Kvalitet!
Købte to rashguards. Perfekt pasform og fremragende kvalitet. Selv efter flere vask er de stadigvæk så godt som nye.
Vil helt klart købe alle mine rash guards fra Pyzara fremadrettet!
Pyzara er en nyopstartet virksomhed, grundlagt i 2023 i Frederikssund, Danmark. Som et dansk kampsportsbrand er Pyzara dedikeret til at levere unikke designs og høj kvalitet, skabt af komfortable materialer, der er nøje testet af atleter for at sikre optimal ydeevne. Den første lancering fra Pyzara bestod af to rashguard-trøjer, Tonans og Fulgur, som begge blev modtaget positivt i kampsportsmiljøet og afspejler vores engagement i at levere produkter, der opfylder de høje krav fra seriøse atleter.
Rønnevej 4, 4050, Skuldelev, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Vil helt klart købe alle mine rash guards fra Pyzara fremadrettet!
Designs du ikke finder andre steder med lækker kvalitet. Klar anbefaling

Reply from Pyzara
Fede designs og lækker kvalitet.
Ser frem til flere produkter fra jer!

Reply from Pyzara
Super fedt tøj og lækker kvalitet!
Kan varmt anbefales, både til kampsport men også styrketræning mm.

Fantastisk oplevelse.
Hurtig levering og super kvalitet.

Reply from Pyzara
Super lækkert træningstøj! Sidder perfekt og føles behageligt under træning. Jeg er virkelig tilfreds og kan klart anbefale Pyzara!

Reply from Pyzara
Jeg har købt træningstøj fra Pyzara flere gange nu, og jeg er virkelig imponeret! Kvaliteten er helt i top – stoffet føles super behageligt, og det holder formen, selv efter mange vaske og hårde træningspas. Rashguarden jeg bestilte sidder perfekt og ser samtidig vildt fed ud. Man kan tydeligt mærke, at det er lavet af folk, der forstår hvad der kræves, når man træner kampsport.

Reply from Pyzara
Ved ikke helt hvad jeg skal tro. En webshop specialiseret til kampsportsfolket og så har de kun to forskellige t-shirts som produkter samt en kombipakke hvor du kan købe begge. Jeg håber at min anmeldelse er til skamme for vi mangler den slags butikker i DK.