Quality Travel - Andorraexperten  Reviews 102

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I år bodde vi på Park Piolett , mkt bra hotell o mat. Gott om snö så backarna var fantastiska. Trevlig personal o vi åkte pistvisning med Pia som vi brukar. Det var tredje gången vi åkte med quality t... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hade varit kul och intressant med information om landet Andorra under bussresan dit. Det fanns gott om tid till detta. Matsalen på Kandahar saknade någon form av ljuddämpning, maten var god och pe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra kommunikation med företaget vid bokningen. Uppskattade att företaget valde en avreseort som låg utanför de större städerna i Sverige med närhet för oss. Otroligt nöjda med hotellet. Enda sm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Smidig, prisvärd och genomtänkt resa rakt igenom! Välplanerat och bra gemensamma aktiviteter. Kunniga och trevliga guider. Märks att Quality har erfarenhet och har valt ut hur och vad man ska göra på... See more

Company details

1. Ski Holidays
  2. Ski Resort

Written by the company

Med över 40 års erfarenhet är Quality Travel din personliga researrangör för skidresor till Andorra. Upptäck landet där antalet pistkilometer överstiger antalet vägar! Här väntar snösäkra berg, välpreparerade pister och strålande sol i ett av Europas mest unika skidområden. Vi tar hand om allt – från liftkort och transfer till svensktalande guider som visar dig de bästa backarna och hemliga smultronställena. Vi har veckoavgångar från Stockholm-Arlanda, Göteborg-Landvetter och Köpenhamn-Kastrup hela vintersäsongen 2024/2025. Hos oss får du kvalitet, trygghet och service i toppklass. Boka din skidresa till Andorra på på www.qtravel.se eller kontakta oss via info@qtravel.se eller ring oss på 0470-34 97 10 och tala med någon av våra Andorraexperter. Andorras magiska skidåkning väntar – boka din resa idag!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Allt fungerar perfekt

Allt fungerar perfekt, trevlig personal

April 2, 2025

Hej Harriet,

Tack för din kommentar. Härligt att allt fungerade perfekt och att ni var nöjda med våran personal.
Hoppas vi får välkomna er till Andorra igen.

Kul resa

Kul. Kanon snö

April 2, 2025

Hej John,
Underbart att ni hade en rolig resa med bra med snö!

Varmt välkommen tillbaka nästa säsong!

Suverän resebyrå

Kunniga om Andorra som land samt självklart också om liftsystemen och backarna.
Sedan helt underbara guider med glimten i ögat när vi var på plats.
Löste också galant en hel del ändringar som inträffade innan vi åkte ner.

Hej Anders,
Stort tack för din fantastiska feedback! Vi har haft förmånen att arbeta i Andorra i över 16 år, och det gläder oss att vår kunskap om både landet och Grandvaliras skidsystem märks och uppskattas. Det betyder extra mycket att ni även haft en positiv upplevelse av våra guider och servicen på plats, vi ser till att vidarebefordra dina fina ord till dem! 😊

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka nästa säsong för ännu fler härliga skidupplevelser.

Varmt välkommen åter!

Allt bara funkar

Allt bara funkar, trygg transfer, mottagning på hotellet och allt bara motsvarar förväntningarna när vi för 9:onde gången kommer hit.

March 20, 2025

Hej Christian,

Tack för din fina återkoppling. Fantastiskt att ni har valt att återkomma till Andorra för 9:e gången, det är ett minst sagt ett gott betyg! Vi är glada och tacksamma för att vi har fått sådant stort förtroende. Vi ser fram emot att välkomna er ner för 10:e gången nästa år och då ska vi fira detta jubileum.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har redan lämnat omdöme som var mkt…

Vi har redan lämnat omdöme som var mkt positivt. Räcker dock kanske med 1 omdöme per par!! Återkommer mer än gärna nästa år!

Hej Janne & Cecilia,

Då har det nog blivit fel i systemet att feedback-mejlet har skickats två gånger. Vi ber om ursäkt. Men tack för att ni återigen återkopplat med en fin recension.

Varmt välkomna tillbaka

En perfekt skidupplevelse

Allt det man vill uppleva från start till slut.

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Tack så mycket! Du har precis sammanfattat vårt främsta mål: Att leverera en perfekt skidupplevelse till våra resenärer, från bokning till hemkomst. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till Andorra snart igen för att uppleva ännu en perfekt skidupplevelse.

Väldigt trevliga reseledare

Väldigt trevliga reseledare, roliga pistturer och utflykt.

Hej Kim,

Tack för att du tog dig tid att återkoppla med din feedback! Det gläder oss att ni var nöjda med vårt serviceutbud på plats i Andorra. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra tjänster för att göra skidresan ännu bättre och ge våra gäster en så komplett upplevelse som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till Andorra snart igen!

Rated 5 out of 5 stars

Kunnig och väldigt serviceinriktad…

Kunnig och väldigt serviceinriktad personal. Smidiga och tillmötesgående. Tydliga.
Bra hotell, Fontaine dagens med rena, fräscha rum. Väldigt god mat och även här trevlig personal.

Hej Liselotte,
Tack för att du lämnat ett så fint omdöme och härligt att ni är så nöjda med vår personal på plats. Det ska vi givetvis förmedla till dem :) Vi håller med!

Hoppas vi får träffa er i Andorra igen vid ett annat tillfälle.

Rated 4 out of 5 stars

Trevligt resmål med bra väder.

Trevligt resmål med bra väder.
Fantastiska guider, verkligen super.

Hej Ulrika,

Tack för din fina recension! Varmt välkommen tillbaka.

Rated 5 out of 5 stars

Det bara fungerar som det ska!

Det fungerar! Inga konstigheter. Väldig trevlig och hjälpsam personal, glada och lagom positiva.

February 25, 2025

Hej Arne,

Bra att allt har fungerat som det ska och att ni är nöjda med oss och vår våra guider/reseledare på plats i Andorra.
Lagom är allt bäst;)
Varmt välkomna tillbaka till Andorra tillsammans med oss.

Andorra v 7

Vi är väldigt nöjda med vår resa, allt från första kontakten med resebyrån till guiderna på plats.
De var engagerade och kändes genuint måna om att vi skulle ha en bra vecka. Orten och hotellet höll en hög standard.

February 10, 2025

Hej Charlotte,

Tack för er fina recension både till oss och Andorra! Härligt att ni är nöjda med er vecka. Varmt välkomna tillbaka!

Mkt bra hotell

Mkt bra hotell, mkt bra guider,

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Tack för er återkoppling. Roligt att ni är nöjda med ert boende samt vår personal på plats! Hoppas vi ses i Andorra nästa år!

Strålande resa

Fantastisk resa med härliga guider som tog väl hand om oss och gärna delade med sig av sina guldkorn.

Hej Anna,

Härligt att ni hade en fantastisk vistelse tillsammans med oss och att guiderna fick möjlighet att visa sina smultronställen. Varmt välkomna tillbaka.

Bra och engagerande guider

Bra och engagerande guider, bra skidåkning, prisvärt, solsäkert.

February 9, 2025

Hej Anders,

Det är fyra starka argument för att resa till Andorra med oss! 😊 Vi är tacksamma för din recension och väldigt glada att ni hade en fin upplevelse. Varmt välkomna tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra kontakt och goda råd redan…

Väldigt bra kontakt och goda råd redan vid första kontakten innan vi bokade.
Bra mottagning när vi kom till Barcelona.
Seriösa reseledare
Kul med cava i backen
Bekvämt med godstransport till hotellet
Väldigt bra hotell

Hej Börje,

Tack för din recension och att du fångat upp alla aspekter hur vi arbetar med service på plats i Andorra, vi försöker göra allt för att ni gäster ska ha en trevlig upplevelse och få ut mer av er resa med fina minnen att se tillbaka på! 😊

Hoppas vi får förtroendet att arrangera fler resor till er framöver!

Rated 5 out of 5 stars

Arrangemangen i Andorra håller god kvalitet!

Arrangemangen i Andorra håller god kvalitet år från år! Andra resenärer ger samma signaler. Transfer fungerar bra och personalen positiv.
Sport Hotell är en pärla med närheten till lift och bra service. Maten mycket väl godkänd!!

Hallå familjen Ambré,

Stort tack för er fina recension! Underbar läsning att vi fortsatt håller kvalitén år efter år. Det är också härligt att höra att både transfern och vår personal bidrar till en positiv upplevelse. Vi håller med – Sport Hotel är verkligen en pärla med sitt läge och service!

Rated 5 out of 5 stars

Allt fungerade till 100 % bra hotell…

Allt fungerade till 100 % bra hotell med trevlig personal
Reseledarna alltid glada och hjälpsamma . Bra skid åkning med gratis liftkort för oss över 75.

Hej Lasse,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att allt fungerade perfekt och att du uppskattade hotellet, personalen och våra reseledare. Härligt att du också fick njuta av skidåkningen – och extra plus med gratis liftkort! Hoppas vi ses i pisten nästa år igen! ⛷️

Reply from Quality Travel - Andorraexperten

Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt och att du uppskattade våra resmål. Hoppas vi får möjlighet att välkomna dig på ännu fler härliga resor framöver! 😊

Bra guider

Bra guider, fin pistvisning, fint boende. Femte gången med Qtravel, alltid nöjd.

Hej Svante,

Stort tack för din fina recension och för förtroendet att resa med oss hela fem gånger! Det betyder mycket för oss att du alltid är nöjd och uppskattar våra guider, pistvisning och boende. Vi ser fram emot att ses en sjätte gång nere i Andorra!

Andorra v.5 2025

Vi är supernöjda med vår resa till Andorra! Bra hotell med trevlig personal, god mat och flexibla tider i restaurangen. Jättetrevliga och engagerade reseledare som t.o.m ordnade en flaska bubbel på rummet eftersom min sambo fyllde år 😊

Hej Inger,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att ni är supernöjda med er resa och att både hotellet, maten och våra guider. Extra roligt att höra att våra guider kunde bidra till att göra din sambos födelsedag lite extra speciell, klart man måste fira med lite bubbel 🥂😊 Vi ser fram emot att få välkomna er på en ny resa snart igen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look