Roskilde Camping Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg lejede en lejlighed fra mandag 20- tirsdag 21 juli. Da jeg ankom stank der simpelthen så forfærdeligt at herredeo, selvom jeg forsøgte at lufte ud så meget som muligt så han lugten der... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lejet hytte. En fin og velholdt plads. Flotte bygninger til, med rigtig fin rengøring. Gode afspritnings muligheder efter brug af facilliteter. (Covid19 periode). Mulighed for en let aftensmad i hygg... See more

Company details

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Jeg lejede en lejlighed fra mandag 20-…

Jeg lejede en lejlighed fra mandag 20- tirsdag 21 juli.

Da jeg ankom stank der simpelthen så forfærdeligt at herredeo, selvom jeg forsøgte at lufte ud så meget som muligt så han lugten der stadig dagen efter og lugten hang også i mit tøj og hår da jeg kom hjem. Jeg er klar over det kan være svært at gøre noget ved men måske man kunne have forsøgt at lufte ud en eller bruge en form for luftfrisker. Lugten gik også meget i min næse og jeg har parfume allergi.

Udover det så synes jeg virkelig stedet er fint. Personalet er meget søde ved check in, der er toiletter rundt på pladsen, to ok legepladser oget par badebroer. Et virkelig godt issted og en cafe jeg dog ikke prøvede.

Lejligheden var fin og fedt med et lille sidde område udenfor, der står dog der er grill på hjemmesiden men ved ikke om det er en fælles grill et sted der menes.
Fint bad og lille tekøkken sengen var lidt for hård for mig, men er en smagssag.
Jeg havde en hyggelig dag der med min venindes familie der camperede på pladsen.

Jeg kommer gerne igen.

July 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig forpagter/dårlig ledelse og vedligeholdelse

Jeg var på et lille ophold i 2024 i medbragt telt. De fælles køkkener var ok, badet der i mod, var ikke specielt. I 2025 valgte jeg igen at bo der for at støtte lokalt. Suk, det skulle jeg ikke have gjort. Jeg havde valgt at bo i en lille hytte. Jeg måtte starte med at gøre den renere (beboelig). Jeg var med mine børnebørn og ville ikke bruge energi på at klage over det. Der skulle være børnebørnsnydelse og de så ikke “ulækkerheden”, kun mængden af edderkopper. Jeg købte badekort til varmt vand. Tja, kl. 19-19.30 havde vi badet alene, MEN OGSÅ KUN KOLDT VAND. Igen valgte jeg, dyb indånding og fortalte 3 og 6 årige børn og vikinger. På 3. og sidste dagen skulle vi hjem og med pakket bil kørte vi til udgangen og bommen. Der er parkering på ydersiden af pladsen. Vi blev bedt om at kære ind på pladsen igen, for ingen blev lukket ud uden betaling. Retur igen. Og går til betalingsstedet. Hvor jeg gjorde opmærksom på manglende rengøring og koldt vand. Der stod en uge pige, hun ville ikke lukke os ud uden betaling. Så betalte jeg, igen - suk - det skulle være en god ferie. Lovede mig selv, at jeg ville glemme det skete og håbe på at forpagterne blev smidt ud efter 2025 sæsonen. ISTEDET gik der ikke længe før forpagterne begyndte at skrive rykkere til mig. Jeg fortalte den hændte historie og sagde de skulle kigge i deres modtagne dankort betalinger. Det var ikke nok, de blev ved. Ikke på et tidspunkt blev jeg mødt med anerkendelse eller undskyldning efter en professionel partner i juli 2026 havde mæglet mellem os for 440kr !! Jeg derfor på ingen måde anbefale at støtte op om den forpagter. Håber nye kræfter kommer til med velkommenhed og nye initiativer til glæde for Roskilde og den fantastiske beliggenhed.

July 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi behøves ikke tilbage her til.

Vi benyttede os af Roskilde Camping, da vores børn var på Spejdernes Lejr 2026. Men vi er ikke imponeret. Der er ikke nok toiletter og bade til alle gæsterne på pladsen. Vi kunne se at rengøringen var tilstede, men det var aldrig rent, aldrig fyldt ordentligt op med sæbe, ikke tømte skraldespande og bare generelt beskidt. Trælse papirshåndklædebeholder.
Vi blev oplyst ved ankomst at man skal bruge kort for at komme ind på badeværelset, og at det kostede penge at gå i bad. Vi fik fortalt at det var 2 kr pr minut, men det er kun 50 sek man får. Derudover er vandet så brandvarm, at det ikke er til at holde ud.
Langsom og ugidelig betjening ved iskiosken, flabet medarbejder i reception.
Gæster der bare sætter deres opvask i køkkenet og fiser rundt omkring på pladsen.
Tak for denne gang, vi behøves ikke komme tilbage.

July 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi var en tur derude i dag

Vi var en tur derude i dag, det fylder ned affald ved siden af skraldespandene, der bliver grillet med åben ild på græsplænerne, 2 piger lader deres pizzabakke ligge på græsplænen skraldespanden står lige ved siden af dem.

June 21, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Magen til arrogant og ubehøvlet chef…

Magen til arrogant og ubehøvlet chef skal man lede længe efter!
Vi har booket ophold på Roskilde camping og er ikke gjort opmærksom på dgi stævne med mange mennesker og høj musik i 8 timer på den eneste hele dag vi har. Det resulterer i alt for mange børn på hoppepuden med flere nærved uheld , kilometer lang kø til ishuset og støj. Det ville vi gerne havde været forberedt på, men det er ikke oplyst på hjemmesiden. Vi er ærgerlige over at betale fuld pris for ikke at kunne benytte pladsen til det formål der var ment. Chefen tager fuldstændig afstand til det og nægter at lytte. Faciliteterne er misligholdt og nusset.
Ærgeligt at en så ellers fin plads og beliggenhed skal gå tabt fordi det er den forkerte kaptajn ved roret.
Det kan absolut ikke anbefales at betale for ophold her!

June 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Overpriser, uhumsk beskidte steder.

Møg beskidte toiletter. Kunne lugter stærk urin stank flere meter fra bygningen. Toiletterne ligner skole toiletter, stinkende, beskidte, slidte. Der er ekstreme mængder spindelvæv alle vegne, bla. ved is hus restauranten. Læ ruder som ikke har set en klud i måneder eller år. Beskidte møbler, fyldt med spindel og madrester. Totale over priser for halve mængder mad. Halve kugler is, halve bakker pom fritter til overpriser. Får tank stationer til at fremstå ekstrem billige . Tydelig møgbeskidt bestik fuld af tørrede mad. Kort sagt lugter af man ansætter unge medarbejdere for at spare penge og tårnhøje priser. Priser og kvalitet langt fra hinanden. Mega beskidt sted. Ville ikke anbefale nogle det. Desværre set igennem flere gange der , da selve pladsens fertiliteten er ok .

May 2, 2026

Kæmpe anbefaling

Campingpladsen i Roskilde er perfekt den ligger lige ud til vand hele vejen, den er fed for alle aldre det vil sige at der både er hoppepude, legerum iskiosk, trampoliner, restaurant, pæne toiletter med bad og meget mere.
Kæmpe anbefaling her fra.

July 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Er kommet her gennem flere år

Er kommet her gennem flere år, altid rent og pænt i køkkenet og toiletter. Personalet venlige og imødekommende. Dejlig plads med den flotteste udsigt.

June 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne har været en fin plads

Jeg vil gerne give mere. Fordi det er en fin campingplads. Og vi kunne godt har tænkt os og kom igen. Men, med en campingfatter som er så flabet og arrogant kan det ikke blive til flere stjerne og vi kommer ikke igen

September 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fantastisk udsigt fra pladsen ud over…

Fantastisk udsigt fra pladsen ud over vandet men meget kuperet og ikke til at stille sin vogn lige...toiletbygning er lige til at vælte🤢virkelig ulækkert, møgbeskidt, ingen vandtryk i de fleste brusere og der stinker konstant af tis.kommenterede det for lejrchefen og han trak på skulderene og gav som undskyldning at der jo var mange mennesker😂🤷‍♀️
Deres pizza og grill hus har intet med pizza at gøre, det er frost🤮der blir man virkelig snydt😖
Kommer der ikke mere⛔️

August 10, 2024

Super fin beliggenhed

Super fin beliggenhed, men vi kommer aldrig tilbage igen, chefen er virkelig arogant og totalt uden for pædagogisk rækkevidde, de er ikke egnet til at drive sådan en plads.

June 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk plads med god beliggenhed

Fantastisk plads med god beliggenhed. Vi lå i telt og havde en skøn udsigt at stå op til hver morgen. Meget flotte og rene faciliteter og et meget charmerende værtspar som virkelig ydede en indsats. I LIKE. Vi kommer klart igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

July 17, 2024

Dejlig campingplads

Er kommet på pladsen de sidste par år, og bliver altid mødt af smil og højt humør!
Alle du møder på din vej af personalet, både rengøring som lejrchef smiler og siger hej.
Pæne og nydelig omgivelser.

June 16, 2024

Is this your company?