Viking VVS ApS Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Kom til tiden -endda lidt før. God og professionel service.

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Nem at aftale med og god kommunikation. Fik ordnet, hvad vi havde bedt om og til meget rimelig pris.

1. Plumber

Written by the company

Professionel Salg, Servicering, Installation og montage af: VVS installationer, Varmeteknik, Vand & Afløb

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi stod i et akut problem med grønt…

Vi stod i et akut problem med grønt drikkevand pga.varmeveksleren var gået udu. Kim kom straks næste dag og klarede en større udskiftning. Dejligt han kunne komme så hurtig. Samtidig en meget flink og behagelig mand. Venlig hilsen LIs Laursen

January 20, 2026

Hej Lis
Tak for de fem stjerner og at du var tilfreds med min hurtige og gode service.
Vh,

Rated 5 out of 5 stars

Kom hurtig og fiksede problemet

Kom hurtig og fiksede problemet, var meget professionel og hjælpsom.

January 9, 2026

Tak for de 5 *****
Jeg er glad for du blev tilfreds med min service, og at vi fik løst dit problem.

Fin service!

God service til aftalt pris og alle aftaler overholdt.

October 28, 2025

Reply from Viking VVS ApS

Tak for de 5 ***** og at i var tilfreds med servicen og det færdige resultat.

Rated 5 out of 5 stars

Kim svarede hurtigt på sms en fredag…

Kim svarede hurtigt på sms en fredag aften, da vi stod i en akut situation – virkelig god service! Selve varmepumpe-installationen foregik en anden dag, og det var også en rigtig god oplevelse. Alt i alt super professionelt og en klar anbefaling herfra!

October 24, 2025

Tak for de 5 stjerner
Godt du er tilfreds med fjern supporten så vi kunne løse dit problem, selvom det var en sent fredag aften.

Rated 5 out of 5 stars

Punktlig, ærlig og rimelig med prisen

Havde besøg af Viking VVS i forbindelse med et blandingsbatteri der skulle skiftes og en cisterne der ikke helt ville som jeg ville.
Super service, kom og så på opgaven først, kom som lovet, det hele blev fikset til aftalt pris og der blev ryddet op efterfølgende og det hele virker bare!
Og sød og høflig service, skal jeg lige sige også!

May 8, 2025

Reply from Viking VVS ApS

Tak for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og de pæne ord, er glad for du er tilfreds med servicen du fik.

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og pris var i orden. Aftalte tider mv. blev overholdt 100%. Anbefalede hvad jeg skulle købe da et toilet skulle skiftes. Informerede om at jeg muligvis var dækket af min forsikring hvilket jeg ikke var klar over. Var uheldig at komme til at ødelægge min vask men skiftede den så selvfølgeligt uden beregning. Venlig og behagelig.

May 8, 2025

Tak for de 5 *****
Jeg er glad for du er tilfreds med min service, selvom der var et uheld undervejs.

Rated 5 out of 5 stars

Kim udførte sit arbejde til UG

Kim udførte sit arbejde til UG. Han var meget præcis i sit arbejde og var desuden vældig rar og nem at have med at gøre. Stor anbefaling her fra!

April 25, 2025

Hej Astrid
Tak for de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er glad for I er tilfreds med arbejdet og min omhyggelighed og præsation.
Mange Tak

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og pålidelighed!

Kim fra Viking VVS har været en stor hjælp i mit renovationsprojekt. Han overholder altid sine aftaler og svarer hurtigt, hvilket jeg sætter stor pris på. Udover at være pålidelig i sine egne opgaver, har han også givet værdifulde råd og henvisninger – endda med utroligt kort varsel. Jeg har været utrolig tilfreds med hans indsats og kan varmt anbefale ham!

December 12, 2024

Reply from Viking VVS ApS

Tak for de pæne ord og din tilfredshed med min service og vejledning/henvisninger.

Take a closer look