In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... See more
Company replied
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... See more
Company replied
Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... See more
Company replied
Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... See more
Company replied
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De kabbel die ik heb gekocht heeft een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Daarbij had ik niet verwacht de kabel zo snel te ontvangen.
Prima en snelle levering. De RCA kabel van RU geeft een hoorbaar betere weergave met name bij percussie is dit goed te horen. Het geeft een beter ruimtelijke weergave.
De post nl zegt dat de kabel is afgeleverd. Maar helaas is de kabel niet binnengekomen bij mij. Heb de post nl hiervan op de hoogte gebracht en ik moest nog 5 dagen afwachten.

Reply from RU connected
Prima prijs en voor het gevoel een hoogwaardige kabel kan hem pas proberen als mijn nieuwe amp er is
Super snelle levering en super beeldkwaliteit. De kwaliteit van de kabels zelf is ook heel goed, stevig en top afgewerkt. Aanrader!
Ik was al in het bezit van 1m optische kabel van RU connected. Ivm verplaatsen versterker nu 3m nodig. Besteld en binnen no time in huis. Keurig verpakt. En werkt perfect. Goede kwaliteit voor mooie prijs.
Prima 'customized' 2.1HDMI kwaliteitskabel in vele lengtematen beschikbaar bij RU connected. Zeer aan te bevelen webshop voor wie kwaliteit boven alles gaat.
Lang gezocht naar een betaalbare goede audiokabel en bij RU connector gevonden. Verder correcte afhandeling en snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Reply from RU connected
Kwalitatief stevige kabel tegen een zeer concurrerende prijs.
Snel en vriendelijk uitgebreid contact met RU. Kan geen oordeel geven over de kwaliteit van de signaaldoorvoer omdat ik daar meerdere verschillende kabels voor zou moeten hebben.
Ik zou zeggen: het proberen zeker waard!
Ik was blij verrast door de bijzonder professionele kwaliteit van de kabels tegen een aantrekkelijke prijs.
RU connected heeft een zeer goede digitale coax kabel geleverd voor een goede prijs. Het geluid via de geleverde kabel is duidelijk helderder en geeft meer detail weer.
Prima service. Door een klein foutje duurde het iets langer dan gebruikelijk eer ik de kabel had ontvangen. Maar dat was voor mij geen probleem. Is ondertussen mijn derde kabel van RU en ben zeer te spreken over deze kabels.
De banaanstekkers gemonteerd op de speakerkabel van RUconnected. De stekkers zijn echt van hoge kwaliteit. De montage is eenvoudig en de speakerkabel is stevig vast te schroeven aan de banaanstekkers samen met de stevige klemkracht staat dit garant voor optimale overdracht. Wederom weer heel blij met de kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heb er een mooie foto van gemaakt. En hoop dat Ruben die toe voegt. Mocht je twijfel over de stekers of speakerkabel hebben. Neem van mij aan. Koop ze. Je geluid zal vol en warm klinken met een mooie balans in het hoog en midden. Ruben bedankt.
Zeer positieve ervaringen, zowel qua kwaliteit en prijs van de kabels als de levering. Hulde!
Prijs kwaliteit waarom meer betalen voor veel duurdere kabels. Kabels aangesloten tussen mijn phono preamp en platenspeler, en tussen phono preamp en versterker anderzijds. Veel minder brom geluid moet wel nog een massakabel aansluiten van platenspeler naar versterker.
Ten erste vlugge service, ten tweede is de prijs naar 8 jaar nog hetzelfde.
Snelle levering goede producten voor een mooie prijs.
Learn more about other kinds of reviews.