Racoon Facility Reviews 34

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tidligere skrevet en bedømmelse af Racoon. den trækker jeg tilbage . Den bygger på et forkert grundlag, Det viser sig at de vilkår som der skulle arbejdes under IKKE var til trækkeligt b... See more

Rated 2 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Tænker om Racoon vasker trapper med beskidt vand? Får jeres medarbejdere for lidt i løn? Arbejdet bliver ikke udført ordentligt..

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Company details

1. Cleaners

Written by the company

Hos Racoon Facility har vi haft renhed og kvalitet i centrum siden 1998. Vi tilbyder professionel rengøring og ejendomsservice til både boligforeninger, virksomheder og ejendomsselskaber – på hele Sjælland. Vores services spænder bredt: Vi står for alt fra trappevask, hovedrengøring og ejendomsservice til skadeservice, snerydning og grøn pleje. Uanset opgaven, er vores mål det samme: At levere stabil og ordentlig service med høj kvalitet – hver gang. Allerede fra starten har vi arbejdet ud fra ét simpelt princip: Én ren klud til hver etage. Det sikrer, at alle trapper bliver gjort grundigt rent – og i dag betyder det, at vi vasker over 750.000 klude om året. Vi tror på langvarige relationer og faste samarbejder. Mange af vores kunder har været hos os i mere end 15 år, fordi vi tager ansvar og sørger for, at eventuelle udfordringer altid bliver løst hurtigt og ordentligt. Hos os får du desuden en dedikeret kvalitetsinspektør, som sikrer, at vores arbejde altid lever op til aftalen. Vores medarbejdere arbejder ud fra fem klare værdier: Vi er imødekommende, ansvarlige, fleksible, engagerede og ærlige. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, stabilitet og at skabe tryghed for både kunder og beboere. Uanset om du har brug for rengøring, ejendomsservice eller skadeservice i København eller på resten af Sjælland – er vi klar til at hjælpe dig med en løsning, der holder.

3.2

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tidligere skrevet en…

Jeg har tidligere skrevet en bedømmelse af Racoon.
den trækker jeg tilbage .
Den bygger på et forkert grundlag, Det viser sig at de vilkår som der skulle arbejdes under IKKE var til trækkeligt belyst og i overensstemmelse med oplyste til ejerne . Jeg skal være den første til at skrive Racoon har passet deres arbejde.

March 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Tænker om Racoon vasker trapper med…

March 10, 2026

Kære Christina

Tusind tak for din henvendelse.

Vi har gennemgået vores kundedatabase og kan desværre ikke finde et registreret kunde- eller leverandørforhold med det navn, du har oplyst. Det gør det svært for os at genkende den konkrete situation, du beskriver.

Når det er sagt, tager vi naturligvis alle henvendelser alvorligt. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at præcisere vores arbejdsgange:

Vi anvender altid rene gulvklude til hver etage. Det betyder eksempelvis, at en opgang fra stue til 4. sal rengøres med separate klude til hver etage efter fejning. Denne metode sikrer, at rengøringsniveauet er ensartet og af høj kvalitet – uanset om det er i stueetagen eller på øverste etage.

Hvis din henvendelse vedrører en konkret opgave, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte med yderligere oplysninger.

Team Racoon

Rated 1 out of 5 stars

Vi er beboere i en ældreboligforening…

Vi er beboere i en ældreboligforening på Frederiksberg, udlejer bruger Racoon til glatførebekæmpelse, hvilket er de ikke formår at udføre, flere ældre kan ikke komme ud, der er ryddet en smal sti rundt i området, folk med rollator kan ikke komme frem, p-pladsen hvor flex-trafik henter beboer er slet ikke ryddet her lørdag,

February 7, 2026

Kære John Steffensen

Tak for jeres besked.

Vi forstår jeres frustration, og vi beklager den situation, I har oplevet. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at adgangsforholdene – særligt for ældre og gangbesværede – ikke har været gode nok.

Den seneste sneperiode har været usædvanlig og blandt de kraftigste, vi har set i over 10 år. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring på, at forholdene i perioder har været ekstraordinært udfordrende – også set på tværs af branchen.

Når det er sagt, tager vi kritikken alvorligt. Vi er allerede i gang med at gennemgå vores procedurer og kapacitet, så vi står bedre rustet, hvis lignende situationer opstår igen. Herunder ser vi bl.a. på bemanding, prioritering af kritiske områder som adgangsveje og afhentningszoner samt responstid.

Vi vil meget gerne følge op på den konkrete adresse, så vi kan sikre, at der bliver taget hånd om forholdene fremadrettet.

Tak fordi I gør os opmærksomme på problemet.

Team Racoon

Rated 2 out of 5 stars

Ved ikke helt hvad jeg skal sige

Ved ikke helt hvad jeg skal sige. Ved vi betaler dem for at ordne vores skrald, fordi vores gårdmænd ikke må. Men det virker ikke til at de kender reglerne for hvornår skraldet bliver afhentet. Vi betaler i foreningen et 6 cifret beløb årligt. Og ofte har de mere travlt med at gemme sig og ryge end at sortere og kører væk med det renovations medarbejderne ikke må tage med. Plus de ofte kommer efter renovations arbejderne har været der, så skraldet ikke bliver hentet på dagen..

I må blive bedre til at lærer jeres medarbejdere op.

December 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Racoon gør alt hvad de kan og mere til…

Racoon gør alt hvad de kan og mere til for at imødese vores ønsker og behov på ejendommen. De har hele tiden en finger på pulsen, og deres kvalitetsrapporter får os i bestyrelsen til at læne os tilbage. Vi har brugt Racoon i mange år, og giver hermed vores bedste anbefalinger.

July 15, 2025

Dårligt

Deres medarbejder kører med hovedet under armen. Det er ikke den bedste reklame for firmaet, når bilen er plastret til med logoer.

May 30, 2025

Klart 5 stjerner

En virksomhed som gør alt for at alle har det godt, både ansatte og ikke mindst kunder.
Rengøring i top kvalitet og xtra ordinær personale pleje.

March 3, 2025

Reply from Racoon Facility

Tak for den flotte anmeldelse, Kristina

Det betyder meget for os, at vores værdier skinner igennem i det, vi gør hver dag og at du netop bemærker det. At rengøringen er i "top kvalitet", som du skriver er vi naturligvis også meget glade for, men det skal den også altid være.

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Racoon er et fantastisk firma

Racoon er et rengørings og ejendomsservice firma med hjertet og hjernen på rette sted, både overfor kunder men i særdeleshed overfor deres medarbejdere.

January 14, 2025

Reply from Racoon Facility

Tak for den flotte anmeldelse, Ida!

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du mærker vores engagement i både vores kunder og medarbejdere. Det betyder meget for os, at vores værdier skinner igennem i det, vi gør hver dag.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig fremover, så tøv endelig ikke med at sige til.

De bedste hilsner,

Rated 3 out of 5 stars

Har intet med rengøring at gøre

Har intet med rengøring at gøre! Jeres medarbejdere 2 stk. kørte helt sindssygt ned ad en sidevej og var ved at køre mig og min søn ned. I burde undervise jeres folk i hvordan man færdes i trafikken. Eller måske tjekke om de overhovedet har kørekort. Dette skete kl 11:05 ved krydset frederik VII’s gade og Nørrebrogade. Forventer i tager en snak om deres uansvarlige kørsel. Nrplade DV82489

Svar til Racoon
Tak for svar. Tillader mig at ændre på stjernerne da jeg trods alt ikke synes det er fair med en stjerne når det ikke handler om rengøring.

December 24, 2024

Hej Perparim,

Tak for din anmeldelse. Jeg er dybt ked af at høre om jeres oplevelse – det må have været både skræmmende og er helt uacceptabelt. Det, du beskriver, understøtter på ingen måde den kultur, vi praktiserer, og det afspejler heller ikke almindelig sund fornuft.

Vi har klare regler omkring kørsel, og alle vores medarbejdere har naturligvis kørekort. Jeg har allerede sendt informationen videre til den relevante afdeling for at sikre, at sagen bliver undersøgt grundigt og håndteret korrekt.

Vi sætter pris på, at du nævner, at dette ikke har noget med vores rengøring at gøre, som er vores kerneydelse, men jeg forstår din frustration fuldt ud. Jeg har tilladt mig at skrive en undskyldning direkte til dig.

Martin fra Racoon

Edit: Tusinde tak for at ændre i din anmeldelse. Det er stort og meget fair af dig. dbh Martin

Rated 5 out of 5 stars

Søde og meget kompetente,levere altid…

Søde og meget kompetente,levere altid tip top service,kan kun anbefale dem👍👍

December 9, 2024

Reply from Racoon Facility

Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🌟 Vi stræber altid efter at være imødekommende, ansvarlige og engagerede, og det gør os utroligt glade at høre, at det skinner igennem i din oplevelse.

De bedste hilsner

Søøde og smilende

Altid søde, smilende og dygtige til at gøre rent.

November 28, 2024

Kære Jenni.
Tusinde tak for din flotte rating. Nu smiler vi endnu mere ;-)

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft Racoon i lidt over et år…

Vi har haft Racoon i lidt over et år men for ca 6 måneder siden oplevede vi at der var et kvalitetsdyk. Jeg tænkte personlig at the honeymoon was over. Vi kontaktede Racoon og de tog omgående vores henvendelse alvorlig og sendte deres kvalitets inspektør ud og siden har det faktisk spillet. Jeg ville ha givet 4,5 stjerne fordi der jo var en fejl men syntes ærlig talt at 4 er for lidt så jeg opgraderer ;-) vi kan varmt anbefale Racoon til andre.

March 1, 2024

Hej Stine,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på, at I valgte at tage kontakt, da I oplevede en ændring i kvaliteten – det er netop igennem dialog, at vi kan rette op og forbedre vores service. Vi er glade for at høre, at vores Kvalitetsambassadør kunne hjælpe med at få tingene tilbage på sporet, og at I har været tilfredse lige siden.

Hos Racoon kalder vi det en Kvalitetsambassadør, netop fordi opretholdelse af kvalitet er en kontinuerlig proces, som involverer jer som kunder, vores kollegaer og den aftale, vi har indgået sammen.

Vi er også taknemmelige for din vurdering og for, at du endte med at opgradere til 5 stjerner. Det betyder meget for os at høre, at I vil anbefale os til andre – det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og sikre, at kvaliteten forbliver høj fremadrettet!

Dbh,

Rated 5 out of 5 stars

Vi er glade for, at vi endelig fundet det rigtige ejendoms service firma!

Jeg var næsten ved at give op på at få et tilbud, da vi havde overvejet at udskifte vores vicevært og ikke havde hørt fra RACOON i to uger. Så fik jeg pludselig et opkald, hvor de sagde, at min mail var endt i deres spam-mappe. De kom forbi os med det samme og gav os et godt tilbud. Vi fik det næstbedste tilbud, men den bedste kommunikation, og derfor valgte vi RACOON.

I starten tog det lidt tid for dem at lære vores rutiner i ejendommen at kende, så vi kommunikerede frem og tilbage og foretog små justeringer i kontrakten. Men det synes jeg er normalt, når nye folk kommer til. RACOON finder altid en løsning hurtigt, når vi har et problem og ringer til dem. RACOON står ikke kun for rengøring og ejendomsservice, men har også en VVS- og EL-afdeling. Racoon passer godt på både kunder og medarbejdere. De er ansvarlige og venlige. Det kunne ikke være bedre!

Så til jer, der måske har en sur kommentar om RACOON, prøv at ringe og få fat i den rette person, der står for jeres ejendom, i stedet for at holde det inde og vente på, at RACOON kommer og løser opgaven. Der kan opstå kommunikationsfejl eller misforståelser, ligesom det ofte sker i familie, blandt venner og på arbejdspladsen, som vi alle kender til. God kommunikation skaber gode relationer.

September 3, 2024

Hej M. K.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! ❤️ Vi er så glade for at høre, at I har fundet det rigtige ejendomsservicefirma i Racoon.

Vi beklager virkelig, at din mail endte i vores spam-mappe, og at det forsinkede vores svar. Men vi er glade for, at vi fik kontakt og fik muligheden for at levere et tilbud og en løsning, som I er tilfredse med.

Det betyder meget for os at høre, at I sætter pris på vores kommunikation og fleksibilitet. Vi ved, at det kan tage tid at lære nye rutiner, og vi sætter stor pris på jeres tålmodighed og åbenhed i denne proces.

Vi er også glade for at høre, at I oplever vores team som ansvarlige og venlige – vi arbejder altid på at tage godt hånd om både kunder og kollegaer.

Og tak for dine opmuntrende ord til andre – vi er helt enige i, at god kommunikation skaber gode relationer. Vi er altid her for at finde en løsning, når der opstår udfordringer.

Vi ser frem til mange flere års godt samarbejde!

Rated 5 out of 5 stars

Racoon medarbejder er ordentlige og passer godt på vores ejendom!

Efter vi fik Racoon som vores vicevært, er vores ejendom altid skinner. De styrer på både de store og små opgaver. Både medarbejder og folk fra kontor arbejder så godt og effektive fx.teamleder kommer en gang i mellem for at tjekke om medarbejdernes rengøring er opnået vores forventning.

March 15, 2024

Hej Knudsen

Tak for den flotte anmeldelse ❤️

Vi er virkelig glade for at høre, at I er super tilfredse med Racoon som vicevært. Det betyder meget for os, at I oplever vores medarbejdere, eller kollegaer som vi kalder dem, som ordentlige og effektive, og at jeres ejendom altid fremstår ren og velholdt.

Vi arbejder løbende på at sikre høj kvalitet, og det er dejligt at høre, at vores Kvalitetsambassadør og kollegaer lever op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Firmaet overholder ikke kontrakten

Firmaet overholder ikke kontrakten. Ukrudt fjernes ikke, hækken er stadig ikke klippet færdig efter 2 måneder, Vores område ser værre ud, end da de overtog det. Ikke anbefalet.

September 2, 2024

Hej Duder

Da dette vedrører samme review som Anissa allerede har beskrevet (EF ved Skovgæret,), får du vores kommentarer til hende her.

Vi er kede af at høre, at vores ejendomsservice ikke har levet op til jeres forventninger. Siden opstarten den 1. februar 2024 har vi oplevet forskelle i forventninger, og derfor opsagde vi selv kontrakten med jer den 2. juli 2024.

Vi har konstateret, at dele af vores services ikke har levet op til vores sædvanlige høje standard og har derfor siden den 2. september igangsat en "nulstilling" af ukrudt og hæk på ejendommen. Denne forventes afsluttet i indeværende uge.

Vi vil gerne takke for den ros, vi har fået fra bestyrelsesmedlemmer og beboere for vores trappevask – det sætter vi stor pris på!

Hos Racoon er kunden altid i centrum, og vores gennemsnitlige kundeforhold varer 16 år, fordi vi stræber efter at levere høj kvalitet hver gang. Det er sjældent, at vi selv opsiger en aftale, men vi kan ikke fortsætte, hvis forventningerne overstiger de økonomiske rammer.

Vi vil naturligvis gøre vores bedste for at leve op til jeres forventninger i resten af opsigelsesperioden. Vi ønsker jer alt det bedste med at finde en leverandør, der bedre matcher jeres behov.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Rated 5 out of 5 stars

Racoon giver en god service og man…

Racoon giver en god service og man bliver taget seriøst Racoon er alt tid hurtige til at følge op på ting der ikke er lavet helt korrekt, kan kun anbefale Racoon til opgaver.

June 10, 2024

Hej Claus,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi er især glade for, at du værdsætter vores kvalitetskontrol, og at vi hurtigt løser de udfordringer, I oplever. Det gør os glade, da kvalitet er noget af det, vi lægger mest vægt på.

Rated 4 out of 5 stars

Vi bruger Racoon til trapperengøring og…

Vi bruger Racoon til trapperengøring og vinduespolering i et par af vores afdelinger. Vi har altid været glade for dem. Meget få gange har vi måtte reklamere over arbejdet, og vores henvendelser bliver altid taget seriøst.
Kan varm anbefale Racoon som jeres kommende samarbejdspartner hvis det handler om rengøring

June 6, 2024

Hej Henrik,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores trapperengøring og vinduespolering. Din feedback om, at vores få reklamationer bliver taget seriøst, betyder meget for os. Vi værdsætter din anbefaling af Racoon som samarbejdspartner inden for rengøring.

Altid god service

Altid god service. Har brugt firmaet i flere år. Glad for vores Samarbejde.

June 5, 2024

Hej Stig,

Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og har været glad for samarbejdet gennem årene. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet.

Take a closer look