Ze zorgden meteen voor de koppeling met de centrale verwarming.
See what reviewers are saying
we twijfelden tussen droog of nat, maar hij stelde voor om gewoon allebei te doen waar nodig, super oplossing
door de vloerverwarming konden we alle lelijke radiatoren eruit halen en dat maakt echt verschil in hoe netjes het oogt
Zelfs de buitenkant van de vloerroosters blinkt weer als nieuw
Company details
Written by the company
Rotterdam Vloerverwarming – Specialist in vloerverwarming in Rotterdam en omgeving Bij Rotterdam Vloerverwarming bieden we hoogwaardige vloerverwarmingssystemen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of bestaande woning, wij verzorgen de complete installatie met vakmanschap en precisie. Met ons ervaren team staan wij garant voor een energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossing die zorgt voor optimaal comfort in uw woning of bedrijfspand. Wij leveren ingefreesde vloerverwarming, natte en droge systemen en adviseren u over de beste oplossing voor uw situatie. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden wij persoonlijk advies, transparante communicatie en een snelle service. Van de eerste offerte tot de laatste afwerking, u kunt rekenen op een professionele aanpak. 🔹 Adres: Blaak 555, 3011 GB Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland 🔹 Telefoon: +31 10 360 2892 🔹 Website: www.rotterdamvloerverwarming.com Laat uw woning of bedrijfspand genieten van het ultieme comfort van vloerverwarming. Neem vandaag nog contact op met Rotterdam Vloerverwarming en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige verwarmingssystemen!
Contact info
Blaak 555, 3011 GB, Rotterdam, Netherlands
- +31103602892
- klantenservice@rotterdamvloerverwarming.com
- rotterdamvloerverwarming.com
eerlijk dat geeft rust in huis
Sinds de installatie voelt elke kamer…
Sinds de installatie voelt elke kamer consistent warm zonder koude plekken.
Wat prettig is dat de oude vloer niet…
Wat prettig is dat de oude vloer niet hoefde te verdwijnen maar wel verbeterd werd.
je merkt dat er is nagedacht over…
je merkt dat er is nagedacht over balans tussen kosten en comfort
mn vader merkte op dat hij nooit…
mn vader merkte op dat hij nooit gehaast of kortaf werd
they vertrokken al met spullen uit de…
they vertrokken al met spullen uit de schuur terwijl ik dacht er komt nog een test klein foutje maar t werkte
Zelfs de buitenkant van de…
Zelfs de buitenkant van de vloerroosters blinkt weer als nieuw
Elke Stap Geeft Warmte Terug Voelt Gewoon Goed
elke stap geeft warmte terug voelt gewoon goed
hij heeft t oude systeem gereanimeerd
hij heeft t oude systeem gereanimeerd, voelde luxe weer
ze legden uit hoe de thermostaat het…
ze legden uit hoe de thermostaat het beste werkt bij vloerverwarming en gaven praktische tips
Ze zorgden meteen voor de koppeling met…
Ze zorgden meteen voor de koppeling met de centrale verwarming.
vorige week dacht ik nog hoe stabiel de…
vorige week dacht ik nog hoe stabiel de temperatuur bleef
klantvriendelijk en technisch sterk
klantvriendelijk en technisch sterk, fijne combinatie
alles ingesteld en daarna duidelijk…
alles ingesteld en daarna duidelijk uitgelegd, dat gaf vertrouwen
door de vloerverwarming konden we alle…
we twijfelden tussen droog of nat
vloerverwarming functioneert geweldig…
vloerverwarming functioneert geweldig naast ons zonnestroomsysteem, goed advies van de monteur
als je wat hoger zet voel je echt…
als je wat hoger zet voel je echt meteen verschil, top geregeld
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.