SalgsbiksenReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har i flere år handlet hos Salgsbiksen. Jeg har altid fået en god og venlig service, hurtig levering, indehaveren har et par gange personligt leveret og instrueret mig i brugen af tingene. Er der ell... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har købt 2 lommelygter ved Salgsbiksen.dk og extra batterier der til.. Valgte at afhente dem da det er i samme by. Lyn hurtigt svar tilbage fra Salgs biksen efter bestilling og kunne afhente... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fået et forkert dashkamera tilsendt. Jeg skrev en mail og ringede 1 gang, dog med tlf.svarer. Men senere på dagen kom der en meget behagelig e-mail, hvor der blev undskyldt og et glimrende... See more

Company details

1. Cell Phone Accessory Store

Information provided by various external sources

Kundeservice og troværdighed. Hos Salgsbiksen er god kundeservice en selvfølge. Vi står derfor klar til at hjælpe, og bestræber os på altid at finde en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser. Glade kunder kommer, som der siges, altid igen. Vi vil gerne se dig igen. Så derfor er nøgleordet gode produkter til gode priser og god service. Vi ses på www.salgsbiksen.dk til nem, god, hurtig og sikker online handel. Mvh Jan Helmut Jørgensen

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ændrer min første anmeldelse, der viste sig at være baseret på fejlslagen kommunikation. Jeg havde købt et produkt, der var defekt efter kort tids brug. Produktet blev erstattet af Salgsbiksen, men pakken strandede åbenbart i et længere stykke tid hos Dao. Da dette ikke havde med Salgsbiksen at gøre, og alt ellers har været nemt og hurtigt, kan jeg kun anbefale at handler der.

January 2, 2025

Hej SE
Mange tak for din karakter, det er jeg rigtig glad for og ja, jeg kunne godt se, at din pakke var strandet hos dao og var endda kommet tilbage til Aalborg igen, det er noget rod, men jeg er glad for du har fået pakken og du giver bare lyd hvis der er nogle problemer.
Jan Helmut Jørgensen, Salgsbiksen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fået et forkert dashkamera…

Jeg havde fået et forkert dashkamera tilsendt.
Jeg skrev en mail og ringede 1 gang, dog med tlf.svarer.
Men senere på dagen kom der en meget behagelig e-mail, hvor der blev undskyldt og et glimrende løsningsforslag. Det er kundeservice 👍👍

March 8, 2024

Super handel af lommelygter

Har købt 2 lommelygter ved Salgsbiksen.dk og extra batterier der til..

Valgte at afhente dem da det er i samme by.

Lyn hurtigt svar tilbage fra Salgs biksen efter bestilling og kunne afhente med det samme som jeg så gjorde..

Super fin og hyggelig afhentning da ejeren Jan var rar og imødekommende og super informativ.

Så klart handler jeg gerne der igen i fremtiden.

November 29, 2022

Besvarelse fra Salgsbiksen

Hej Michael
Mange tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds med de købte LED lommelygter du købte hos mig.

Hurtig levering .

Hurtig levering .. Godt produkt til billig pris ..

August 19, 2022

Reply from Salgsbiksen

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for, at du er tilfreds med den vare, du har købt hos mig.

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig levering og varen kan det den skal.

September 17, 2021

Hej PH
Tak for den fine anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds med dine nye airpods.

Rigtig rar sælger og fantastisk service

Rigtig rar sælger og fantastisk service
Jeg har købt to nøgleringe og er meget tilfreds med dem. Hurtig levering og god service.
Jeg kan 100 % anbefale salgsbiksen :)

April 27, 2021

Hej Khatera
Mange tak for din fine anmeldelse :)

Rated 1 out of 5 stars

Bruger irrelevante Facebook-grupper til…

Bruger irrelevante Facebook-grupper til at promovere sin gesjæft med. Altså SPAM.

March 18, 2021

Hej Christoffer

Nu er det altså tilladt på Facebook for virksomheder at sælge deres varer , så derfor er det ikke spam, du får for alvor travlt hvis du vil anmelde de tusindvis af firmaer der gør det og hvorfor anmelde mig her, du har ikke købt noget af mig, man skal rent faktisk have handlet hos mig for at lave en anmeldelse.

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Har købt internetradio som virker fint…

Har købt internetradio som virker fint og god service med indstilling og det hele

March 18, 2021

Hej Johanne
Tusind tak for din anmeldelse, jeg håber du er rigtig glad for din internet radio.
Mvh

Wi-Fi overvågnings kamera

Har for nylig købt Wi-Fi overvågnings kamera, og tidligere forskellige småting. God service og hurtig levering. Kan anbefales.

March 7, 2021

Hej Hans
Tak for anmeldelsen, jeg er glad for, at du er tilfreds med de ting du har købt hos mig.

Rated 4 out of 5 stars

Perfekt service

Kan klart anbefale at handle ved Jan. På trods af, at Jan ikke kunne vejlede mig ift. om produktet kunne bruges til det, jeg skulle bruge det til, var han virkelig sød og hjælpsom.
Desværre var det købte produkt ikke hvad jeg ledte efter og derfor var Jan også så sød at tage det retur.

Flink og rar mand og rigtig god service.

Hej Mette
Mange tak for den fine anmeldelse, det var godt nok en skam du ikke kunne bruge antenne forstærkeren til dit tv, jeg får nemlig mange spørgsmål om det kan lade sig gøre. Tak for hyggelig snak.

Gps Tracker

Jeg købte en GPS-tracker hos Salgsbiksen, den er velfungerende og fik den leveret hurtigt. Prisen var meget fornuftig, så kan varmt anbefale at handle der.

Hej Jess
Tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds med den GPS-Tracker du købe hos mig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte et berøringsfrit…

Jeg købte et berøringsfrit pandetermometer i sidste uge. Hurtig ekspedition og et virkeligt fint pandetermometer, jeg er meget glad for, til en god pris.

Hej Pia
Tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds med det berøringsfrie pandetermometer.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt et Smartwatch og er meget…

Har købt et Smartwatch og er meget tilfreds med uret. Hurtig levering og god service.

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds med uret, du ved hvor du kan finde mig hvis der skulle opstå et problem eller spørgsmål.

Købte et headset

Købte et headset. God lyd og kvalitet. Salgsbiksen et godt sted at handle på nettet.

Hej Rønnow
Mange tak for anmeldelsen.

GPS tracker

har kun positiv oplevelse af at handle med Salgsbiksen ,hurtig hjælp med at få et lille problem løst til ug og kan varmt anbefale dig at handle hos ham, og forøvrigt forstår jeg ikke de negative udbrud flere kommer med, min oplevelse med forretningen er god og absolut ikke at klage på,

March 5, 2021

Hej Esben
Tak for anmeldelsen og tak for kampen, den kostede mig lidt nattesøvn, men vi kom i mål, det er det vigtigste.

Rated 1 out of 5 stars

Defekt vare og utrolig dårlig…

Defekt vare og utrolig dårlig kundeservice.
Ordre: #1132
Købte den 9/1 2021 et M3 aktivitets smartwatch til 168 kr. inkl. porto, hvor der var angivet følgende :
12 mdr. garanti + 12 mdr. reklamationsret.
Da jeg modtager uret er der ingen dansk brugsanvisning med og teksten på engelsk står meget småt. Uret er i en forsejlet pose (fra fabrikkens side af, kan jeg se). Jeg klipper posen op og ser at det skal oplades. Det kan ikke lade og virker ikke. Uret er defekt, man kan også se det er noget billigt “Kina” produkt. Jeg kontakter derfor Salgsbiksen (Jan Helmut Jørgensen).
der bliver udvekslet mange mails, hvor han bl.a påstår at han har afprøvet uret inden afsendelse. Det tror jeg simpelthen ikke på, da uret er i en forsejlet pose. Desuden skriver han, at man kan komme til at oplade det forkert, men der er kun en måde at oplade på, så det kan man ikke komme til. Jeg sender ham mange billeder og ønsker mine penge retur. Han vil have jeg skal sende uret retur (fair nok), jeg mener han skal betale portoen, hvilket han ikke mener men efter et pr mails frem og tilbage går han med til det. Han sender mig en kode til postnord. Jeg pakket uret sammen og sender det. Efter endnu mange mails frem og tilbage skriver han, at ham aldrig har modtaget uret og Han Beder mig kontakte postnord, hvilket jeg gør. De skriver, at den kode der er brugt ikke er forsikret post og kan derfor ikke spores.
Jeg skriver til Salgsbiksen igen og spørgen hvad vi gør nu, og at han skulle ha sendt mig en portokode der kunne spores. Jan Helmut Jørgensen skriver derefter :
Jeg skulle ikke sende dig noget som helst, og jeg stopper nu.
Jeg skriver derefter til ham, at det er utrolig dårlig kundeservice og jeg forventer at han tilbagebetaler mig de penge jeg har brugt på at købe et defekt ur. Jeg får ingen svar og ingen tilbagebetaling på det defekte ur der nu er gået tabt i posten.
Utroligt at en mand med en forretning vil gøre sig til tyv for 168 kr.

February 26, 2021

Hej Inge
Du kan kalde det et billigt Kina produkt, det er det også og det afspejler prisen på 129,- kr. også, den pose du modtog uret i er IKKE en forseglet pose, det er en lynlås pose og jeg HAR testet uret inden jeg afsendte det, det gør jeg altid for at undgå situationer som denne og jo, man KAN vende uret på 2 måder når det skal oplades, der er en rille hele vejen rundt og den rille passer til du kan komme til at stikke ladestikket ind i den forkerte ende, det er jo ikke et alm. usb stik der er med til uret, men et specialstik, dette har jeg også skrevet til dig, jeg har stadigvæk alle tilsendte og sendte mails.

Det er helt normalt ved garanti reklamationer, at varen skal sendes retur, det er ikke kun mig der forlanger det, det gør alle firmaer.

Du har accepteret mine salgs- og leveringsbetingelser (som forøvrigt er standard betingelser) og deri står DU skal betale returomkostningerne, dem har du så åbenbart bare accepteret uden at læse dem, men du kan læse dem her: https://www.salgsbiksen.dk/handelsbetingelser

Hvad angår det sidste du skriver, så har jeg ikke fået flere mail fra dig da jeg skriver til dig, jeg ikke er forpligtet til at betale for returforsendelsen, at jeg gør det når jeg har konstateret produktet er defekt, hvilket det ikke var da jeg sendte det.

Jeg har IKKE modtaget uret hvilket er underligt, for i de 5 år jeg har drevet butik, har jeg kun mistet 2 forsendelser med postnord, men kan se du ikke tror mig, det kan jeg ikke gøre noget ved.

Hvis du mener jeg er en tyv og har stjålet 168,- kr. fra dig, det kan jeg ikke gøre noget ved, jeg kan kun beklage din forsendelse er forsvundet med postnord, men det kan jeg simpelthen ikke gøre noget ved. Jeg sender varer med postnord hver eneste dag og mister aldrig noget, men du har ikke skrevet afsender på forsendelsen, så har postnord jo ikke en levende chance for at returnere det til dig hvis du ikke har skrevet modtager adressen rigtigt.

Utrolig ubehagelig person!!

Utrolig ubehagelig personlighed, man skal hvertfald ikke kommentere på hans produkter på facebook, for så får man en truende ubehagelig adfærd retur.
Hvis jeg kunne give ham minus stjerner, så havde jeg gjort det...
Generelt bare et utroligt ubehageligt menneske, aldrig handel med ham!
Jeg modtog følgende besked fra ham efter at havde reageret på et af hans produkt opslag:
"Ja ja du griner af den aflytningsenhed men ved du godt din kæreste har købt en og det er ikke godt at hvor den er blevet placeret. Du er blokeret og ryger ud af mine salgsgrupper." Ud over at denne besked, ikke ejer hverken punktum eller komma. Og ligeså godt kunne være skrevet af en person i børnehaveklassen. Så er det en utroligt krækende adfærd, at overfuse sine kunder med..
Hvad er det dog for en måde at behandle sine potentielle kunder på ?? Og så fordi de reagere med en smiley på hans opslag ?? Denne mand ejer ikke skyggen af kundeservice..
Aldrig handel hos ham!

Svar: Hvis du vælger at se en grinende smiley, som en prokovation / trussel mod dig og dine produkter, så er det virkelig dig der er noget galt med...
Jeg kommenterede ikke engang på dit opslag eller noget som helst, blot tilføjede en grinende smiley, utrolig harmløst ville jeg mene...
Og nej, var i ingen af dine grupper, for du postede ting i en sjælland køb og salgs gruppe, til trods for at du er fra jylland.. Jeg er ikke medlem af nogle jylland salgs grupper, for jeg bor på sjælland...
Du blev også omgående smidt ud af gruppen, da admins fik det afvide, for de ville heller ikke tolerer den opførsel...
Alle kunder, har vel lov til at vurdere dit produkt, uden at skulle angribes af dig for det ? Eller det er måske langt fra din virkelighed..
Du burde læse og lære lidt om kundeservice og morale..
For kan da godt se at du vælter dig i gode anmeldelser, haha..

February 24, 2021

Hej Kasper

Humor, det har du da ihvertfald ikke og det med du måske var en kommende kunde, det har jeg svært ved at tro på, for hvorfor skulle du genere mig med de ting til jeg sælger og så bagefter købe noget af mig, det hænger jo ikke sammen og hvordan kan du skrive jeg er et utroligt ubehageligt menneske, vi to har aldrig og kommer aldrig til at snakke sammen og hvordan kan du skrive jeg har en ubehagelig personlighed, du kender mig ikke, men du kunne bare ikke tåle den lille joke jeg skrev til dig, men jeg kunne jo se, at det ikke kun var mine varer du skulle gøre grin med, du gjorde også grin af det andre mennesker solgte, har du virkelig så stort et behov for at genere andre, det må du have med den smøre du er kommet med både her og andet sted, så spørgsmålet er nok hvem af os to der er den mest ubehagelige personlighed, og jeg er ikke i tvivl om hvem det er, heldigvis har jeg rigtig mange glade og tilfredse kunder og det er jeg rigtig glad for.

Som jeg skrev til dig, så blokerer jeg folk der generer mig og de ting jeg sælger og er du i mine salgsgrupper, hvilket du var, så ryger man også ud af dem, jeg kan ikke have folk i mine salgsgrupper på facebook, der sidder og generer folk og det de sælger, det skal være en positiv oplevelse at færdes i de 7 salgsgrupper jeg har.

Ikke desto mindre smed jeg ud af to af mine salgsgrupper, jeg har en stor Sjællands gruppe, en Københavnergruppe og har derudover 5 landsdækkende salgsgrupper, du var medlem af Sjællands gruppen og af en af de andre og hvad du mener om mig, det er jeg ligeglad med, jeg har som tidligere skrevet masser af gode og tilfredse kunder, du er ikke engang kunde, du kender mig ikke og kan derfor på ingen måde udtale dig som du gør, og sjovt nok, den gruppe det foregik i, den er jeg stadigvæk medlem af.

Det er også utroligt, at du føler dig angrebet af mig fordi jeg skriver noget i sjov til dig, du må godt nok ikke eje nogen form for humor.

Ha' en god weekend, hvis det er muligt for dig.

Take a closer look