RevitaLash Scandinavia Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

1. Cosmetics Store

Written by the company

Revitalash Cosmetics er verdens førende kosmetikserie til vipper, bryn og hår, der bygger på lægevidenskabelige, patenterede og prisvindende formularer. Produkterne er designede til at fremme, genskabe og forskønne dine vigtigste skønhedstræk. Historien om Revitalash Cosmetics begyndte, da Dr. Brinkenhoff ønskede at give sin kone Gayle en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter et hårdt brystkræftforløb. Intensiv kemoterapi havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper, og havde efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige. Baseret på sine 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge vidste Dr. Brinkenhoff en ting eller to om øjne. Gennem omfattende forskning med et team af dygtige kemikere fik Dr. Brinkenhoff formuleret en nærende øjenvippeserum, som, efter blot et par ugers anvendelse, gav fornyet vitalitet til Gayles øjenvipper. Kimen blev lagt til Revitalash Cosmetics, som i dag omfatter en vifte af produkter til at styrke hår, vipper og bryn med.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt og prøvet rivallash…

Jeg har købt og prøvet rivallash vippeserum, men kan desværre ikke tåle det. Har forsøgt ad flere gange at tage serum på om aftenen. Næste dag har jeg haft rødme i huden omkring øjet, og det brænder og svier i øjnene. Jeg har kvittering og købt for nylig. Er det muligt at få prisen refunderet?

April 13, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Produktet er som det skal være.

Produktet er som det skal være.
Blev skuffet over at I ikke kører med prisgaranti.
Dårlig oplevelse med jeres kundeservice via telefon.

September 21, 2022

Reply from RevitaLash Scandinavia

Hej Dorthe. Må jeg høre, hvad samtalen med vores kundeservice gik ud på? Så kan jeg finde ud af, hvem du har talt med. Hvilket nr. ringede du på? Jeg beklager meget, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Send os evt. en mail på info@revitalash.dk, så kan vi fortsætte dialogen der :)

Hilsen Emma / RevitaLash

Rated 5 out of 5 stars

Har kun brugt eyelash serum i halvanden…

Har kun brugt eyelash serum i halvanden uge, så ikke så meget at se endnu. Men nem at påfører, svier ikke som andre godt kan gøre (selv ved korrekt påføring) kom super hurtigt. Så indtil videre fint tilfreds. Fortsætter dagligt i det anbefalede 4-6 og venter spændt på et synligt resultat.

July 5, 2022

Hej Fabienne,

Vi håber, du får de resultater, du ønsker! :) Vi er glade for, du synes godt om RevitaLash indtil videre.

Rated 1 out of 5 stars

Den lille pensel produktet påføres med

Den lille pensel produktet påføres med, er så tynd at jeg hverken kunne se eller mærke om jeg fik produktet på huden. Ingen effekt af produktet.

June 23, 2022

Hej Charlotte,

Jeg kan se, du har købt en 0,75 ml serum igennem vores samplekampagne. Som jeg også har skrevet til en anden kunde herunder, har vi været meget udfordret pga. et defekt batchnummer, hvor nogle af vore samples har været tomme fra produktionen. Det kunne godt tyde på, det samme er sket her, desværre! Vi har sendt nye samples til alle, der har henvendt sig, og du skal være velkommen til at gøre det samme på emma@oneblackcar.com :)

Rated 5 out of 5 stars

Jag har använt revitalash i några…

Jag har använt revitalash i några månader och mina ögonfransar har blivit svarta och mycket längre och fylligare än förut. Kan varmt rekommendera denna produkt

May 30, 2022

Reply from RevitaLash Scandinavia

Hej Lina. Tak for din gode anmeldelse af RevitaLash! Vi er glade for, du har opnået så fine resultater :)

Rated 5 out of 5 stars

Køber når jeg får en rabatkode på 20%…

Køber når jeg får en rabatkode på 20% og får altid varen næste dag. Mega tilfreds og lash serum er super effektiv 👏🏻

April 16, 2022

Hej Stine

Tak for din gode anmeldelse, vi er glade for, du har god effekt af vores produkter! :)

Fantastisk

Skønne produkter, der på mig, virker som beskrevet. Har aldrig haft brug for at sende retur da alt har passet og blevet brugt til det sidste.
Ikke sidste gang jeg skal have fingre i deres produkter.

October 4, 2021

Reply from RevitaLash Scandinavia

Hej Freja. Tak for din søde henvendelse - det sætter vi stor pris på! Vi er rigtig glade for, at du er ligeså vild med vores produkter, som vi er :)

Emma / Revitalash

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har altid været glad for…

Jeg har altid været glad for revitalashes produkter, men da jeg senest modtager deres brynprodukt opdager jeg, at der mangler noget i produktet, så der kommer alt for meget produkt på børsten, og jeg kan derfor ikke bruge produktet. Jeg henvender mig til deres kundeservice, men høret intet fra dem desværre. Så jeg ligger inde lige pt. med et dyrt produkt, som jeg ikke kan bruge desværre.

September 9, 2021

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Ved mig virkede det efter meget få dage. De har bestemt fortjent alle fem stjerner.

May 22, 2021

Hej Charlotte.

Tak for dine varme ord, vi er super glade for, at du synes så godt om vores produkt og effekten af det.

De bedste hilsner,

Emma / Revitalash DK

Rated 3 out of 5 stars

Godt produkt men dårlig service

Jeg har brugt Revitalash i flere år, og det er den bedste vippeserum, jeg nogensinde har erfaret mig med, da den giver så gode resultater og holder længe.

Dog har jeg for nylig valgt at købe den med 3,5 ml i stedet for 2 ml, som jeg ellers plejer at købe. Det viser sig så, at selvom der står, at den ene er 2 ml og den anden 3,5 ml, er de lige store og indeholder samme mængde produkt.
Jeg skrev så en mail til dem men fik intet svar.

January 11, 2021

Hej Annemai

Tak for de fine ord om vores vippeserum. Vi er meget glade for, at du har haft gode resultater med vores produkt.

Vores kundeservice besvarede din henvendelse d. 4/1/21. Måske mailen ligger i dit spamfilter? Ellers får du svaret her:

Vores 3,5 ml vippeserum har udseendemæssigt samme størrelse som den med 2,0 ml i, dog vil der være mere produkt i den store størrelse, helt præcist 1,5 ml mere.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig igen.

Trine Kristensen
Revitalash Kundeservice

Vores produkter lever op til de højeste sikkerhedskrav og testes løbende, så vi sikrer kunden den bedste oplevelse. Når der står 3.5ml på emballagen kan du være ganske sikker på, at det også er det reelle indhold :)

Rated 1 out of 5 stars

De overfører ikke penge retur....

Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside, men fik samme dag denne ordre anulleret. Her var Gitte hurtig til at svare på mail, og anullerede den med det samme. Pengene blev dog trukket på min konto samme dag, og jeg har aldrig modtaget vareren.
Herefter stoppede de med at besvare mine emails med forespørgsel om, om de kunne overføre mine penge tilbage, hvor jeg også havde vedhæftet dokumentation for at pengene var trukket fra min konto.
Ved telefonisk opkald en uge efter, lovede de at kigge på det samme. Efter endnu en uge, var der stadig ikke sket noget, og ved telefonisk henvendelse var forklaringen, at de havde meget travlt og derfor ikke havde tid til at kigge på sagen, men alligevel påstod bogholderen, at de ikke havde pengene, til trods for at de nu i 2,5 uge har været væk fra min konto.
Utrolig dårlig service fra en lille og nyopstartet webshop.
Jeg venter stadig på mine 719,00kr.

March 3, 2020

Kære Stine
Vi beklager meget det hændelsesforløb, du har været udsat for. Der skal naturligvis ikke gå over to uger før du modtager dine penge. Som du selv nævner er vi en lille og nyopstartet webshop, og der vil derfor være risiko for begynderfejl her i starten, selvom vi gør alt hvad vi kan for at undgå dette og yde en god service.
Jeg har snakket med vores bogholderi og kan forstå, at pengene blev genindsat d. 3 marts, samt at fejlen skyldes en intern misforståelse angående annullering af bestillinger på Paypal.
Vi håber meget, at du vil overveje at handle hos os igen. Hvis du læser denne besked vil vi også meget gerne sende en lille ting som undskyldning. Du er velkommen til at kontakte os på sidsel@oneblackcar.com.
Sidsel / Revitalash DK

Fantastisk service!

Jeg bestilte mine varer på åbningsdagen og dagen efter blev de leveret og med en masse lækre prøver!

Super god kundeservice, der hurtigt opdagede, at jeg manglede at sende adresse og ringede straks og spurgte efter den, så de kunne sende varerne.

Det kan varmt anbefales!

February 13, 2020

Kære Michelle
Mange tak for din positive anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god købsoplevelse :)
Sidsel / Revitalash DK

Take a closer look