vi bruger dem på håndværkerrengøring
vi bruger dem på håndværkerrengøring, og det altid i orden
SCS-Ren er det sikre valg, når du skal vælge hjælp til rengøringen. Vi er en professionel og særdeles serviceminded virksomhed med mere end 10 års erfaring i branchen. Vi bestræber os på at være - ikke bare de bedste og mest stabile på markedet - men også på at være en god samarbejdspartner med et serviceniveau ud over det sædvanlige.
Islevdalvej 144, 2610, Rødovre, Denmark
vi bruger dem på håndværkerrengøring, og det altid i orden
Bookede SCS Ren ifm udflytning af et lejemål, hvor vi ønskede at aflevere lejligheden tilbage i god stand. Lejligheden blev fint og grundigt rengjort, men SCS medarbejderne lavede i den forbindelse en alvorlig, og meget tydelig, skade i køkkenbordpladen. Skaden opstod formentlig fordi de brugte noget hidsigt kemikalie-rens til rengøring af køkkenet.
På den baggrund har jeg to alvorlige kritikpunkter:
1) Vi blev ikke efterfølgende gjort opmærksom på skaden fra medarbejderne. De forlod lejligheden som om intet var hendt og kontaktede os på intet tidspunkt omkring skaden. Hvilket er under al kritik, og det var et rent tilfælde, at vi selv tog forbi lejligheden inden vi overdrog den til ejer, der selvsagt var meget skuffet over skaden.
2) Efterfølgende var jeg i dialog med SCS indehaver om kompensation for skaden, som vi, med rette, blev trukket heftigt for i vores depositum fra af udlejer. Korrespondacen var total utilstrækkelig, og endte til sidst med, at SCS indehaver ikke vendte tilbage på mine henvendelser. Vi er stadig ikke blevet kompenseret.
Desværre har vi haft en rigtig dårlig oplevelse med en rengøring som ikke levede op til det der er blevet lovet ved forbesøg.
Det drejede sig om en grundig hovedrengøring.
Vi klagede med det samme og fandt den efterfølgende uge flere ting som ikke var rengjort. Bla. En halv dørkarm. Køkkengulvet tydelige pletter. gelænder meget beskidt. Osv. Hver gang jeg skriver får jeg et halvt svar og en forklaring på at hans medarbejdere virkelig havde arbejdet hårdt. Men havde han selv set lejligheden og givet tilbud på total rengøring.
Først nu har vi fået reduceret prisen med 1000 kr ca. Da vi ikke ønsker de skal rette op på tingene.
Man står virkelig sårbar og beder om hjælp til at komme i bund og så er det her hvad man bliver budt. når han endda selv ser lejlighed og giver tilbud ud fra det. Virkelig en træls oplevelse
Øv øv øv, lød meget lovende og jeg har været længe om at skrive denne anmeldelse, for ville så gerne tro på at det var super godt. Men må bare erkende, at nu gider jeg heller ikke længere vente på at få en tilbage melding og et tilbud :(
Begyndte at skrive til dem i november, hørte intet før efter et pr. Rykker, have en ude i januar som kigge og lød super kompetent og lovede mig at de ville sende et tilbud, men lige den uge var de ramt af sygdom.
Jeg har rykket er pr. Gange og fik lovning på at det ville komme. Nu er vi i marts og jeg har endnu intet tilbud fået. Øv øv rigtig træls oplevelse.

Reply from SCS-Ren ApS
Glem det! Nu har jeg brugt ca. to måneder på bare at få et tilbud. De har vist ikke tid til flere kunder. Hvis det er standarden, gider jeg simpelthen ikke og finder et andet firma.
Mike ringer ikke tilbage, når det er aftalt. Jeg har gang på gang skullet ringe for at høre, hvornår der skete noget. Han lover og lover, men der sker intet. Han har så mange gode undskyldninger. Nu gider jeg simpelthen ikke vente længere, for jeg trænger til at få gjort rent! Og jeg synes, han har fået mange chancer.

Reply from SCS-Ren ApS
To meget søde piger, de har gjort så rent og så pænt, dem vil jeg gerne anbefale til andre.
Vi er meget tilfredse med vores rengøring.
Søde, høflige og dygtige piger der helt indfrier vores forventninger til omhyggelig rengøring.
SCS-Ren Aps
den bedste rengøring man kan få,findes ikke bedre
den er helt i top
Doris
Dygtige og behagelige medarbejdere. Mit hjem står spic and span, når de har været hos os. En stor hjælp i en travl hverdag.
Vi er super tilfredse med rengøringen! Udover at det er så flot resultat, hver gang! Så kan man også regne med det er de samme ansigter man møder. De er dygtige, service minded og fleksible. Jeg har kun rosende ord til dem.
Det er en STOR fornøjelse at komme hjem til et perfekt rengjort hus!
Slutrengøring af vores hus levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til - Virkelig flot arbejde!