Produkt beskrivelserne passer ikke med det produkt de sender. RETTET: Han var hurtig til at få sendt et nyt produkt afsted, da jeg fik fat i ham. Så derfor ændret til en bedre anmeldelse.
Company replied
Bestilte kædekit til min R6. Nemt at tilgå i webshoppen. Passede perfekt ud fra modelnummer og årgang. Sparede 500-600 kr. i forhold til alle andre webshops og forhandlere. 2 dage fra bestilling til... See more
Jeg har købt mc stumper v psje webshop det har på alle punkter været en fornøjelse at handle der.. Man kan mærke at manden brænder for sin butik og kan stå inde for sine varer, jeg er lidt grøn i det... See more
Company replied
Velkommen til PSJE Engineering, stedet hvor det handler om reservedele og tilbehør til din motorcykel, uanset alder og model. PSJE Engineering ejes og bestyres af Peter Steen Sørensen, der selv er ivrig motorcyklist. Det er et privat firma uden tilknytning til importører eller andre firmaer. Det er med en hvis stolthed at PSJE Engineering er startet. Det er svært at starte butik i disse tider men hos PSJE Engineering tror vi på den enkle filosofi at har man de rigtige produkter til en god pris så skal vi nok komme godt fra start. Husk, at når du handler i Danmark, støtter du Danmark, motorcykel forhandleren og derved er med til at sikre vækst, arbejdspladser og at skattefar får flere penge ind. Det mer salg vi får, vil også sikre lavere priser. Så ved at støtte Danske leverandører sikrer du på sigt også lavere priser i Danmark.
7100, Vejle, Denmark
No recent history of asking for reviews
Gode priser, god kommunikation og super service. Er gemt under fortrukne webbutik til mc
Ganske enkelt 100% I orden.
Hurtig levering,
Gode priser.
Skal helt sikkert handle her igen!.
Kundeservice på topniveau.
Vil helt sikkert bruge Psje i fremtiden.
Super lækkert sted at handle ! Kan kun anbefale dette sted :) virkelig flink fyr og bruger god tid til at hjælpe en ..
Vil helt sikkert købe der igen...
Altid er Peter på pletten, når jeg har spørgsmål og søger dele til mine MC'ere. Peter giver den service og pris, der gør at jeg altid går til ham først! Mine varmeste anbefalinger til PSJE, når du skal handle MC dele.
Bestilte 2 costum Potter til min intruder, de kom dagen efter, og levede fuldt ud til beskrivelsen, super service af jer
Jeg har netop modtaget en LeoVince Oval fra PSJE til min Suzuki GSX 650f, og vil gerne påpege et par ting.
For det første er jeg stærkt utilfreds med, at det kun er muligt at afgive 5 stjerner! PSJE fortjener mindst det dobbelte!!!
For det andet er det mærkværdigt, slet ikke at kunne finde noget negativt at skrive overhovedet.
For det tredje undrer jeg mig over prisen, der var så lav at jeg ikke kunne lade være med at handle hos PSJE.
Der er INTET at sætte en finger på - hverken i den måde hvorpå PSJE udøver kundeservice eller på de varer de forhandler.
Sjældent har jeg oplevet så hurtig, så kvalificeret og så behagelig en kundeservice! IMPONERENDE!
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos PSJE og kan kun anbefale alle andre til at gøre det samme!
Peter Sporleder, Højbjerg
Jeg ringede til Peter uden at kende shoppen overhovedet , for at hører om han havde en lydpotte til min yamaha Fazer fra 98 , og uden tøven svarede han ,,,,at det havde han . Med hjælp fra en kollega som var på Vejle kanten havde jeg potten dagen efter og den nye Leo de Vinci potte sidder nu på min nu endnu flottere Fazer , tusinde tak for super go service Peter .... Fortsæt sådan ...det gi sku respekt . Hilsen CHRISTIAN V

Reply from psje-webshop.dk
Nu har jeg prøvet et par mc shops, men har aldrig oplevet noget så super godt som psje-webshop.dk. De har virkelig styr på hvad de laver og arbejder med, og er så utroligt prof. Hvis der er noget de ikke har hjemme bestiller de det super hurtigt hjem og yder en kanon service.
Jeg kan kun anbefale alle til at handle ind til deres mc hos psje-webshop.dk.

Reply from psje-webshop.dk
Jeg søgte et par udstødningspotter til min ZX10R på nettet, og blev kontaktet af Peter som gav mig et godt tilbud. Alle mine spørgmål herom blev besvaret på venlig, høflig og professionel vis, så rigtig god service herfra.
Mvh Niels Jacobsen

Reply from psje-webshop.dk
Tak til Peter....han gør et stort arbejde for at vi kan nyde kulturen....tak

Reply from psje-webshop.dk
Jeg skulle have de her klodser inden en service. Og var nervøs da en anden "MC side" ikke leverede efter en uge, og ikke gav respons på mail. Men ingen bekymring, jeg skrev en mail dagen efter bestilling og fik hurtigt svar. Varen var allerede bestilt hos leverandøren, og sendt videre igen til mig, samme dag de ankom hos PSJE. 👍

Reply from psje-webshop.dk
Efter en forespørgsel blev der bestilt diverse dele, og de blev leveret indenfor ganske få dage, selvom alt ikke var lagervarer.
Vil helt klart anbefale at tage en snak omkring det du mangler inden bestillingen, og få en dialog så går det hele altid lettere.

Reply from psje-webshop.dk
Har købt en udstødning på psje-webshop.dk og kan kun sige at alt er i top, ikke sidste gang jeg handler her hvis jeg mangler andre ting eller reservedele til min motorcykel (Y) psje-webshop.dk psje-webshop.dk psje-webshop.dk

Reply from psje-webshop.dk
jeg er glad for en personlig kontakt, og indehaveren svarer prompte tilbage på min forespørgsel, og jeg blev rådgivet professionelt og ordentligt, uden jeg følte noget pres. Prisen var fantastisk i forhold til andre forhandlere :)

Reply from psje-webshop.dk
Den vare jeg efterspurgte blev hurtigt bestilt hjem ny fra fabrikken til en pris der var konkurrencedygtig med en tilavarende brugt på e-bay.
Der var en god og hurtig dialog med virksomheden igennem hele processen.

Reply from psje-webshop.dk
Har efterhånden købt en del dele hos Peter med stor tilfredshed.
Super service og hurtig levering.
Han har ikke noget i mod at gøre et stykke arbejde for at finde de rigtige stumper.
Vil helt sikkert købe dele der igen.

Reply from psje-webshop.dk
Skulle bruge noget vejledning i forhold til hvilken olie m.m. jeg skulle ha' til min gamle motorcykel og Peter svarede trods weekend og at det var en "lille" ordre.
Tingene kom også som lovet til tiden.

Reply from psje-webshop.dk
Ville gerne have et vindskjold til min kawasaki, et Givi D03S. Det har været for længst udgået og svært at finde rundt om i verden. Peter (indehaver) gjorde dog en indsats og fik fundet vindskjoldet - enda til en meget rimelig pris. Fint arbejde og efterfølgende hurtig levering.