Quality Travel - Andorraexperten  Reviews 102

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I år bodde vi på Park Piolett , mkt bra hotell o mat. Gott om snö så backarna var fantastiska. Trevlig personal o vi åkte pistvisning med Pia som vi brukar. Det var tredje gången vi åkte med quality t... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade varit kul och intressant med information om landet Andorra under bussresan dit. Det fanns gott om tid till detta. Matsalen på Kandahar saknade någon form av ljuddämpning, maten var god och pe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Smidig, prisvärd och genomtänkt resa rakt igenom! Välplanerat och bra gemensamma aktiviteter. Kunniga och trevliga guider. Märks att Quality har erfarenhet och har valt ut hur och vad man ska göra på... See more

Company details

1. Ski Holidays
  2. Ski Resort

Written by the company

Med över 40 års erfarenhet är Quality Travel din personliga researrangör för skidresor till Andorra. Upptäck landet där antalet pistkilometer överstiger antalet vägar! Här väntar snösäkra berg, välpreparerade pister och strålande sol i ett av Europas mest unika skidområden. Vi tar hand om allt – från liftkort och transfer till svensktalande guider som visar dig de bästa backarna och hemliga smultronställena. Vi har veckoavgångar från Stockholm-Arlanda, Göteborg-Landvetter och Köpenhamn-Kastrup hela vintersäsongen 2024/2025. Hos oss får du kvalitet, trygghet och service i toppklass. Boka din skidresa till Andorra på på www.qtravel.se eller kontakta oss via info@qtravel.se eller ring oss på 0470-34 97 10 och tala med någon av våra Andorraexperter. Andorras magiska skidåkning väntar – boka din resa idag!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bodde i Pas de la Casa med ski in ski…

Bodde i Pas de la Casa med ski in ski out( hotell Kandahar. Var med på 3 pistvisningar med Qt travel och guiderna var mycket bra! Vi hade strålande solsken med mycket bra preparerade pister.
Kommer att åka dit igen!

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för ditt fina omdöme, Per! Vad härligt att höra att ni trivdes så bra i Pas de la Casa och att både pistvisningarna och guiderna levde upp till förväntningarna. Extra roligt att vädret och pisterna också var på topp! Vi ser fram emot att få hjälpa er med nästa resa.

Mkt trevliga o hjälpsamma guider

Mkt trevliga o hjälpsamma guider

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för ditt omdöme, Fredrik! Vad roligt att höra att du uppskattade våra guider och deras service. Vi hoppas få välkomna dig på en ny resa snart igen.

Familjevecka för 8 personer

Familjevecka för 8 personer. Köpta tjänster mycket bra. Flyg, hotell, skidhyra o liftkort.
Svagheten är att det finns förbättringspotential för transfer och pist visning.

March 1, 2026

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för din feedback, Inge! Vad roligt att höra att ni var nöjda med helheten kring flyg, hotell och övriga arrangemang. Vi uppskattar också dina synpunkter kring transfer och pistvisning – det tar vi med oss för att bli ännu bättre framöver.

Tack för en fin vecka!

Mycket trevlig vecka med underbar skidåkning! Hotellet Sporting i Pas de la Casa var trevligt, god mat och nära till liften samt mycket trevligt personal. Bra guider som hade trevliga pistvisningar. Återkommer gärna!

March 1, 2026
Unprompted review

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för ditt fina omdöme, Mats! Vad roligt att höra att ni haft en så lyckad vecka med både skidåkning, hotell och guidning. Härligt att ni uppskattade både pistvisningarna och läget på hotellet. Ni är varmt välkomna tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket trevliga och kunniga guider som…

Mycket trevliga och kunniga guider som visade hela skidsystemet och berättade om andorra .

Hej Magnus,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade våra guider och att de kunde bidra med både kunskap och en bra introduktion till skidsystemet och Andorra.

Seriöst och bra företag

Bra info innan avresa, bra med aktiviteter under veckan i Andorra (speciellt med gemensam afterski) och rent generellt var det ett av de bättre företagen jag rest med till alperna.

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för ditt fina omdöme, Camilla! Vad roligt att höra att du uppskattade både informationen inför resan och aktiviteterna på plats, särskilt afterskin. Vi tar med oss dina ord och hoppas få välkomna dig på en ny resa framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra kommunikation med företaget…

Mycket bra kommunikation med företaget vid bokningen. Uppskattade att företaget valde en avreseort som låg utanför de större städerna i Sverige med närhet för oss. Otroligt nöjda med hotellet. Enda smolket i bägaren var vädret och en försening vid hemresan, men detta är ju inget som researrangören kan rå på.

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack för ditt fina omdöme, Britta! Vad roligt att höra att ni uppskattade både kommunikationen och valet av avreseort, samt att hotellet levde upp till förväntningarna. Tråkigt att vädret och hemresan inte var helt på er sida, men vi är glada att helhetsupplevelsen ändå var så positiv.

Super service

Super service

March 5, 2026

Hej Pia,

Tack för betyget och att du uppmärksammar vår service. Det är vår första och viktigaste prioritet.
Vi hoppas få välkomna er tillbaka till Andorra eller någon av våra andra resmål igen nästa år.

Rated 5 out of 5 stars

Smidig resa med mycket trevliga och…

Smidig resa med mycket trevliga och engagerande guider.

March 5, 2026

Hej Anna,

Tack för din recession. Fint att du uppmärksammar våra guider, de är vi extra stolta över :).

Fantastisk service

Flyg från Växjö, Hotellet i Soldeu, personalen både på hotellet och guiderna på plats

February 15, 2026

Hej Lotta,

Härligt att ni gillade vår och våra partners service. Alltid trevligt att kunna flyga från sin lokala flygplats. Hoppas välkomna er ner nästa år igen.

Rated 5 out of 5 stars

Fina backar och bra hotell

Fina backar och bra hotell. trevliga leare.

February 24, 2026

Hej Anders,

Tack för din recension. Vi hoppas vi kan välkomna er tillbaka snart igen.

Rated 5 out of 5 stars

Andorra och qualitytravel var toppen

Vi hade precis en supervecka med kanon boende. Åker gärna igen

Hej Emma,

Stort tack för ert fina omdöme. Vad härligt att höra att ni hade en supervecka och trivdes så bra med boendet. Det gläder oss verkligen att både Andorra och vi på Quality Travel levde upp till förväntningarna. Ni är varmt välkomna att resa med oss igen.

Guider - top notch!

Mkt trevliga och bra guider, som gav mkt bra support hela vistelsen

Hej Bengt,
Tack för dina ord om våra guider! Vi är stolta över vår fina destinationsservice och det är roligt att den lever upp till förväntningarna.

Varmt välkommen åter!

Allt funkade utan anmärkning

Allt funkade utan anmärkning. Mycket trevliga och professionella guider.

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Härligt att du upplevde att allt fungerade bra. Tack att du delar med dig om ditt intryck av våra guider, de är vi extra stolta över :)

Grejt!

Bra service hela vägen och underbar skidåkning med professionella pistguider!

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Stort tack Cecilia för ditt fantastiska omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du upplevde bra service hela vägen och att skidåkningen tillsammans med våra guider i Andorra levde upp till förväntningarna. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka på fler minnesvärda resor framöver.

Rated 4 out of 5 stars

Trevliga guider och pist visning gör…

Trevliga guider och pist visning gör att upplevelsen blir utöver det vanliga

January 11, 2026

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Tack Barbro för din fina recension. Vad roligt att höra att våra guider och pistvisning bidrog till en upplevelse utöver det vanliga. Det gläder oss verkligen att ni uppskattade resan och vi hoppas få möjlighet att välkomna er igen framöver.

Rated 5 out of 5 stars

Att resa med Quality travel var ett…

Att resa med Quality travel var ett sant nöje rakt igenom. Från första kontakt vid bokning till bemötandet på plats av sjukt trevliga och välinformerade guider. kommer definitivt att åka igen. Också väldigt kul att få ticka av Andorra på listan över nya skidorter. Hit kommer vi tillbaka!

April 2, 2025

Hej Axel,

Det var ett nöje rakt igenom att läsa denna recensionen. Härligt att ni fått upptäcka vår pärla i hjärtat av Pyrenéerna. Det är helt rätt att återkomma, man hinner inte med allt på bara en vecka så det finns mycket kvar att upptäcka!

Rated 5 out of 5 stars

Håller ihop oss bra med intressant…

Håller ihop oss bra med intressant innehåll och möten mellan oss resenärer
Kanon helt enkelt

April 16, 2025

Hej Göran,

Stort tack för din härliga recension – ”kanon helt enkelt” gör oss så glada att läsa!

Vi hoppas innerligt att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till Andorra nästa säsong!

Varmt välkommen åter,

Rated 5 out of 5 stars

Extremt kompetenta guider, bra veckoprogram på plats

Väldigt bra service vid bokning, biljetter och dokument. Extremt kompetenta, hjälpsamma, flexibla guider. Perfekt socialt veckoprogram för alla, skapade glada gäster som träffades på i backar och på kvällen.

April 16, 2025

Hej Maud,

Stort tack för din fina och generösa recension!
Det gläder oss verkligen att ni är nöjda – både med servicen inför resan och med våra guider och veckoprogram på plats i Andorra. Våra guider gör sitt yttersta för att skapa en trygg, flexibel och rolig upplevelse, så det är extra roligt att du lyfter just dem.

Härligt också att ni tog del av det sociala programmet och fick ett utbyte med andra gäster, det är precis den stämning vi hoppas kunna skapa varje vecka. Vårt mål är alltid att ju mer man tar del av vårt utbud, desto rikare blir resan.

Varmt välkommen åter,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look