D. 13/12-25 måtte vi efter kort tids sygdom, tage afsked med vores elskede Terkel. Benjamin var empatisk, rolig, super professionel, og meget omsorgsfuld i den tunge beslutning vi måtte træffe. Han f... See more
See what reviewers are saying
Men finder ikke et bedre sted Jeg har en kat jeg har været ude med et par gange og i dag var vi ude med min søns hund som desværre skulle aflives Vi bliver Taget rigtig godt af dem og hvis jeg ku... See more
Benjamin hjalp os omsorgsfuldt og dygtigt med at sige farvel til vores gode ven, labradoren Django. Stor anbefaling.
Rigtig god personale
Men finder ikke et bedre sted
Vi bliver Taget rigtig godt af dem og hvis jeg kunne give ti stjerner så gjorde jeg det
Tusind tak for rigtig god behandling
Benjamin hjalp os omsorgsfuldt og…
Kun topkarakterer herfra!
Kun topkarakterer herfra!
Vi har været utrolig glad for Risskov Dyrehospital til min hund på snart 1. Han har været forbi til alle de faste hvalpevaccinationer og tjek, samt en enkelt gang til ormekur, og vi er meget tilfredse. De er bevidste om at holde prisen nede, og lægger ikke bare mere oveni, eller skøre opfølgningstider, og de gør det UDEN at gå på kompromis med kvalitet. Derudover, er det helt enorm god service at de tilbyder både tandtjek og negleklip gratis v. konsultationer. Derudover er de er søde, imødekommende og skide dygtige. Kæmpe anbefaling herfra.
Kompetent og god behandling
Jeg har af 2 omgange haft akut brug for dyrlæge til til mine to marsvin, begge som desværre endte i aflivning. Jeg fik begge gange en tid med det samme samt en rigtig kompetent behandling. En varm anbefaling herfra.
Fem ⭐️
Benjamin var empatisk, rolig, super professionel, og meget omsorgsfuld i den tunge beslutning vi måtte træffe. Han får uden tvivl 5⭐️herfra. Det samme gør hele personalet bag Risskov dyrehospital. Vi kører gerne de 50 km.
Vi måtte tage afsked med vores lille…
Vi måtte tage afsked med vores lille Gravhund, da hendes lille krop ikke kunne mere. Vi er kommet der ofte, da vi skulle have tanket op med kiks og foder.
Det var en meget fin afsked med Bila. Monica fortalte, hvordan det skulle være og det var trygt. Hun blev lagt på et blødt tæppe, da hun var i narkose. Vi fik lov til at tage afsked med hende.
Hendes aske kommer i en lille urne, så vi kan mindes på denne måde.
Vi har været rigtig glade for Risskov Dyrehospital. Vi har mødt mange forskellige medarbejder og vi synes de er søde allesammen.
Mange mange tak!
Selvom vi ikke er faste kunder hos Risskov Dyrehospital, blev vores kat pludselig syg i lørdags. Efter at have undersøgt mulighederne, valgte vi at køre til jeres dejlige dyreklinik.
Vi oplevede at blive behandlet meget godt, og vi synes, at priserne var rimelige. Vi er utrolig taknemmelige for, at vores kat fik meget professionel hjælp.
En særlig tak skal lyde til Benjamin Lambert-Züberlein for hans store hjælpsomhed
Reaktive hunde
Vi har en meget reaktiv hund omkring andre hunde. Hun skulle samtidig i februar og igen dd. have en korsbåndsoperation. Der er super god forståelse for det reaktive, kommer ind før åbningstid, i ene opvågningsrum og ud af bagindgangen. Både dyrelæge Michael og de helt fantastisk front sygeplejersker gør et enestående stykke arbejde. Der er både plads til dumme spørgsmål og nervøsitet. Du bliver favnet af professionalisme, empati og tålmodighed. Vi vil aldrig gå andre steder hen med vores Nanna. ❤️❤️
En kæmpe tak til dyrlæge Michael…
En kæmpe tak til dyrlæge Michael Schaap, Risskov Dyrehospital; for en vellykket operation af vores hunds korsbånd. Faglighed og menneskelig varme giver en tryghed for for dyr og ejere. Stor tak til hospitalet.
De kærligeste hilsener fra Zino og ejerne😄🇩🇰
Tak til Michael fra Risskov dyrehospital…
Tak til Michael fra Risskov dyrehospital for hurtig behandling af min hundehvalp, da der var mistanke om en brækket skulder eller ben. Tak for god omsorg for min hundehvalp og for omsorg og vejledning og håndtering af et par super bekymrende hundeforældre. Det var så vigtig i den situation 🙏🏻 en kæmpe anbefaling herfra!
Min faste dyrlæge havde lukket lørdag…
Min faste dyrlæge havde lukket lørdag da min hund blev meget syg. Jeg kontaktede Risskov dyrehospital. Super god og tryg oplevelse. Min hund blev opereret straks og god vejledning om pasning efter operation, da jeg hentede hende.
Fantastisk behandling og støtte - vores hund var i de bedste hænder
Vi var i slutningen af februar igennem en meget krævende korsbåndsoperation med vores hund på 14 år. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted til behandlingen end Risskov Dyrehospital, og vi giver vores varmeste anbefalinger! Hele vejen igennem det meget lange forløb, følte vi os trygge og i de mest kompetente hænder. Personalet var utroligt imødekommende, forstående og altid klar til at svare på vores mange spørgsmål. Det har været en lang og barsk omgang for vores gamle hund, men vi har under hele forløbet oplevet støtte og en faglig indsats i top! I dag har vore hund det rigtig fint - han går flot på det opererede ben,- og er godt på vej til at få sit normale hundeliv tilbage! Vi er meget taknemmelige! Kunne vi give Risskov Dyrehospital 10 stjerner her på Trustpilot, så gjorde vi det!
Det bedste dyrehospital
Mine dyr og jeg får altid den bedste behandling man overhovedet kan tænke sig.
Dejlige mennesker og skøn service!
Dejlige mennesker og skøn service!
Vi havde vores gravhund ude på dyrehospitalet og var rigtig glade for den behandling vi har fået.
Trygge hænder
Jeg har netop haft en utrolig positiv oplevelse hos Dyrehospital Risskov. Jeg havde lavet en fejl med min booking og var ikke klar over, at jeg faktisk ikke havde tid den dag. Alligevel tog dyrlægen mig ind med det samme og viste stor forståelse og professionalisme. Min kat, som normalt er meget sky overfor fremmede, blev hurtigt rolig og tillidsfuld overfor Benjamin, hvilket virkelig siger noget om hans dygtighed og gode tilgang. Jeg har allerede fået en tid til en nødvendig operation på fredag, og jeg føler mig helt tryg ved, at min kat er i de bedste hænder. Jeg vil varmt anbefale denne klinik til alle, der ønsker den bedste pleje til deres kæledyr!
Rigtig dejlig atmosfære i Risskovdyrehospital…
Der er en rigtig dejlig atmosfære i Risskovdyrehospital. Både dyr og mennesker bliver behandlet med venlighed. Min hund er kun 1 år, og har ikke oplevet ubehag ved dyrlægebesøg, så hun elsker at komme derud. Dejligt. Anbefaler det meget gerne.
Dyrenes Dyrlæge♥️
Mest vidunderlige dyrehospital.
Vi har igen haft den største succesfulde oplevelse her.
Fantastisk til alle dyr, har besøgt Mikael både med en stor hund, og nu med 3 små hunde, og der er så god en mavefornemmelse hver gang vi er her.
Hele personalet er altid smilende hjælpsomme og rolige, noget der gør at vi kommer med ro i sindet og går herfra med ro i sindet.
Kan kun sige, 10 stjerner herfra
Min hund Hugo har nu været igennem sin…
Min hund Hugo har nu været igennem sin anden operation på Dyrehospitalet i Rigskov, og jeg kan kun sige, at vi har været i de bedste hænder hele vejen igennem. Operationen er gået rigtig godt, og vi har fået fantastisk vejledning både før og efter behandlingen.
Hele personalet har været utroligt professionelle, imødekommende og omsorgsfulde, og vi har følt os trygge under hele forløbet. Det betyder meget at vide, at ens elskede kæledyr bliver passet så godt på. Dyrlægen Michael taler i et nemt og forståeligt sprog og har god forråelse for at det er svært at aflevere ens bedste ven i “fremmede” hænder.
Hugo har fået opereret begge sine knæ nu, og vi ser forhåbentligt ikke dyrlægen igen, men vi vil helt klart anbefale alle at bruge denne klinik til deres dyr.
Tak for en virkelig god oplevelse og for at tage så godt hånd om Hugo!
Kan varmt anbefale Rigskov Dyrehospital til alle, der ønsker det bedste for deres dyr.
Empatisk dyrlæge
Vi kom den 30.12, 10 min i lukketid med en syg hund der skulle aflives. Intet brok, dyrlægen blev 1/2 time extra for vores skyld. Rolig og empatisk atmosfære hele vejen rundt. De varmeste anbefalinger herfra.