RDNS

Company details

1. Web Hosting Company

Written by the company

RDNS Is een Game/Web gebasseerd hosting dat verschillende diensten verhuurd zoals GTA V Online hosting & Minecraft Hosting, Wij streven naar kwaliteit!

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

De hosting waar je niet moet twijfelen!

De hosting waar je niet moet twijfelen. Ik heb hier al heel lang mijn server en hij werkt perfect. Ik vind dat die beter runt aan een scherpere prijs dan bij VibeGAMES. Ook vind ik dat het hier zeer serieus is en er ook zeer goed gehandhaaft wordt op kloters in de discord. Iedereen wordt met respect en op een vriendelijke manier geholpen. Dit is echt een top host, ik vind dat het niet beter kan!

-- Ak-47 --

March 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik had effe geleden hier een eigen…

Ik had effe geleden hier een eigen server.
Het is best een goede hosting zo soms is een keertje een downtime maar daar kunnen ze zelf niks aan doen!
Ze proberen alleen maar de hosting te verbeteren voor d klanten!
En het is nog redelijk goedkoop ook!
Beste hosting dat ik ooit heb gehad vriendelijk staff en owners

January 27, 2024
Rated 3 out of 5 stars

goeie servers met nadelen

goeie service alleen veel downtimes ook werken de backups niet, aardige eigenaar en voor derest is het prima.

January 26, 2024

Beste,

Allereerst excuses voor het vele downtime. Wij waren de laatste maand bezig met het verhuizen van onze servers vanuit verschillende plekken wat niet altijd even soepel liep. Wij zijn ook afhankelijk van de datacenter en de personen waar wij onze servers hadden. Momenteel hebben wij een uptime van 98% volgens onze uptime-robot. Het backup systeem zijn wij momenteel mee bezig. Hiervoor zullen wij een appart server halen waarop wij ook om de 24u uw gehele server en andere servers zullen backuppen mochten we data-verlies ervaren ooit!

Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf hanteert echt scherpe prijzen

Dit bedrijf hanteert echt scherpe prijzen voor hun producten. Ik ben enorm blij met de vriendelijkheid van zowel het personeel als de eigenaar. De service is gewoon top, en de betrouwbaarheid is ook zeker in orde. Al met al een fijne ervaring!

January 10, 2024

Rated 5 out of 5 stars

eerst wou COO niet helpen maar de CEO…

eerst wou COO niet helpen maar de CEO is geweldig dankjewel mensen !!

January 9, 2024

Beste,

Allereerst bedankt voor uw recensie. Onze COO wou u helpen alleen had hij echter op dat moment niet toegang tot de betalingen en kon hij niet verifiëren of jij had betaald voor jouw product en of hij het handmatig voor jou kon/mocht activeren. Dit is even later opgelost!

Goeie bedrijf

Goeie bedrijf
Goeie hosting
Goeie staff snelle reactie
Daarom 5 sterren

December 13, 2023

Goeie host!

De eigenaar is een zeer aardige kerel.
Hij handelt professioneel en weet waarover hij praat.

We hebben een zeer mooie deal kunnen sluiten in verband een partnership.
Raad deze hosting echt aan!

November 16, 2023

Aardige

Aardige
Eigenaar.

November 16, 2023

Top service!

RDNS heeft goeie service reageert snel en is altijd bereikbaar, en ze helpen met alles. Wanneer je vragen hebt beantwoorden ze die snel.

July 5, 2023

Zeker een aanrader

Erg goede service en zeker tevreden over mijn servers. Absoluut een aanrader.

July 2, 2023

The Trustpilot Experience