zelfs na de uitspraak vroeg hij nog of ik behoefde had aan uitleg of gewoon even wilde praten dat noem ik betrokken
See what reviewers are saying
m'n partner zat naast me tijdens het eerste gesprek, en we voelden ons meteen serieus genomen
m'n moeder had hulp nodig en hij belde haar persoonlijk terug, terwijl hij overduidelijk een volle agenda had
Heel tevreden over hoe hij m'n dossier heeft opgepakt
Company details
Written by the company
Pro Deo Advocaat Breda is uw betrouwbare partner voor juridische bijstand in Breda. Wij begrijpen hoe stressvol en complex juridische kwesties kunnen zijn, vooral wanneer u met beperkte middelen werkt. Daarom bieden wij deskundige, toegewijde rechtsbijstand aan via onze ervaren pro deo advocaten. Ons team is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waaronder strafrecht, familierecht, arbeidsrecht, en sociaal recht, zodat u altijd de juiste ondersteuning ontvangt voor uw situatie. Bij Pro Deo Advocaat Breda streven wij ernaar om elke cliënt eerlijk, duidelijk en professioneel bij te staan. Wij helpen u door elke stap van uw zaak en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd en voorbereid bent. Onze advocaten nemen de tijd om uw situatie grondig te analyseren en de best mogelijke aanpak te bepalen. Onze cliënten staan bij ons centraal, en we doen er alles aan om juridische diensten toegankelijk te maken, ongeacht uw financiële situatie. Kies voor Pro Deo Advocaat Breda en ervaar het verschil van een toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat. Samen vechten we voor uw rechten en zorgen we voor een rechtvaardige behandeling.
Contact info
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Noord Brabant, Netherlands
- +31763690415
- contact@prodeoadvocaatbreda.com
- prodeoadvocaatbreda.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
in de rechtbank voelde ik me niet…
in de rechtbank voelde ik me niet verloren, hij was erbij
Vol inzet, puur uit principe
werkt alsof hij er veel voor krijgt, maar deed 't gewoon uit principe
advocaat luistert goed en helpt echt
Prima site voor betaalbare advocaten
Heel tevreden over hoe hij m'n dossier…
Heel tevreden over hoe hij m'n dossier heeft opgepakt
helemaal tevreden
Super tevreden met pro deo advocaat staat goed bij kent dossier uitstekend doorzettertje hoor!
Zeer capabele advocaat.
Hele vriendelijke mensen en heb een…
Hele vriendelijke mensen en heb een goede pro deo advocaat gekregen.
Kan ze aanraden
Goed kantoor
Ben naar tevredenheid geholpen door dit…
Ben naar tevredenheid geholpen door dit kantoor.
Prettig dat er zulke juristen bestaan…
Prettig dat er zulke juristen bestaan die zich volledig inzetten ookal is het pro deo.
Ben blij met de uitkomst van de zaak en…
Ben blij met de uitkomst van de zaak en bedankt dat jullie de zaak pro deo hebben gedaan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.