Printvoordeelshop Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

In eerste instantie de verkeerde cartridge gekregen, en geen gehoor via telefoon. Ook het retourportaal werkte niet, maar via de mail kreeg ik bericht dat ik de cartridge niet retour hoefde te sturen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Na mijn bestelling printerinkt keurig bij Buckaroo betaald te hebben, blijkt volgens een mail dat mijn bestelling naar iemand in België is verzonden. Bellen helpt niet want ze nemen niet op; mailen al... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 2 out of 5 stars

Een up-date: uiteindelijk is mijn bestelling toch geleverd. Dus de "fraude" moet ik terug nemen. De communicatie is echt belabberd. Er wordt op geen enkel bericht gereageerd en het telefoonnummer is a... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

Slechte service

Ik heb toner voor mijn printer besteld. Volgens de website zou de cassette moeten passen. Helaas past de cassette net niet en krijg ik een storing melding. Alle informatie en de storing melding heb ik doorgemaild naar printvoordeelshop. Vervolgens hoor je niets meer. Telefonisch lukt ook niet.

August 9, 2023
Rated 2 out of 5 stars

heb per abuis de verkeerde cartridges…

heb per abuis de verkeerde cartridges besteld. nu ik ze probeer te retourneren kom ik niet goed door het systeem. zij geven aan dat er een keuze is om ze betaald, en onbetaald retour te sturen. je raad het al de mogelijkheid om ze onbetaald retour te sturen werkt niet. als ik bel nemen ze al dagen niet op. op e-mail wordt niet gereageerd. voor print shop: ordernummer 374586072 / retour ordernummer R20-192636

July 12, 2023

Nooit meer……..

Ik word er niet goed van. Je kan tegenwoordig heel de dag slechte reviews gaan schrijven. Neem dit flutbedrijf nou weer. Adverteren met; vandaag besteld morgen in huis. Mooi niet je moet gewoon 7 dagen wachten en de telefoon nemen ze niet op. Voor mij dan de laatste keer en als iedereen dat doet zijn we snel van die amateurtjes af.

June 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Totaal GEEN reactie! 5 dagen geleden (11 Mei) iets besteld…

5 dagen geleden (11 Mei) iets besteld en betaald. Nog steeds niks binnengekregen. De website beloofd: voor 17,00uur besteld, de volgende dag in huis. Nou mooi NIET dus! Probeer de hele dag te bellen, maar niemand neemt op. Ook gisteren een mailtje gestuurd, maar totaal geen reactie. Echt WAARDELOOS. Volgens Track & Trace was het de 12e wel aangemeld, maar DHL heeft tot op vandaag nog niks ontvangen en verwerkt. We bestellen hier NOOIT weer. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

May 16, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Na een slechte review positief bericht!

Na een slechte review, toch nog contact met printvoordeelshop gehad; ze hebben hun excuses aangeboden. Omdat een deel van de order niet geleverd kon worden hadden ze de producten niet afgestuurd. Inmiddels deel van de order (de producten die wel op voorraad waren) geleverd gekregen! nu afwachten of het ander deel van de order geleverd gaat worden of dat er een creditering plaats gaat vinden.

February 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Geen pakket en geen contact mogelijk met dit bedrijf

Na de bestelling geplaatst te hebben heb ik een bevestiging en track en trace ontvangen.

Helaas is het pakket niet weggebracht naar de verzender. Op email wordt niet gereageerd, en ook wordt de telefoon in Zwolle niet opgenomen.

Zeer vervelend, ik heb deze artikelen nodig en weet niet of ik ze maar elders moet bestellen.

September 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

gewoon goed

Duidelijke website. Prima prijzen. Levering is snel. Goede informatie tussen bestelling en levering. Bij eventuele problemen krijg je direct een reactie en wordt het opgelost.

May 3, 2022

Is this your company?