Headphonehome.nl Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Koptelefoontje (oordopjes van 10 euro!) super snel geleverd gekregen, maar bleken helaas niet goed te werken. Na overleg met vriendelijke klantenservice het product teruggestuurd. Na 2 weken geen reac... See more

Rated 5 out of 5 stars

De door mij bestelde headphone Sony MDR-1RBT bleek helaas niet meer leverbaar ondanks de vooraadinformatie. Er werd een zeer goed alternatief geboden, maar na inspanningen van de aftersales was he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was op zoek naar een bepaald type oortjes wat ik elders had gekocht anderhalf jaar geleden, maar ik wilde nieuwe omdat ze kapot waren gegaan. Ik kon ze echter nergens in de buurt vinden, echter kon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Twee weken geleden een Rockbox speaker besteld bij Headphonehome.nl, die vorige week op tijd is bezorgd. Omdat ik mijn huisnummer vergeten was te vermelden, heeft de klantenservice mij per e-mail n... See more

Company details

1. Electronics Store
  2. Hi-fi shop

About Headphonehome.nl

Information provided by various external sources

- vóór 15:00 besteld, morgen in huis

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Prima

Helaas was het door mij bestelde artikel niet meer leverbaar, maar na snel contact alsnog het showmodel kunnen kopen.

February 20, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Onbehoorlijk!

Ik dacht een nieuw product(hoofdtelefoonMDR-RF865R) te hebben gekocht
maar product zat vol vingerafdrukken in een niet nieuwe doos zonder int.garantiebewijs en gebruiksaanwijzing. Bouwjaar PID 03-2014.
Heb vermoedelijk demo gekregen.
Heb achteraf op herhaaldelijk verzoek een email gekregen die aangeeft dat ik 2 jaar garantie heb op het product.

February 16, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Door een foutje in het adres was het pakketje bij nl post blijven hangen. Na 1 mailtje van mij was dit snel geregeld en kreeg ik het pakket de volgende dag al. Goede service!

February 5, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Niet op tijd, slechte communicatie

Koptelefoon gekocht. Deze zou volgens de site de volgende dag geleverd worden. Na dagen wachten, een mail gestuurd. Geen reactie. Gebeld, en kreeg te horen dat 'de jongens van de website' er niet waren en of ik morgen weer wilde bellen. Na aandringen werd mijn naam/nummer genoteerd en ik zou teruggebeld worden. Werd niet terug gebeld. Na 1 dag toch nog product gekregen, zonder excuus o.i.d. dagen later kreeg ik weer een mail, "dat mijn bestelling vandaag verstuurd was". Wat een amateuristische bende! Ik moet er niet aan denken dat ik aanspraak moet maken op garantie. Dat zal dan ook niet best afgehandeld worden. Ga ik nooit meer iets bestellen.

January 28, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Te laat geleverd en geen reactie op mail gehad.

Op 24-11-15 heb ik een bestelling geplaatst. Deze bestelling zou 26-11-15 geleverd worden. 28-11-15 heb ik gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg te horen dat de bestelling nog niet verzonden was terwijl het product wel op voorraad was. Ik heb na telefonisch overleg (0544-394878) het advies gekregen om een mail te sturen om mijn bestelling te annuleren en dan zou ik mijn betaling (€14,95) teruggestort krijgen, werd telefonisch gezegd. Ik heb dit gedaan en ik heb het product dat ik wilde in een andere winkel gekocht (omdat ik het snel nodig had). Uiteindelijk kreeg ik later (weet niet meer precies wanneer maar wel veel later) toch mijn bestelling en ik heb dan ook niet mijn geld teruggekregen. Op 14-01-2016 kreeg ik nog een mail dat mijn bestelling geplaatst op 24-11-2015 verzonden was....

January 23, 2016

Vlotte en correcte levering

Headphonehome.nl maakt waar wat ze beloven op hun website. Ze hebben een vlotte en correcte levering. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

January 22, 2016

levering duurde lang

Op de site stond dat wanneer je voor 15:00 bestelde, dan heb je het morgen in huis. Uiteindelijk heb ik de bestelling na 2 x bellen, na 1,5 week pas in huis.

January 21, 2016

Goed!

Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht, was een cadeau, maar werd hierover wel geïnformeerd.

November 4, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Goede service na versturen mailtje.

Ik had een koptelefoon besteld, maar na 3 dagen nog geen bericht gehad dat hij was verstuurd, terwijl er op de site stond aangegeven dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Toen heb ik er een mailtje achteraan gestuurd en de volgende dag kreeg ik een reactie dat hij verstuurd was. Verder geen problemen gehad, de volgende dag had ik de bestelde koptelefoon netjes uit huis!

November 2, 2015

tevreden

Headphonehome.nl bood zowel het gewenste type en merk koptelefoon als de goedkoopste aankoopprijs. Ik heb 10 euro bespaard met even de tijd nemen om te googelen. Verzending en verzorging van de bestelling waren uitstekend. Aanrader !

October 6, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Kapot product ontvangen. Waardeloze service

Ik heb een kapot product ontvangen. Vervolgens werd ik constant van het kastje naar de muur gestuurd en ben ik er niks mee opgeschoten. Ik moet zelf nu actie ondernemen en het retour sturen en maar hopen dat het product (wat dus defect was bij aankomst) binnen 4 weken weer aankomt. En dan hopen dat ie het wel doet. Geef gewoon mn geld terug of stuur gwn gelijk een nieuwe. Waardeloze situatie. Ik ben alleen 110 euro armer en een kapot product rijker. Dit is de laatste keer dat ik hier een aankoop maak en raad het nieuwe kopers af.

July 27, 2015

Top!

Snelle levering en ik werd goed up to date gehouden via de e-mail. De pill is klein maar heeft een zuiver geluid en een goed bereik.

July 17, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Beyerdynamic T70P voldeed helaas niet

De bestelling en bezorging van de hoofdtelefoon verliep goed. Met spanning de hoofdtelefoon uitgepakt en aangesloten. De Beyerdynamic T70P zou mijn Sennheiser HD555 moeten vervangen.

De overwegingen om tot aanschaf van de T70P over te gaan waren verwachte draagcomfort en naast goede weergave van de midden en hoog (voor klassiek, normale muziek, new age, new wave) , vooral een stevige weergave van de bass (met name voor (raw) hardstyle en hardcore en (double bass)drum van death metal en gothic).

Qua draagcomfort vond ik de T70P net wat minder dan de HD 555, maar zou acceptabel geweest zijn als het geluid overweldigend (veel) beter geweest zou zijn dan mijn HD 555. De T70P past overigens prima over mijn buitenoor-hoortoestel.

Het verschil tussen de T70P en de HD 555 was echter niet noemenswaardig groot. Of het aan eventueel inbranden van de T70P ligt (waarvan de meningen uiteenlopen of dit wel of niet nodig is of wel/niet bestaat), weet ik niet. De moeilijkheid hierbij was de afweging om de hoofdtelefoon langer te gebruiken en daarbij het risico te lopen, dat het verschil tussen HD555 en T70P gering bleef en ik de
T70P (begrijpelijkerwijs) niet meer zou kunnen/mogen retourneren.

De consequentie zou dan zijn dat ik een behoorlijke investering in een hoofdtelefoon heb gedaan met nauwelijks verbetering en dat risico heb ik niet durven nemen. Ik had niet het vertrouwen dat de Beyerdynamic dit verschil zou gaan maken omdat ik ook geen andere Beyerdynamic als referentie had.

Na lang twijfelen de T70P helaas terurg gestuurd waarbij het aankoopbedrag keurig is terug gestort, waarvoor mijn dank/complimenten.

July 15, 2015

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look