Salecto Webshop Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har samarbejdet med Salecto omkring ny webshop i 1 år. Shoppen har været aktiv i 6 måneder og virker stadig ikke. Stadig masser af mangler og man bliver hele tiden mødt med et svar at de er i ga... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Gennem de seneste par år haft jeg 3 webshops hos Salecto og har inden da, haft et samarbejde med ejerne gennem de seneste 9 år. - Jeg tænker man skal lede længe efter et så bundprofessionelt set... See more

Rated 5 out of 5 stars

mens-wear.dk skiftede til Salecto webshop midt 2019. Vi har fået lavet en fantastisk webshop efter vores ønsker og rådgivning fra projektleder Michael Jørgensen. Vi er fuldt ud tilfredse og den nye w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har rigtig gode erfaringer med Salecto. De har designet vores 2 webshops ud fra vores tanker og ønsker, men samtidig også sagt deres ærlige mening. Deres supportere, særligt Ricki, er altid kla... See more

1. e-Commerce Solution Provider
  2. e-Commerce Agency
  3. e-Commerce Service
  4. Software Company
  5. Web Hosting Company

Written by the company

Som et af Danmarks førende e-handelsbureauer ved vi, hvad der skaber salg og hvilke hovedpiner, der kan opstå som webshopejer. Derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at drive en succesfuld webshop i én samlet løsning.

E-handelsløsning optimeret til Google 🚀

Written by the company

✔️ Få ubegrænsede muligheder med Salecto
Salecto er en e-handelsløsning optimeret til Google, der henvender sig til små og mellemstore netbutikker. Sammenholdt med andre e-handelsplatforme på markedet, så tilbyder Salecto et utal af funktioner og tillægsmoduler samt ubegrænsede muligheder for produkthåndtering og markedsføring.
✔️ E-commerce platform udviklet til SEO First
Det er altafgørende at din virksomhed kan konkurrere i søgemaskinerne, og når det gælder fleksibilitet, muligheder og vækst er Salecto en af de bedst SEO-optimerede platforme på markedet. Salecto er en e-commerce platform udviklet til SEO First, hvilket betyder at du får det bedste udgangspunkt til langvarige placeringer i toppen af søgemaskinerne.
✔️ Funktioner i Salecto – du får bl.a.
• Automatiske opdateringer • Optimeret webhosting • Daglige backups • Virus- og hackerovervågning • Multishopløsning • Unikke webshopdesigns • Personlig support og mange andre funktioner!
✔️ Kundetilfredshed, brugervenlighed og konverteringsoptimering
Vores innovative team har mange års erfaring med e-handel og udvikling af webshops, og vi har altid fokus på at levere den mest optimale løsning for netop din virksomhed. Derfor er vi meget lydhør overfor dine problemstillinger og konstant optaget af den værdiskabende kundedialog, da det er i løsningen af vores kunders udfordringer, vi løfter kvaliteten.
✔️ Vores virksomhedsfilosofi
Hos Salecto arbejder vi ud fra filosofien om, at vi inspirerer, vi tager ansvar, vi går forrest, og vi skaber tillid. Vi inddrager hinanden i faglige udfordringer og succeshistorier, og det gør gennemsigtighed til nøgleordet i vores tilgang til arbejdsopgaverne, til hinanden og til vores kunder.
✔️ Optimér din netbutik med Salecto
Vores rådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med din netbutik, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du at danne dig et bedre overblik, inden du træffer dit valg, kan du med fordel oprette en gratis demo og udforske Salecto på få minutter.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Dygtige unge mennesker

Dygtige unge mennesker, der sidder bag firmaet her. Hjælpsomme og tålmodige - specielt Ricki har været en rigtig god hjælp og er det fortsat! Så tak for det!

October 9, 2017

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service
Vi fra GrydeGuru.dk har været meget tilfredse med en professionel, venlig og hurtig tilgang til de opgaver vi har stillet teamet hos Salecto.
Vi er meget tilfredse og har ingen ting at komme efter. Vi er specielt glade for en kundeservice hvor der bliver skrevet så alle forstår det, også os som ikke ikke forstår det helt tekniske. Og så takker vi for tålmodigheden :)
Kan varmt anbefales! :)

October 3, 2017

Mennesker bag Salecto.

Teamet bag Salecto opleves som meget kompetente og med en professionel tilgang til opgaverne. Teamet søger løsningerne, og tager udfordringerne i opløbet - Ricki og Michael har begge formået at formidle deres desinner på en forståelig måde, sådan at vi har kunnet arbejde ud fra disse. Betryggende med mennesker bag en virksomhed, der beskæftiger sig med begreber der ligger os fjernt. Kun Ros til hele Salecto teamet.

September 7, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Bedre bliver det bare ikke....

Jeg har drevet webshop siden 2001 og har gennem tiden, haft med forskellige systemer at gøre. Her til kommer de virksomheder, som sælger de forskellige shopsystemer.
I 2016 skiftede jeg til Salecto her fik en meget flink konsulent, "overtalt" mig til at skifte. De siger alle sammen de er de bedste, så hvad skal man så tro på.
I vores virksomhed har vi rigtigt dygtigt folk, så vi har naturligvis meget store krav og er i stand til at forklarer hvad vores behov var. Men efter en samtale med deres konsulent. Kom han retur et par dage efter med en rigtigt god plan, med alle vores punkter.
Jeg var meget imponeret og alt var med i først omgang.
Nu har vi så været online i et lille år og vores konverteringer er steget med 2,31% og den support vi får når vi af og til har spørgsmål fås bare ikke bedre.

August 31, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice & support.

Deres supportere, særligt Ricki, er altid klar til at hjælpe. Og svarer tålmodigt på alle de "dumme" spørgsmål man måtte have, når man ikke selv har forstand på disse systemer ;-)

August 28, 2017

Salecto - Tusind tak til Ricki & Kasper ☺️

Tak til Ricki og Kasper fra Salecto ☺️ I har været super gode til at forstå vores ønsker som kunde 👍🏻

I har også været gode til at forklare tingene, så os som ikke har forstand på det, kan forstå og lære det 👩🏼‍🏫

I giver også gerne jeres mening, hvilket jeg synes er vildt dejligt, så man ser det fra andre vinkler 👌🏻

Tusind tak for hjælpen 👏🏻🌷

August 18, 2017

Kæmpe stor tak til Salecto

Kæmpe stor tak til Salecto, Alle supportere er meget kompetente, specielt Ricki, er altid klar til at hjælpe og lægge øre til alle mine spørgsmål og er yderst tålmodig når jeg ikke fatter hjemmeside junglen :-) Løsninger bliver fundet og rettet til i en fart, så min hjemmeside lisbjerggarn.dk er klar til alle platforme og jeg snart tør lave annoncer på google :-) uhh.. man bliver så glad når tingene lykkedes og man kan få det som man ønsker sig.

August 17, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varm anbefale Salecto.

Jeg kan varm anbefale Salecto.
De har været super gode til at opfylde mit ønske, hvordan jeg vil have mit webshop love-lingeri.dk til at se ud. Super god service og hele tiden opfølgning samt god kommunikation imellem Teamet i Salecto og mig som kunde.
Stor ros til Kasper Højriis,det er ham jeg har været i kontakt med fra start og har håndteret hele forløbet professionelt. Og nu har jeg en virkelig flot og overskueligt webshop.

Brian Jensen
love-lingeri.dk

August 11, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Troværdige, flinke, og et godt produkt :-)

Jeg kan kun sige positive ting om Salecto. Allan og Kasper har været fantastiske og fangede hurtigt hvilken stil min nye webshop skulle i retning af.
De er super hurtige til svare, rette eller hjælpe i support ;-) Jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder. Jeg kan varmet anbefale Salecto til andre der ønsker at skifte platform eller starte op fra ny.

styletiles.dk

August 1, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Salecto har været med fra starten i …

Salecto har været med fra starten i opbygningen af vores tysk/internationale webshop (mynordicdesign.de). Det har/ er en fornøjelse at arbejde med de servicemindede folk hos Salecto. Det koster selvfølgelig lidt i abonnementer men det kan helt sikkert betale sig hvis man vil have en professionel/funktionel webshop. De gode folk, som sidder i Salecto er altid glade og klar med et hurtigt svar. Især de komplikationer der kan være ved at drive en udenlandsk webshop klarer de flot.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Salecto.
Kasper Tysknethandel/mynordicdesign.de

June 16, 2017

Salecto fremstår meget professionelle

Salecto fremstår meget professionelle

Meget gnidningsløs opstart på webshop (fik/får altid den nødvendige assistance).
Assistancen - mest fra Ricki Kristensen - bliver altid serveret på en meget venlig/imødekommende/hjælpsom måde og altid hurtig til at reagere når der er behov for det.
Og ikke mindst til en fast månedspris.
Xanthippe har ikke et øjeblik fortrudt samarbejdet med Salecto, og vi giver gerne Salecto den bedste anbefaling.

June 9, 2017

Så meget tilfreds !!

Vi stod med en ældre magento version og skulle enten opgradere med frygt for en pokkers masse arbejde og udgifter, men valgte i stedet for at gå over på en Salecto løsning ! Det har jeg ikke fortrudt, har arbejdet i Magento i mange år, men er blevet så meget mere fan af brugervenligheden i Salecto systemet ! En kæmpe bonus er fast månedspris og ingen uforudsete udgifter hvis noget pludselig ikke virker ! De er hurtig til at fixe hvis noget skal ændres, og så er de bare imødekommende og altid klar til at hjælpe - det betyder ekstremt meget hvis man ikke selv er helt skarp på det tekniske ;-)

Havde jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det !

June 2, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Salecto tilbyder en super brugervenlig …

Salecto tilbyder en super brugervenlig platform, og skulle man møde udfordringer, sidder deres kompetente support team altid klar til at hjælpe og vejlede. Vi har været særligt glade for indsatsen fra Ricki Kristensen, der altid vender lynhurtigt tilbage, og yder en super support. Vi vil klart anbefale Salecto.

June 2, 2017

tojtryk.dk

Salecto giver mig både hurtig og god service. Giver dem 5 stjerner nu, da de nu opfylder mine krav til både den faglige support og hurtige opdateringer.
Har nu været kunde i 1,5 år, og har aldrig fortrudt at jeg skiftet over.

April 19, 2017

Yderst tilfreds

Min salecto hjemmeside har kørt i 1 år, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg har nu en moderne, flot, hurtig og meget brugervenlig shop, som jeg selv har fået lov, at forme efter mine egne skrappe kriterier med Salecto's professionelle hjælp og kundeservice i baghånden. Back-end er også super brugervenlig, nem at navigere i og meget hurtigt. Jeg er rigtig glad for vores samarbejde indtil nu og føler at jeg får "value for money"
Hilsen Ann/OakStream.dk

February 27, 2017

Kan varmt anbefales

Jeg bruger Salecto og kan varmt anbefale dem. De er hurtige og altid parate til at hjælpe. Både jeg selv og mine kunder er glade for min nye webshop lavet af salecto. Deres søsterselskab Conversio kan varmt anbefales hvis du skal bruge hjælp til SEO og adwords

February 24, 2017

Seriøse og troværdige

”Jeg startede med et samarbejde med Conversio for ca. 2½ år siden, som hjalp mig med Google Adwords kampagner og SEO – det var (og er) jeg meget tilfreds med og da Conversio startede et søsterselskab Salecto og luftede ideen om,
at jeg skulle skifte platform var jeg ikke i tvivl.

Og jeg har ikke fortrudt!

Processen med nyt design og overførsel af data fra eksisterende shop gik uden problemer og jeg havde en rigtig god og saglig sparring hele vejen igennem.

Nu har jeg haft shoppen i over 1 år og i dét år har den daglige kontakt og de udfordringer jeg har haft, blevet løst hurtigt og med en kompetence, som jeg er yderst tilfreds med.

Hos Salecto arbejder personer, som ved hvad de har med at gøre og jeg fornemmer virkelig, at personerne kender min shop og de værdier og budskaber jeg gerne vil have frem.

Har anbefalet Salecto til flere og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger

Charlotte – indehaver af BABYNATURE.DK”

February 22, 2017

Take a closer look