Restaurant Skamlingsbanken Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den 8. november var vi et selskab på 12 personer - et relativt lille selskab - men vi følte os set, og betjeningen kiggede jævnligt efter, om vi manglede noget. Maden var flot, velsmagende og vinene... See more

Rated 5 out of 5 stars

Smukt og uhøjtideligt sted - perfekt stemning! Frokost 10 personer. AlaCarte. 4 forskellige bestillinger og forskellige drikkevarer! Alt serveret varmt og på samme tid! 👍🏼Perfekt! Stjerne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fest uden stress Omgivelserne, den historiske bygning og udsigten får restauranten foræret. Men den formidable service står indehavere og personalet selv for. Vi holdt en fest for 30 pers. og hele ve... See more

4.6

3-star
2-star
1-star

Rigtig god mad

Maden var flot, velsmagende og vinene velafstemte. Den spontane kommentar var "selv om vi anstrengte os, kunne vi altså ikke finde noget at beklage os over".

November 8, 2025

Fantastisk oplevelse

Vi var til vores datter og svigersøns bryllupsfest på Skamling. En enestående oplevelse. Maden, servering og service, lokaler samt omgivelserne, gjorde oplevelsen uforglemmelig.

September 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har pinse lørdag fejret guldbryllup

Har pinse lørdag fejret guldbryllup. Fik ved planlægningen god hjælp. På dagen var der flot dækket op, smukke blomster og maden var velsmagende, flot anrettet. Imødekommende og kompetent servering.
Der var børn med og de blev hjulpet tilrette.

June 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lækker buffet ud af huset til 20 personer.

Lækker laks med den flotteste salatbund flot anrettet på fad. Smagfuld, mild og cremet dressing.
Kødet til buffet var helt perfekt, kalv, lam og unghanebryst, alt var så saftigt, smagfuld og mørt -intet mindre end perfekt . Det var et hit med de bagte kartofler og broccolisalat. Det friskbagte brød var virkelig lækkert.
Adspurgt om bare en lille portion broccolisalat uden bacon til et par vegetarer, så ved afhentning af maden havde kokken - uden der var bedt specielt om det -pakket 2 portioner 4 retters varme vegetarretter, han syntes de også skulle have noget varmt. De gav også meget ros for smag - og at der blev tænkt på det.
ALT var bare perfekt, og alle gæsterne roste maden til skyerne - og der var mere end rigeligt af alt.
Og maden var pakket og klar til afhentning på det aftalte tidspunkt.
Ikke sidste gang vi får mad derfra.

February 14, 2025

Lækker mad ud af huset

Vi havde bestilt mad ud af huset (buffet) til en privat fødselsdagsfest. Maden var virkelig lækker, frisk og smukt anrettet. Der var rigeligt af den, og den smagte bare godt!
Det er ikke sidste gang vi henter mad på Skamlingsbanken.

January 11, 2025

5 stjerner +++++

Nytårsmenu i særklasse. Restaurant Skamlingsbanken havde endnu engang overgået sig selv med en spændende og velkomponeret menu. En lækker 5-retters menu lavet af de bedste råvarer. Pakket og mærket i emballager så det er lige til at gå til hjemme i sit eget køkken. Udførlig vejledning og med flotte fotos med anretningsforslag, gør det til en stor fornøjelse at være gourmet kok for en aften.
De bedste anbefalinger herfra.

December 31, 2024

Altid en fantastisk oplevelse

Jeg har i mange år været glad for Skamlingsbankens mad, service og smukke lokation.

Uanset om jeg har besøgt restauranten som privatperson, arrangeret besøg ifm. mit arbejde, eller fået leveret mad fra Skamlingsbankens køkken, er jeg og mine gæster aldrig blevet skuffet. Alt har været fuldstændigt eminent hver gang.

Særligt vil jeg også fremhæve, at de altid har været gode til at imødekomme ønsker om vegansk mad, der er mindst lige så gennemført og velsmagende som det, der serveres til resten af selskabet.
Desuden har mine kolleger og jeg også ved flere lejligheder efter vores besøg mindes den venlige og kompetente tjener, der efter super service gennem hele aftenen, også tog interesserede gæster med på en rundtur i resten af bygningen og flot fortalte om de forskellige rum, udsmykningen heri og historierne bag.

Tak for altid god mad og service!

July 29, 2024

Frokost til 10 personer.

Smukt og uhøjtideligt sted - perfekt stemning!

Stjerneskud blev efter ønske serveret på rugbrød! Letristet, lækkert og friskt. Hjemmestegte fisk og masser af lækkert grønt, rejer og let velsmagende tang. Heltinde top. Varmrøget laks var også super!
Forskellige drikkevarer - Iris Cofee og desserter var så lækre. Sorbetis smagte virkeligt af noget og med syltede brombær, jordbær og hjemmebagte kiks. Flot pyntet.

Serveringen var venlig, professionelt og med humor! Yderst behageligt!

Fint dækket bord og behagelig modtagelse. Alt var perfekt!

July 14, 2024

Det mest fantastiske sted 🌸

Det mest fantastiske sted 🌸
Vi har lige holdt vores bryllup ude på skamlingbanken, jeg havde aldrig drøm om så god service. Alle vores ønsker blev opfyldt af Niels Henrik, det var helt fantastisk. Tusinde tak. Det er ikke sidste gang vi holder en fest derude

June 22, 2024

BRYLLUP 2024

Helt igennem fantastisk sted der tager højder for det hele og hjælpe en hele vejen igennem. Kan kun anbefale at holde fester og arrangementer her. Super lækker mad og service til en yderst fornuftig pris

June 22, 2024

Uforglemmeligt!

Vi havde fornøjelsen af at afholde vores bryllup på Restaurant Skamlingsbanken, og jeg kan ærligt sige, at oplevelsen var intet mindre end enestående. Fra den første henvendelse til den sidste bid af vores uforglemmelige bryllupsmiddag var personalet utroligt servicemindede og venlige. Der var aldrig et øjeblik, hvor vi ikke følte os i sikre hænder. De tog sig virkelig af alle detaljer og gjorde alt for at sikre, at vores store dag blev perfekt. Man kan godt mærke at de er rutinerede i at stable en bryllupsfest på benene!

October 21, 2023

Guldbryllupsfest - 13,04,2024

13,04,2024
Vi giver 10 ud af 10 point - hvis man kan bruge dette !
En suveræn Guldbryllupsfest i smukke rammer, med supergod betjening - superlækker mad - mere kan man ikke forlange !
Tilbagemeldinger fra gæster var at de var godt tilfreds med maden
og den gode service. Så det kan vi kun anbefale.
venlig hilsen Lisbeth og Bent, kolding

April 13, 2024

Fest uden stress

Fest uden stress
Omgivelserne, den historiske bygning og udsigten får restauranten foræret. Men den formidable service står indehavere og personalet selv for. Vi holdt en fest for 30 pers. og hele vejen igennem var vi "i gode hænder": lige fra planlægningen og til serveringen, som 2 unge tjenere klarede til UG. Maden var veltilberedt og smagte fortræffeligt - og så var regningen i øvrigt rimelig i forhold til den behandling og den gode mad, vi fik!

August 25, 2023

En stjerne for lidt

En stjerne for lidt.
Har indtaget den skønneste frokosttallerken på restauranten i dag. Både synet og smagen var i top. Hyggelige og smukke omgivelser, samt kompetent og imødekommende personale.
Meget kørestolsbruger venligt også.

July 26, 2023

Tak for en god dag.

Så er det dagen der på efter vel overstået konfirmation af holdt på Restaurant Skamlingsbanken.
Og vi havde en fantastisk dag. Skønne omgivelser, rigtig god betjening, med smilende betjening, super god mad, alt ved dette arrangement, og vores gæster har også nydt den gode mad og fantastiske omgivelser.
kan kun roses og vi kan kun varmt anbefale restaurant Skamlingsbanken, og vi glæder os allerede til om 4 år, hvor næste konfirmation også skal holdes der.

May 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig information.

Dårlig information.
Tjekker på deres hjemmeside at de hat åbent ala carte og inviterer konen ud. Ved ankomst er der en A4 seddel med at alt er optaget pga selskab (50 Års bryllup) dette er ikke kommet til i løbet af en time. Det ville virkelig have klædt dem, hvis de havde lagt det på hjemmesiden.

May 29, 2021

Is this your company?