Rosren har stået for rengøringen i vores multibrugerhus i flere år. Sayed og hans team er utrolig fleksible, troværdige og venlige. Rosren udviser parathed, selv når vi har udfordrende opgaver.... See more
See what reviewers are saying
Vi benyttede Ros Ren til flytterengøring og vi er yderst tilfredse. De har været en kæmpe hjælp! Og som samtidig er vældig flinke og meget pålidelige. Det er virkelig godt givet ud, når det så oven... See more
Vi har netop haft besøg af RosRen, og jeg kan kun sige, at vi er mere end tilfredse! De har gjort et fantastisk stykke arbejde – hver eneste krog og overflade skinner, og hjemmet føles helt frisk... See more
Written by the company
Vi er en dansk servicevirksomhed, der i mere end 10 år har leveret serviceorienteret og kvalitetsbevidst rengøring til både den private & erhvervsmarkedet. Hos Ro's Ren Rengøring har vi fokus på at udføre rengøring, som vi er stolte af. Det gælder alt inklusiv kundeservice, resultater, medarbejdere og produkter.
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Denmark
- info@rosren.dk
- rosren.dk
Professionel, pålidelig og grundig rengøring
Vi er utrolig glade for samarbejdet med Ros Ren. De leverer konsekvent rengøring af høj kvalitet og har en imponerende sans for detaljer, hvilket er afgørende i vores branche.
Ros Ren er både pålidelige og fleksible, og kommunikationen fungerer altid nemt og effektivt. Opgaver bliver udført til tiden, og vi kan trygt stole på, at alt står skarpt og klar til næste gæst.
Vi kan varmt anbefale Ros Ren til andre, der søger en professionel og dedikeret rengøringsløsning.
Said og RosRen er vores faste klippe
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Said i 11 år. Vi har fulgt hans rejse hele vejen til opstarten af RosRen, og for os er det ikke bare et B2B samarbejde. Det er et partnerskab baseret på en dyb, gensidig tillid.
Da Said har sit kontor hos os, har vi en unik mulighed for at følge ham tæt i hverdagen. Vi ser dagligt, hvor hårdt han arbejder, og hvor meget han går op i sine kunder. Det er virkelig inspirerende at være vidne til, og det er præcis den samme dedikation, vi møder, når han løser opgaver for os.
Det der gør Said og RosRen unikke, er evnen til at levere et tårnhøjt niveau. Vi kan give Said en opgave og fokusere på alt andet i vores forretning, for vi behøver aldrig at holde ham i hånden. Skulle der engang imellem mangle de sidste 10 procent, så finder vi altid løsningen sammen. Vi sætter stor pris på den dialog, vi har, hvor vi i fællesskab navigerer frem til præcis den service, der virker for os. Det er en sjældenhed i en travl hverdag at finde en samarbejdspartner, hvor man kan smide bekymringerne 100 procent, men det er præcis sådan, vi har det med Said.
Han er utrolig lydhør og måske endda lidt for serviceminded, da han altid går den ekstra mil for os. Det er netop det menneskelige aspekt, kombineret med en kompromisløs faglighed, der gør, at vi ved præcis hvem vi ringer til, når der er brug for hjælp, hvad enten det er erhvervsmæssigt eller privat.
Hvis du leder efter en samarbejdspartner, hvor der stræbes efter et tårnhøjt niveau, og hvor du kan have fuldstændig ro i maven med visheden om, at opgaven bliver løst til punkt og prikke, så kan jeg give Said og RosRen min varmeste anbefaling. Det er en fornøjelse at lande en aftale med et så godt menneske, der i den grad fortjener al den succes, han skaber.
God kommunikation og rengørring
Vi er så glade for at bruge Ros Ren somhjælper os med rengøring i sommerhus til udlejning. Vi har personlig og altid hurtig direkte kommunikation. Altid et flot resultat og konstruktivt samarbejde. Jeg kan varmt anbefale dem!
Fantastisk chef de har og sørger for…
Fantastisk chef de har og sørger for det altid skinner
Vi har brugt Rosren til en ind- og…
Vi har brugt Rosren til en ind- og fraflytningsrengøring - super effektivt, professionelt og godt.
Rent kulturhus og fantastisk service
Vi har haft Rosren som rengøringsfirma her på INSP! i et par måneder nu, og vi er MEGET glade for dem. Der er pænt rent i vores kulturhus hver dag og Rosrens' serviceniveau er ekstraordinært højt. Vi er meget glade og tilfredse - en stor anbefaling her fra INSP!.

God og professionel service
Ros Ren har stået for rengøring før og mellem vores AirBnB-gæster denne sommer, og jeg kan give dem min varmeste anbefaling ☺️
Said brænder for at blive bedre indenfor AirBnB og har derfor - uden merberegning - overtaget al kontakt med gæster, mens vi var væk (og nogle gange ikke havde forbindelse). Inden vi rejste kom han forbi lejligheden 2 gange; Én gang for at se lejligheden og komme med pris og én gang for at få styr på de sidste detaljer, inden vi rejste.
Under perioden har vi følt os helt trykke ved at overlade ansvaret til Said: Han har svaret virkelig godt på alle spørgsmål fra gæster - fra P-tilladelser til tidlig check-in og endda tilbudt at sikre, at nye gæster kan tjekke ind, samme dag som de tidligere forlod lejligheden.
Vores gæster har skrevet i deres reviews, at lejligheden var pæn og ren. Herudover har vi lånt hviskestykker, håndklæder og sengetøj af Said, så vi ikke selv skulle tænke på det.
Said er behagelig, professionel og brænder for at skabe en god virksomhed - det er helt tydeligt.
Jeg vil derfor varme anbefale andre at bruge Ros Ren ☺️
Flytterengøring, ring til Said!
Det er virkelig godt givet ud, når det så oven i købet bliver meget bedre end man selv kunne have gjort det.
De allerbedste anbefalinger herfra!
En ren fornøjelse!
Man ved bare der er rent, når man har haft Said og hans medarbejdere på besøg. Vi havde i længere tid søgt et pålideligt rengøringsfirma som skulle erstatte det gamle, og vi har bestemt ikke fortrudt at vi har skiftet til Rosren, De er altid venlige og gør rigtig godt rent, med et højt niveau..
Meget tilfreds med rengøring
Vi har fået foretaget en hovedrengøring af vores hus og er meget tilfredse. Meget venligt personale, god service og fornuftig pris.

Varmeste anbefalinger
Super professionelt, Imødekommende og trygt hele vejen igennem!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt blev jeg mødt af venlighed, struktur og ægte professionalisme. I er enormt Effektive og resultatfokuseret, og man mærke tydeligt den profesionelle stolthed.
Det er en fornøjelse at samarbejde med Rosren, og jeg vil uden tvivl anbefale dem til andre, på grund er deres varme person men også pålidelig og grundige arbejde.
Tak for Jer! 🙌
Seriøst firma - stor venlighed
Said fremtræder venligt og er behageligt rolig og giver sig tid til at sætte sig ind i forholdene og mine ønsker. Jer er startet med en hovedrengøring, hvor jeg har været fuldt tilfreds med kvaliteten af rengøringen.
Den varmeste anbefaling
Vi har netop haft besøg af RosRen, og jeg kan kun sige, at vi er mere end tilfredse! De har gjort et fantastisk stykke arbejde – hver eneste krog og overflade skinner, og hjemmet føles helt frisk og nyt.
Kommunikationen har været super nem fra start til slut, og de var både punktlige og grundige. Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og virkelig gør en indsats for at levere et perfekt resultat.
Hvis du leder efter en pålidelig og professionel rengøringsservice, kan jeg varmt anbefale RosRen! Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Anbefaling
Hej,
Jeg oplever et rigtig godt samarbejde og en rigtig god service fra Rosren.
Said er altid imødekommende og hjælpsom hvis der er brug for hjælp eller extra service.
Jeg kan klart anbefale Rosren :-)
God dag ;-)
Kjeld Andreassen
Eftertid A/S
100% Rosren
Jeg har haft fornøjelsen at samarbejde med Rosren igennem de sidste 6 måneder.
Vigtigst for mig i denne process er 100% tillid, troværdighed, venlighed, fair prisniveau, fleksibilitet og parathed, hvis der opstår en uventet situation.
Alle de parametre har Said og hans team udvist overfor mig.
Said har som én af sine værdisæt at gøre det så godt som muligt for hver eneste kunde. Det er vigtigt for ham at have et godt forhold til sine kunder, og de er glade for hans arbejde. Det betyder også at der skal være nok dedikeret tid til hver kunde i hans arbejdsplan. Det handler om kvalitet, og ikke kvantitet. Hvis ikke at der er plads til flere, så tager han heller ikke flere ind.
Det vil sige at vi som kunder hos ham kan regne med at hans service ikke daler med tiden, men at den forbliver den samme gode service også i fremtiden.
Det er alt sammen ting, som giver grobund for mange flere års samarbejde sammen med Rosren.
Personligt glæder jeg mig til det.
Tak for det gode samarbejde Said.

Reply from Rosren
Fantastisk service og flot rengøring
Fantastisk service og flot rengøring. Gennemført formulering af processen og meget professionelt.
Min lejlighed blev gjort rent til et fraflytningssyn, hvor alt står utrolig flot og skinnende :)
Ligeledes kan jeg notere, at det også er til en virkelig god pris.
Igen, mange tak til Rosren
Rosren ved Said og hans team har gjort…
Rosren ved Said og hans team har gjort rent i vores hjem det sidste halve år og vi er meget tilfredse.
Fornem rengøring.
Rosren har gjort rent i et par måneder. Vi har kun godt at sige om firmaet - yderst tilfreds med rengøringen -
Meget behagelig betjening og service.