Onze binnendeuren zien er weer als nieuw uit door zijn nette schilder werk
See what reviewers are saying
vorige maand verhuisden we van Utrecht naar Rotterdam en ze hielden zich precies aan de indeling die we met ze afspraken
Voor de keuken stelden ze moderne kleurtonen voor die meteen zorgden voor een eigentijdse uitstraling.
ik hoefde nooit zelf op te ruimen hij deed dat altijd voor hij vertrok top service
Company details
Written by the company
Schilder Den Haag - Uw Partner voor Kwalitatief Schilderwerk Bij Schilder Den Haag zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekend schilderwerk dat voldoet aan de hoogste standaarden. Of het nu gaat om een complete renovatie van uw interieur of een verfrissende nieuwe look voor uw gevel, ons ervaren team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Met jarenlange ervaring in de schildersbranche begrijpen we hoe belangrijk vakmanschap en oog voor detail zijn. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om duurzame en verbluffende resultaten te garanderen. We geloven in open communicatie en klanttevredenheid. Van het eerste consult tot de oplevering van het project, staan we in nauw contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk aspect van het werk naar wens verloopt. Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid, punctualiteit en de zorgvuldige afwerking die wij bieden. Kies voor Schilder Den Haag en ervaar het verschil dat onze toewijding en expertise kunnen maken. Uw huis is in goede handen bij ons.
Contact info
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Netherlands
- +31705690108
- contact@schilderdenhaag.net
- schilderdenhaag.net
Onze binnendeuren zien er weer als…
Onze binnendeuren zien er weer als nieuw uit door zijn nette schilder werk
ik hoefde nooit zelf op te ruimen hij…
mn moeder zei hij kijkt echt nog ff …
mn moeder zei hij kijkt echt nog ff goed en dat deed hij ook
the team zei in de keuken dat t niet…
the team zei in de keuken dat t niet sneller gaat als je raam te hard open zet ik dacht eerst jawel maar nee beetje krom maar goed uitgelegd
De verf trok mooi gelijk in geen rare…
De verf trok mooi gelijk in geen rare plekken
ze tilden mee met kast en tafel geen…
ze tilden mee met kast en tafel geen probleem voor hun
ze berekenden precies hoeveel verf er…
ze berekenden precies hoeveel verf er echt nodig was geen verspilling en geld bespaard
Voor de keuken stelden ze moderne…
Ik Vond Hem Relaxed En Altijd Makkelijk Aanspreekbaar
ik vond hem relaxed en altijd makkelijk aanspreekbaar
alles rustig gedaan
alles rustig gedaan, en je zag hem ook steeds teruglopen om te controleren
vorige maand kwam ze zelfs op zondag om…
vorige maand kwam ze zelfs op zondag om de deadline te halen
vorige maand verhuisden we van Utrecht…
ik dacht dat de regen roet in het eten…
ik dacht dat de regen roet in het eten zou gooien, maar hij stond gewoon op tijd voor de deur en begon rustig binnen
Alles Netjes Afgeplakt En Strak Geschildered, Geen
alles netjes afgeplakt en strak geschilderd, geen geklieder of haastwerk
Hij heeft het echt rustig en goed…
Hij heeft het echt rustig en goed gedaan, terwijl de prijs gewoon prima was
Goede schilder alles netjes afgeplakt…
Goede schilder alles netjes afgeplakt prijs was redelijk per opdracht tevreden klant!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.