Ulovlige løsninger
Vi havde den værste oplevelse man kan forestille sig med Lasse/Scandi Home da vi skulle have lavet badeværelse. Lang historie kort: Bund Ulovlige løsninger, ingen fagfolk,(når der fx bliver sagt elektriker er det IKKE en uddannet elektriker), løgne og de eneste aftaler der blev overholdt var deadlines. Hele projektet endte med at tage næsten et år, fordi der hele tiden opstod problemer - enten utæthed, forkert fald eller revne i materialer. Ydermere kom der en vvs regning oveni på 5t fordi håndværkerene havde brugt afløbet som skraldespand, så der var cement, fugemasse og andet godt i.... Lasse virkede utroligt sød og behagelig ved samtaler, men enten er der ikke kompetencerne til arbejdet, eller også er det en facade.
Vi endte med at få en ny håndværker til at reparer det helt nye badeværelse - der blev vi for alvor klar over, hvordan det skulle have været fra start! Kompetence, kvalitet og ærlighed. En gennemgående reparation endte med at koste yderligere 85t og blive til en lovliggørelse af badeværelse (med fuld dokumentation hele vejen igennem).
Gå langt udenom ScandiHome