zelfs na de uitspraak vroeg hij nog of ik behoefde had aan uitleg of gewoon even wilde praten dat noem ik betrokken
See what reviewers are saying
m'n partner zat naast me tijdens het eerste gesprek, en we voelden ons meteen serieus genomen
m'n moeder had hulp nodig en hij belde haar persoonlijk terug, terwijl hij overduidelijk een volle agenda had
Heel tevreden over hoe hij m'n dossier heeft opgepakt
Company details
Written by the company
Pro Deo Advocaat Breda is uw betrouwbare partner voor juridische bijstand in Breda. Wij begrijpen hoe stressvol en complex juridische kwesties kunnen zijn, vooral wanneer u met beperkte middelen werkt. Daarom bieden wij deskundige, toegewijde rechtsbijstand aan via onze ervaren pro deo advocaten. Ons team is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder strafrecht, familierecht, arbeidsrecht, en sociaal recht, zodat u altijd de juiste ondersteuning ontvangt voor uw situatie. Bij Pro Deo Advocaat Breda streven wij ernaar om elke cliënt eerlijk, duidelijk en professioneel bij te staan. Wij helpen u door elke stap van uw zaak en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd en voorbereid bent. Onze advocaten nemen de tijd om uw situatie grondig te analyseren en de best mogelijke aanpak te bepalen. Onze cliënten staan bij ons centraal, en we doen er alles aan om juridische diensten toegankelijk te maken, ongeacht uw financiële situatie. Kies voor Pro Deo Advocaat Breda en ervaar het verschil van een toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat. Samen vechten we voor uw rechten en zorgen we voor een rechtvaardige behandeling.
Contact info
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Noord Brabant, Netherlands
- +31763690415
- contact@prodeoadvocaatbreda.com
- prodeoadvocaatbreda.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ik had het gevoel dat mijn stem telde
in de woonkamer werd alles rustig…
in de woonkamer werd alles rustig besproken zonder haast of druk om snel door te gaan
ik wist beter waar ik aan toe was door…
ik wist beter waar ik aan toe was door hu uitleg
Dankzij zijn uitleg voelde
Dankzij zijn uitleg voelde ik mij beter voorbereid op moeilijke momenten in de rechtszaal
ik voelde me minder dom omdat hij alles…
ik voelde me minder dom omdat hij alles zo rustig uitlegde stap voor stap
Ze Stond Bij De
ze stond bij de voordeur met mn broer en zei ik leg aan tolk uit wat nodig is jij hoeft niet te sjouwen
Ze gaven me vertrouwen dat ik beschermd…
Ze gaven me vertrouwen dat ik beschermd was in t proces
ze gaf me gevoel dat ik ertoe deed niet…
ze gaf me gevoel dat ik ertoe deed niet zomaar klant
Zelfs Bij Pro Deo Namen Ze Alles Nauwkeurig Door Tot
zelfs bij pro deo namen ze alles nauwkeurig door tot het laatste detail
Ze Lieten Zien Dat Respect Ook In Stressvolle Situaties
Ze lieten zien dat respect ook in stressvolle situaties belangrijk bleef.
ik merkte dat ze niet treuzelde
ik merkte dat ze niet treuzelde, gelijk actie bij weinig tijd
m'n partner zat naast me tijdens het…
zelfs na de uitspraak vroeg hij nog of…
M'N Moeder Had Hulp Nodig En Hij
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.