Company details

1. e-Commerce Solution Provider
  2. e-Commerce Service
  3. Logistics Service

Written by the company

Returbo erbjuder en heltäckande digital lösning för returhantering som minskar det manuella arbetet och omvandlar returer till smidiga byten. Med automatisering av returer, byten och reklamationer genereras returfraktsedlar automatiskt och skickas direkt till kunden som en QR-kod via SMS eller e-post, vilket sparar tid och förbättrar kundupplevelsen. Direktbyten gör det enkelt för kunder att byta varor, medan Returbo reserverar den nya varan och skapar en ny order åt er. Systemet ger er också möjlighet att ta betalt för returer, vilket hjälper till att täcka returkostnaderna. Ni får full översikt genom att hantera alla returer på ett ställe och samla värdefull data om orsakerna till returer. Returbo finns tillgängligt i Shopify App Store och hjälper er att minska administrationen genom att låta kunderna själva hantera sina returer på ett enkelt och smidigt sätt.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Hade gett 0 om så var möjligt

Hade gett 0 om så var möjligt. Helt kass service, de satte upp returbo i en av våra butiker och sa att de satt igång 1 månad för att få testa. Men tydligen satte de upp ett rullande abonnemang på 400 EUR i månaden. Så har betalt 800 euro utan att ens veta att jag har appen. Och nu har de slutat svara mig helt och får ingen hjälp.

Uppdatering på ett svar: Nej utan har skickat flera mejl utan svar så de ni skriver stämmer inte. Och det var ni som satte upp tjänsten och valde de dyraste utan att informera mig om att de skulle ticka på med betalningar varje månad.
Helt otroligt… sämsta skiten på länge!

May 26, 2025
Unprompted review
Returbo logo

Reply from Returbo

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension - även om det så klart gör ont att höra att du är besviken.

Vi vill bara förklara hur det fungerar: vissa av våra användare får 30 dagar gratis istället för våra vanliga 14 dagar. Därefter börjar en automatisk debitering via Shopify Billing - något som sker per standard för alla appar i deras system. Tyvärr har vi ingen möjlighet att stoppa det från vår sida, men du som butik har full kontroll och kan när som helst avinstallera appen utan bindningstid eller uppsägning. Då slutar det dras automatiskt enligt Shopifys policy.

Vi mailades vid senast i mars/april och har inte hört något tillbaka efter det, så vi trodde helt enkelt att allt fungerade som det skulle. Men om något känts otydligt eller om du inte fått det stöd du behövt, så vill vi verkligen be om ursäkt.

Vi vill självklart hjälpa till så kontakta support@returbo.io så tittar vi på ditt fall direkt och ser vad vi kan göra för att lösa det på ett bra sätt.

Återigen – tack för din feedback. Den hjälper oss att bli bättre.

Uppdatering: : Vi uppskattar verkligen att du delat med dig av din upplevelse, vi tar din kritk på allvar.
För att vara helt säkra på att vi kommunicerat tydligt, har vi gått tillbaka och granskat vårt videomöte där vi tillsammans satte upp appen. I genomgången kunde vi se att vi förklarade hur vår kostnadsfria testperiod fungerar, att du när som helst kan avinstallera appen, byta prisplan. samt att vi varken har bindningstid eller uppsägningstid.
För transparensens har vi delat denna del av mötet till dig via email, så du själv kan kolla tillbaka på mötet och se vad som sas.

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look