat is het minste wat ze hadden kunnen doen. Dit geintje heeft veel schade aan mijn rug veroorzaakt en heeft waarschijnlijk maanden nodig om te herstellen. Ik ben 34 jaar en moet dus nog heel lang met mijn rug doen. Ik ga hier nooit meer heen! Deze lui hebben mijn rug naar de PIEP geholpen! Bedankt daarvoor!

November 6, 2025

Teleurgesteld

Ik had zolen besteld maar ik had een vraag over de kosten gemaild . Ik had dit binnen 10 minuten van de bestelling gedaan. Ik kreeg hier een reactie op . Waar ik de keuze had om de bestelling wilde laten door gaan of niet . Ik gaf aan de bestelling niet te laten doorgaan. Hier is geen gehoor aan gegeven. De rekening is gepresenteerd via infomedics en de zolen zijn bij mij bezorgd. Tegen mijn wil in . 6x dagelijks gemaild . Maar Wender geeft in eens niet thuis . Vandaar mijn keuze om hier nooit meer te bestellen en u te informeren wat dit bedrijf doet als u een op of aanmerkingen heeft met betrekking tot een bestelling. Mvgr Robin

October 1, 2025

Dwangmatige verkoop WENDER podotherapeuten

Betreft de firma WENDER. Voetencentrum.
Na een uitstekende behandeling en aanmerking van een paar steunzolen kwam er na ca 1,5 jaar een e-mail of ik nieuwe zolen wilde bestellen. Dat leek mij een goed idee, maar na het akkoord gaan voor de bestelling schreef ik een e-mail dat ik deze zolen of voor mijn vakantie of na mijn vakantie wilde ontvangen. Ik overwinter en als ik de zolen ontvang tijdens mijn afwezigheid dan heb ik er niets aan.
In de e-mail gaf ik aan dat ik over ca 3 weken zou vertrekken en het mij geweldig uitkwam als ik voor die tijd de zolen zou ontvangen, anders zou ik ze pas na de vakantie (ca 6 maanden) willen bestellen.
De reactie was schokkend.
In het kort kwam het er op neer dat ik akkoord ben gegaan met de voorwaarden en ze de bestelling niet konden (lees willen) uitstellen.
Dit soort praktijken met verwijzing naar de voorwaarden geeft mij aan dat ze lak hebben aan hun klanten en zich niet kunnen inleven in wat er speelt.
Ik zal zeker NOOIT MEER BESTELLEN bij deze firma.

Heb heel veel spijt dat ik ooit met ze in zee ben gegaan.

Dus wees gewaarschuwd waar je mogelijk tegen aan kunt lopen met deze lui.

October 1, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Kwaliteit Wender afhankelijk van lokatie

Aanpassing van mijn eerdere hele negatieve review. Ik wou m eigenlijk aanpassen naar 2 sterren, want mijn verhaal blijft gewoon staan, maar... uiteindelijk kon ik toch nog eerder terecht in het centrum dichter bij mij in de buurt, Ganzenhoef. Het eerste centrum waar ik was was in Diemen Noord. Wat een verschil. In Ganzenhoef werd er echt geluisterd en kreeg ik uiteindelijk nieuwe zolen, die wel goed zijn. En nog op de mm worden aangepast. In Diemen Noord dus flut, want achteraf had ik geen nieuwe zolen nodig gehad (de 2 paar oude waren nog prima), en het paar dat ik kreeg was slecht. In Ganzenhoef kreeg ik uiteindelijk wel een goed paar (niet zo goed als mijn oude die nog prima zijn), met nog aankomende handmatige aanpassingen. Jammer echter dat ik de nieuwe onnodige zolen niet terug kon geven. Daarom 3 sterren ipv 5.

June 11, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look