Wij zijn zoals altijd goed geholpen en een meedenkende verkoopster Anita Goed advies neemt alle tijd zodat je met een goed gevoel de winkel uitloopt en tevreden bent met de aankoop. Dank Anita
See what reviewers are saying
Wij hebben een goed en duidelijk advies gekregen van Corné. De keuze voor het onderstel van de eettafel werd ons duidelijk na zijn heldere uitleg. Ruime keuze uit stoffen en een mooie ingerichte zaak.... See more
Company replied
De verkoper nam ons mee aan de hand en liet ons verschillende banken testen. Door goed te luisteren naar onze wensen hielp hij ons stap voor stap verder, waardoor onze selectie steeds kleiner en klein... See more
Company replied
Bij een aankoop van tafelstoelen werden wij prima geholpen in de winkel van Pronto Wonen in Volendam. Wij werden goed ingelicht van wat er allemaal mogelijk is door de verkoper. en wachten nu op d... See more
Company details
About Pronto Wonen - Volendam
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Contact info
Julianaweg 208, 1131 DL, Volendam, Noord-Holland, Netherlands
- 0299-363773
Replied to 72% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij zijn zoals altijd goed geholpen bij pronto Volendam
Wij zijn zoals altijd goed geholpen en een meedenkende verkoopster Anita
Dank Anita
Goed en duidelijk advies

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Precies zoals we willen helemaal op maat
We zijn heel blij met onze bank. In de winkel zijn we goed geholpen. We hadden heel veel eisen maar er werd geduldig naar geluisterd en naar de juiste oplossing gezocht.

Goede keuze en kwaliteit
Eerste hulp was prima uitgelegd, daarna goed vergelijk kunnen maken.
Ordering ging prettig en correct.

fijne service
fijne service, ruime sortering, aardig personeel,
uitgebreide informatie over het gekochte product.

Goed advies gekregen
Goed advies gekregen, geen opdringere verkopers. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Alle tijd gekregen om rustig rond te kijken.

Reply from Pronto Wonen - Volendam
We zijn prima geholpen goede uitleg en…
We zijn prima geholpen goede uitleg en voorstellen qua kleuren.

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Fijn en deskundig geholpen door Anita.
Fijn en deskundig geholpen door Anita.
we zijn heel leuk geholpen door Anita
We zijn heel leuk geholpen door Anita. ze was vakkundig en niet opdringerig .
We kregen goede suggesties van haar .

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Ruime collectie met veel mogelijkheden.
Ruime collectie met veel mogelijkheden.
Bij aankoop van een relexstoel zijn we zeer goed geholpen door Anita, vriendelijk, nam de tijd en gaf goede adviezen en was niet op dringerig.Aanrader.

Heel veel keuze
Heel veel keuze. Prettige verkoop(st)er. Hulpvaardig en kundig. Kregen tijdens wachten een kopje koffie. Zeer prettig gewinkeld. Aanrader.

Vakkundige hulp en advies
Vakkundig geholpen en er werd de tijd genomen voor advies en uitleg

Reply from Pronto Wonen - Volendam
We zijn fantastisch geholpen door Anita…
We zijn fantastisch geholpen door Anita deze dame had verstand van wat we hebben gekocht een prachtige bank.
Erg enthousiast en ze verstaat haar vak geen onzin .

Service
Wij zijn door animatie ontzettend vriendelijk en bekwaam geholpen. Komen zeker terug .een top winkel

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Heel fijn geholpen en heel veel geduld…
Heel fijn geholpen en heel veel geduld gehad met ons! Top!

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Vriendelijk en vakkundig geholpen en keus genoeg.
Vriendelijk en vakkundig geholpen en keus genoeg.
Komen zeker nog eens terug.
Wij hebben een ontzettend positieve ervaring bij de aankoop van een bank. Klantvriendelijkheid, kennis van zaken over het product, groot meedenkend vermogen en goede tips.

Reply from Pronto Wonen - Volendam
We hebben een erge mooie bank gekocht
We hebben een erge mooie bank gekocht. Anita heeft ons goed geholpen. Ze was geduldig, gaf ons de tijd om keuzes te maken, dacht echt met ons mee en gaf helpende adviezen. We zijn erg blij, bedankt!

Reply from Pronto Wonen - Volendam
Eindelijk een mooie bank voor een mooie prijs!
We waren al bij heel wat meubelzaken geweest voor een nieuw bankstel.
Nergens konden we de bank vinden die aan alle eisen voldeed.
En toen reden we langs Pronto Wonen in Volendam.
We vonden daar een bankstel dat je helemaal naar je smaak en zitcomfort kan aanpassen( de muscolo). En voor een mooie prijs!
We zijn superleuk geholpen door Anita!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.