Jeg fik fornøjelsen af ejeren af butikken, da jeg ikke længe inden de lukkede kom forbi for at få skiftet min skærm på Iphone. Det tog 15minutter, han var utrolig venlig undervejs og smilende. Fik... See more
See what reviewers are saying
Min Android skulle ha nyt cover og glas. Rep IPhone anbefalede jeg købte dette over nettet, da dette vil være billigst for mig. Kom tilbage 2 dage senere og han satte glas og cover på uden beregning.... See more
Udskiftet mit batteri hos Rep Phone
Jeg fik udskiftet mit batteri hos Rep Phone, da det oprindelige ikke længere kunne holde strøm ordentligt. Kort tid efter udskiftningen oplevede jeg dog, at batteriets ydeevne blev endnu dårligere, og det fungerede slet ikke som forventet.
Min telefon begyndte at slukke uden varsel, og batteriprocenten faldt meget hurtigt på kort tid. Jeg valgte derfor at få batteriet udskiftet et andet sted, hvor jeg fik oplyst, at batteriet fra Rep Phone var gammelt – flere år ældre – og sandsynligvis genbrugt fra en anden telefon. Det forklarer de problemer, jeg har oplevet.
Jeg giver én stjerne, da jeg har betalt for en løsning, som tydeligvis ikke levede op til forventningerne. En meget skuffende oplevelse.
Den er helt galt med kommunikationen…
Den er helt gal med kommunikationen i Ballerup-afdelingen i forhold til ikke-teknisk kyndige kunder (som fx min mor) i forhold til afdækning af problemet og overholdelse af aftaler om lånetelefoner. Rep Phone skulle have 1500 kr. for gendannelse af fabriksindstillinger og sagde det ville tage 7-11 dage.
Rep Phones medarbejder manglede basale kompetencer i, at:
1) identificere det egentlige problem med min mors telefon, og
2) kommunikere til en ikke-teknisk kunde, hvad der var problemet og hvad de ville gøre med telefonen.
Vi forlod butikken ringede til en kon-kollega i Herlev (MiPhone) og fik hos dem ordnet problemet i butikken på 2 min. - uden beregning.
Kun positivt 10/10!!
Det tog 15minutter, han var utrolig venlig undervejs og smilende. Fik sat panserglas på og cover, og det hele var både godt, billigt og hurtigt. Jeg vil anbefale til alle andre, og gik virkelig ud med en go oplevelse. Tak
Meget dårlig iPad rep. Og opførsel
Jeg fik i dag skiftet skærm glas på vores iPad, da det var revnet. Butikken melder den færdig via sms, jeg kører så ned for at hente iPad’en og alt virkede til at være fint, og ekspedienten var også meget rar at tale med.
Da jeg kommer ud i sol lyset kan jeg se at LCD skærmen har fået en 3cm lang meget markant ridse som aldrig har været der før, jeg retter henvendelse til butikken igen og siger at den der ridse var kommet efter reparationen, det afviser ekspedienten fordi de vidste godt hvad de lavede, jeg sagde at det kan jo ikke være rigtigt jeg kiggede på den så sent som i dag, der var den ridse der altså ikke. Ekspedienten afviser igen, jeg står med min lille datter i hånden og tænker jeg trækker mig pga. hende, jeg følger hende ud i bilen og får ringet til min kæreste, som også bekræfter at den ridse var der ikke tidligere.
Jeg går tilbage til butikken og henvender mig igen og siger at det kan da ikke være rigtigt at når vi er to personer der har set at den store ridse inde i iPad’ens LCD display aldrig har været der før, at de så afviser det, jeg står jo ikke og siger det for sjovt, så havde jeg bedre at foretage mig. Han afviser igen og påstår at ridsens ses nu fordi skærmglasset er skiftet, før var den jo helt smadret.
Det morsomme ved den kommentar er så at skærmen var slet ikke ødelagt der hvor ridsen i LCD skærmen er og man ville simpelthen ikke kunne undgå at se den, og skærmen var bestemt ikke totalt smadret, den var gået i stykker i den ene ende.
Jeg spørger så hvis den ridse har været der hele tiden som i påstår og jeg ikke skulle have kunnet se den, hvorfor ringer i så ikke og spørger om LCD skærmen skal skiftes pga. den store ridse eller om jeg stadig vil bruge penge på at lave den? Jamen det var Fordi de lavede jo bare hvad de havde fået besked på. Men han kunne selvfølgelig sagtens skifte LCD skærmen for mig, hvor jeg svarede at så er jeg få hundrede kroner fra jeg ligeså godt kunne købe en ny. Det håber jeg da du kan se ikke giver mening, og det syntes jeg faktisk er en ret dårlig service.
Hvorfor skal vi som kunder stå og diskutere med jer om den ridse var der eller ej, vi er 2 der har set den ikke var der inden vi i afleverede den, til det svarede ekspedienten at de havde skiftet 5000 iPad skærme og de arbejdede for store firmaer og bl.a. bl.a. bl.a. så de var professionelle og vidste godt hvordan de skulle lave deres arbejde.
Hvortil jeg svarede om du så arbejder for IBM ændre det vel ikke på denne sag.? Ja Jeg skulle ikke fortælle ham hvordan han lavede hans arbejde.
Og har man skiftet 5000 iPad skærme er det da utrolig man stadig ikke kan finde ud af det? tænker jeg.
Så jeg måtte stå og diskutere med ham i 10min hvor han nægter alt, jeg er til sidst så vred at jeg forlader butikken og fortæller ham at han er sku da en i…t, hans kammerat står udenfor og halvvejs overfalder mig bag efter selvom han intet ved om sagen med iPad’en, ja jeg skulle snakke pænt, hvortil jeg svare hvorfor skulle jeg dog det? med den jammerlige service, de har ødelagt skærmen i iPad’en, ja jeg havde fået en fin service mente han, til det svarede jeg at det er jeg bestemt ikke enig i, så står han sku og griner af mig, mens jeg går over til bilen hvor min datter sidder.
Her til aften har jeg vist min Datter IPad’en som hun flittigt bruger og hun har mærkeligt nok heller aldrig bemærket den store ridse som endda kan ses når iPad’en er tændt.
Det ene øjeblik er det mit ansvar skærmglasset blev skiftet med ridsen i LCD skærmen, men samtidig siger ekspedienten jo at skærmen var så smadret at jeg ikke kunne se ridsen før skærmglasset blev skiftet.
Hvordan de to ting hænger sammen er det vidst kun ham der forstår.
Så vil i have ødelagt jeres elektronik og have en utrolig dårlig service oven i købet på jeres egen regning, er dette det helt rigtige sted at gå hen.
Hold jer langt væk..!
Jeg skulle bare “Fu*ke af” og aflevere…
Jeg skulle bare “Fu*ke af” og aflevere min UPS-pakke et andet sted.
Jamen ser man det.
“Deres UPS system er desværre nede”, ligesom sidste gang, gangen før og faktisk det sidste år. Jeg fortæller hvad jeg må formode er ejeren, at det ikke kan være rigtig og de bør fjerne deres hvidva… deres pakkeshop/mobiltelefon repair-shop fra UPS, da de aldrig kan tage imod indleveret pakker.
Jeg formoder, at det er et spørgsmål om kroner og ører, eller bare besvær, men UPS-pakker tager de altså ikke imod, og når man siger man vil kontakte UPS for at rapporterer om problemet, så skruer de bissen på og så skal man bare “fu*ke af”.
Én stjerne herfra, da ejeren var høflig at meddele mig, hvor jeg kunne få min pakke afhentet, yderst fornem service 👍
Jeg mødte op i butikken ca
Jeg mødte op i butikken ca. kl. 09:40 med en iPhone 14 Pro, hvor både forskærm og bagskærm var ødelagt. Samtidig bad jeg pænt om, at telefonen blev nulstillet korrekt, da dette var nødvendigt af hensyn til mine personlige oplysninger.
Kort tid efter blev skærmen udskiftet til en pris på 800 kr., hvilket ifølge medarbejderen var for “en af de værste skærme og laveste kvalitet”. Dette blev jeg først oplyst om efterfølgende, hvilket jeg finder stærkt kritisabelt, da jeg ikke på forhånd blev informeret om kvaliteten eller givet et reelt valg.
Da telefonen herefter skulle nulstilles, blev der uden mit samtykke downloadet diverse filer på telefonen, angiveligt for at kunne nulstille den. Dette forsøg opgav medarbejderen pludseligt uden en reel forklaring, hvilket jeg fandt yderst mærkeligt og uprofessionelt.
I stedet blev jeg tilbudt en brugt iPhone XR som erstatning. Denne telefon var ikke nulstillet, men indeholdt store mængder personlige oplysninger fra en tidligere ejer, herunder beskeder og andre data. Dette er et alvorligt brud på persondatasikkerheden og vidner om grov forsømmelse.
Senere samme aften blev jeg helt uventet låst ude af telefonen. I den forbindelse bad jeg om en kvittering med serienummer, hvilket ifølge reklamationsretten er et krav. Dette kunne virksomheden ikke levere.
Jeg står nu i den situation, at:
- Jeg har to ubrugelige iPhones
- Mine iCloud-oplysninger, sociale medier og personlige data potentielt er kompromitteret
- Der ikke findes dokumentation for, hvor telefonen oprindeligt er købt
- Virksomheden kun modtog bankoverførsel og ikke havde noget kortsystem
- Medarbejderen ikke kunne dokumentere telefonens ophav eller ejerskab
Derudover blev jeg i starten tilbudt flere forskellige iPhones, men pludselig fik en yngre kollega besked på, at kun netop denne ene telefon måtte sælges, på trods af at der fysisk lå over 10 iPhones i butikken. Dette fremstår stærkt mistænkeligt.
Samlet set fremstår hele forløbet som yderst uprofessionelt og utrygt, og det giver et klart indtryk af en virksomhed, der:
- Ikke overholder basale forbrugerrettigheder
- Håndterer persondata uforsvarligt
- Ikke kan dokumentere varernes oprindelse
- Anvender usædvanlige betalingsformer
Dette lugter langt væk af en fupvirksomhed, og jeg ser mig derfor nødsaget til at tage sagen videre, og jeg råder alle stærkt til ikke handle ved Rep-Phone
Sam
Måtte købe ny tlf
Måtte købe ny tlf. Efter det gik galt. At få nyt glas på min tlf (itu)som kun var 6mdr gl. De forsøgte Ca 1 uge på reparationen men forgæves
Fik udb. Kr. 500 til en ny tlf
Søde og venligt personale men, men, men
God service og flinke medarbejder
Rigtig god betjening og hurtigt arbejde…
Rigtig god betjening og hurtigt arbejde kommer helt sikkert igen
Rigtig sødt personale og god service
Rigtig sødt personale og god service! Anbefaler
Øv øv
Fik min skærm smadret under ladeport skift. Og de vil ikke gøre deres fejl op. Og jeg vil naturligvis ikke betale for deres fejl. Ærgerligt fordi de ellers normalt søde og rare. Men virkelig øv. Især her i december :-(
Kan ikke anbefale dette sted.
Jeg fik skiftet batteri på min iPhone 13 hos Rep Phone i Ballerup til et uoriginalt batteri (600 kr.). Allerede dagen efter stod det klart, at kvaliteten var meget ringe. Telefonen løb hurtigt tør for strøm, og der var ingen mærkbar forbedring.
Da jeg vendte tilbage første gang, fik jeg at vide af en medarbejder, at de ikke solgte originale Apple-batterier, og at jeg bare skulle vente et par dage, så batteriet kunne “godkende sig selv”.
Jeg kørte tilbage anden gang for at tale med ejeren, som pludselig sagde, at de godt solgte originale Apple-batterier – i direkte modstrid med det, jeg tidligere havde fået at vide. Jeg spurgte derfor helt roligt, om jeg måtte se, at det var et originalt Apple-batteri, inden det blev monteret. En tredje, uafhængig tekniker havde oplyst mig om, at man bl.a. kan genkende det på Apple-logoet – og det var udelukkende det, jeg ønskede bekræftet.
Jeg startede ikke med at tvivle på hans arbejde, men det er svært ikke at begynde på det, når man bliver mødt med den slags adfærd. Herefter skiftede ejeren fuldstændig tone og blev direkte ubehagelig. Han sagde, at jeg bare kunne få mine penge tilbage og gå et andet sted hen. Det gjorde han – det uoriginale batteri blev fjernet, mit gamle sat i igen, og jeg fik mine 600 kr. retur.
Det er helt fair at stille spørgsmål som kunde, især når det handler om ægtheden af et produkt. Måden, jeg blev mødt og talt til på, var på ingen måde i orden. Jeg håber, ejeren fremover vil tale mere respektfuldt til sine kunder.
Jeg kan desværre ikke anbefale Rep Phone i Ballerup
Rigtig god oplevelse hos Rep Phone Ballerup
Rigtig god oplevelse hos Rep Phone Ballerup! Blev trygt imødekommet med et smil. Super god service! Jeg skulle have repetert min smadret skærm og det var til en rigtig god pris og det tog ingen tid :)
Plus, var der også gratis varme drikke såsom kaffe og kakao - super lækkert.
En kæmpe anbefaling fra en glad kunde.
mvh Frida Rønberg
Fantastisk service hos Rep Phone!
Fantastisk service hos Rep Phone!
Var forbi for at købe en usb nøgle og blev mødt af super venligt og imødekommende personale. Man føler sig virkelig godt taget imod – helt i top oplevelse! Tusind tak for en god handel👍
Sikke en service
Sikke en service. Det bliver hurtigt fikset, selv når man bare dropper ind. Altid rart at komme i butikken, altid professionel behandling, og ikke mindst... altid kaffe mens man venter. De bedste anbefalinger.
Super service igen
Super service igen , kom forbi søndag 17.30 og 123
Så var min iPhone klar igen , ikke de store problemer , den klare vi lige mens du venter , tak for det 😀
Jeg bestilte en udskiftning af…
Jeg bestilte en udskiftning af bagglasset på min telefon, fik en aftalebekræftelse på mail 5min efter bestilling. Jeg brokkede det der hed 17:30 men på bekræftelsen stod der 17:30-18:45 jeg hverken hørte fra dem eller så noget til nogen. Ingen kommunikation/besked
Super god service
Super god service. Man kan få kaffe og kakao mens man venter. Kæmpe anbefaling herfra
Min Android skulle ha nyt cover og glas
Hyggelig stemning- med mulighed for kaffe- i butikken blandt folk som ventede samt et venligt personale.