For ca. 6 år siden fik jeg fjernet prostata pga. kræft. Og jeg kom som så mange andre prostatapatienter til at lide af erektil dysfunktion. Lægerne på hospitalet gav mig ingen chancer for, at jeg... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk behandling hos Janni på Privatklinikken Monrad. Professionel, kompetent og dedikeret behandling. Lækker og ren klinik. Hygiejnen er helt i top! Mange behandlere lover guld og grønne... See more
Jeg har været igennem flere behandlinger hos Janni, og hun er uden tvivl yderst kompetent og professionel. Hun er et fantastisk menneske, der øser af omsorg. Mine behov og ønsker bliver altid opfyldt,... See more
No recent history of asking for reviews
Min varmeste anbefaling
Jeg kan bestemt anbefale klinik MONRAD - professionel og kompetent service. Jeg er mega tilfreds med resultater og Janni er den bedste behandler, kan ikke takke hende nok 💐💐💐
Janni er en stjerne
Jeg har fået lavet en vaginal opstramning hos Janni 🙏🏻 Og hun har bare været helt fantastisk hele vejen igennem, jeg har altid følt mig så tryg hos hende! Jeg vil altid anbefalede hende til andre😍 hun går virkelig meget op i at give hendes patient det bedste resultant og klare bare opgaven så flot! Jeg er meget glad for jeg valgte at komme nede hos Janni 🙏🏻😍 man finder ingen bedre behandler!
Kan varmes anbefales.
Kan varmes anbefales.
Fik opstramning i underlivet, kan allerede mærke en god resultatet efter 2.behandling.Og behandling er smertefri :)
Jannie er super god til at forklare og er mega sød.
Janni er en stjerne!
Jeg har været igennem et længere forløb hos Janni for at få genoprettet blodomløb og følsomhed efter flere operationer. Hun fulgte jævnligt op på mig og skulle høre om der var fremskridt. Hun er virkelig grundig, og er generelt bare super sød og professionel. Jeg følte mig tryg i hendes kyndige hænder, og er mere end tilfreds med resultaterne.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kan bestemt anbefale Janni
Jeg kan bestemt anbefale Janni.
Hun er meget professionelt ..du bliver smertefri hurtigt.
Klinik monrad. Jannie
Kan varmt anbefale denne klinik.
Man bliver mødt af en dejligt professionel person (Jannie), og føler sig i tryg i hendes hænder fra start til slut.
ED behandling
PGA sygdom, havde jeg mistet megen følsomhed i min manddom. Efter adskillige besøg hos Neurologer, urologer og andre alternative behandlere, fik jeg at vide, at der intet var at gøre.
Jeg gav dog ikke op, så jeg fandt frem til Privatklinikken Monrad, og ville høre nærmere om deres shockwave behandlinger. Janni var overbevist om at der var håb for mig. Jeg fik at vide fra starten, at der ville blive behov for flere behandlinger end normalt, og dette var jeg indstillet på.
Nu, efter godt 3-4 mdr er megen af følesansen vendt tilbage. Der er et stykke vej endnu, men havde jeg lyttet til specialæger, havde jeg bare givet op
Janni har ved vedholdende behandlinger og tålmodighed givet mig livet tilbage. Intet mindre.
Janni er professional, nærværende, dedikeret og utrolig stædig på samme tid. Al behandling fulgt at en læge, og der er styr på tingene. Kan ikke anbefale klinikken nok!
Fantastisk behandling hos Privatklinikken Monrad
Fantastisk behandling hos Janni på Privatklinikken Monrad.
Professionel, kompetent og dedikeret behandling.
Lækker og ren klinik. Hygiejnen er helt i top!
Mange behandlere lover guld og grønne skove, og leverer ikke.
Janni holder hvad hun lover, og er den mest dedikerede behandler jeg har oplevet.
Mine skuldre var ødelagt efter mange års træning. Janni fiksede dem på næsten ingen tid!
Kan simpelt hen ikke anbefale klinikken nok!
Jeg kan bestemt anbefale Janni
Janni er fantastisk servicemindet og en god behandler.
Har har fået fjernet en tatovering.
Stedet er et rent og lækkert sted, som jeg på det varmeste kan anbefale.
Drenge og de herre der har problemer…
Drenge og de herre der har problemer med at få den op af stå eller den gider bare ikke mere på grund af lidt formeget stoffer eller du lider bare af impotens tager du bare en tur til Privatklinikken Monrad i Herlev og spørger efter Janni eller deres hjemmeside tro mig gutter hun er en gudinde 50505067 er tlf nr
Vaginal opstramning hos Privatklinkken Monrad
Jeg har fået foretaget en vaginal opstramning af Janni, og jeg giver den varmeste anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Janni er sød, proffesionel og meget opmærksom på at give en god oplevelse og det bedste resultat.
Tak for det og dig 🙏
VAGINAL OPSTRAMNING.
VAGINAL OPSTRAMNING.
Kan kun sige, det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Mit sex liv er blevet meget bedre og mine orgasmer er blevet kraftigere🙈
Og jeg er så glad for at have valgt klinikmonrad og for at jeg har mødt Janni🌺
Hun er virkelige professionel og man føler sig så tryg ved hende. Kan ikke takke hende nok🙏🌺
I får 10 stjerner af mig 🤩
Janni er simpelthen den bedste behandler jeg længe har oplevet, meget omsorgsfuld og et kærligt menneske, kommer fremover hos hende, kan varmt anbefale klink Monrad. ❤️❤️❤️
Smertebehandling
Efter mange rygsmerter og ondt i mine led , er jeg blevet anbefalet klinik Monrad Og Jeg er virkelig overrasket over virkningen. Vil helt klart anbefale og bruge dem. 5 stjerner herfra
En meget grundig og professionel…
En meget grundig og professionel tilgang, til alle aspekter af mit behandlingsforløb.
Føler mig tryg, at der bliver taget hånd om og lyttet til mine problem områder.
Høj standard til klinisk og strerilt miljø.
Vidunderligt sted!
Det er den bedste klinik
Det er den bedste klinik, god service og fantastiske maskiner!
FANTASTISK!!!
Efter en fødsel med meget stærke ryg/lænd smerter i 5 måneder og havde prøvet dvs. Metoder for at få dem reduceret hvor intet virkede, anbefalede en veninde mig Privatkliniken Monred. Den skønne Janni Monrad fjernet alle mine smerter med hjælp af Chokwave!
Go service og meget professionelt !
Kan kun stærkt anbefale klinikken !
TAK TIL DIG JANNI !
Professionel klinik med god service
Professionel klinik med god service, og resultater som gør en forskel!