Rudi er et geni, kan varmt anbefale ham. Der er kun 1 problem, og det er ikke hans, men pas på: Dette er IKKE Rsservices - dette er Rsservice - og hvor det ene er noget man skal holde sig langt... See more
See what reviewers are saying
Man kan stole på RS... Kommer til aftalt tid, giver besked hvis der er ændringer, eller hvis der er behov for ekstra behandling. Er altid smilende og imødekommende. Jeg giver hermed min bedste anbef... See more
Jeg har benyttet RS Service og Vinduespolering i mange år til vinduespolering. Hver gang er jeg super glad for det flotte resultat. Høj faglighed og meget pålideligt firma. Stor anbefaling herfra.
I de 7 år Rudi har pudset mine vinduer, er han aldrig hverken kommet for sent eller har aflyst en aftale. Han er pålidelig, grundig og dygtig. Kan kun anbefale ham! Mvh
Company details
Written by the company
RS Service & Vinduespolering er en lille personlig enkeltmands virksomhed. Derfor altid samme vinduespudser og god personlig service. Jeg ligger vægt på at udføre et flot stykke arbejde og tørrer altid pænt op efter mig! Jeg har været selvstændig siden 2002 indenfor rengøring og vinduespolering og kan løse enhver opgave! Liftopgaver op til 26 meter. Vinduespolering udføres i København og Nordsjælland!
Mølledammen 46, st, 2980, Kokkedal, Denmark
- rudi@rsservice.dk
- rsservice.dk
Alt var fuldt ud tilfredsstillende.
Nem og hurtig ekspedition
Nem og hurtig ekspedition. Kompetent og godt arbejde.
Flotte, skinnende, rene vinduer.
Den perfekte servicegiver
Kommer altid til tiden. Perfekt polering og aftørring af rammer. Meget omhyggelig ved indvendig polering.
Dygtig vinduespudser.
Meget sød og venlig mand, kom til aftalt tid. Vinduerne var flot pudsede og han sørgede for at tørre kanter pænt af, jeg er meget tilfreds.
Kæmpe anbefaling
Stor anbefaling herfra.
Bare perfekt.
Så rar en person, der kommer.
3. Juni 2024.
Jeg er meget tilfreds med vinduespoleringen og det
er en rar person, der kommer hos mig.
Rita og Gaspard II.
🥰😘
Stor stor tilfredshed...
Kom præcist, pudsede til stor stor tilfredshed. Omhyggelig og venlig.
God service og godt humør
God service og godt humør. Holder aftaler med priser og tidspunkt. Kan trygt anbefales.

Reply from RS Service & Vinduespolering
Rudi er et geni
Rudi er et geni, kan varmt anbefale ham.
Der er kun 1 problem, og det er ikke hans, men pas på: Dette er IKKE Rsservices - dette er Rsservice - og hvor det ene er noget man skal holde sig langt fra, så er Rudi som skrevet meget anbefalelsesværdig.
Problemet er, at man kan komme til at tro man hyrer det ene, og får det andet.
Hold dig fra rsservices (med s til sidst) - Det har været en meget dårlig oplevelse - Giv den gas med rsservice - det har altid været en meget god oplevelse.
I de 7 år Rudi har pudset mine vinduer
Mvh
Super cool vinduespudser
Man kan stole på RS...
Er altid smilende og imødekommende. Jeg giver hermed min bedste anbefaling.
Det fungerer bare
Kommer til aftalt tid, udfører arbejdet, ingen striber. Alt i alt, rigtigt fint.
professionel og venlig vinduespolering
jeg kan varmt anbefale Rudis vinduespolering.
De reneste vinduer
Rudi er fantastisk - kommer til den afalte tid og efterlader de reneste vinduer. Og prisen er attraktiv.