Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fed cykel som kom hurtigt og virker…

Fed cykel som kom hurtigt og virker perfekt. Blev dog nød til at skrive til kundeservice på baggrund af noget med betaling men det blev hurtigt fikset af en sød medarbejder så generelt positiv oplevelse herfra. Tak for denne gang:)

May 8, 2023

Jeg bestilte noget fra 4 dage siden

Jeg bestilte noget fra 4 dage siden, en controller til en cykel til 499 kr da jeg havde trukket betal kom der noget fejl kode frem. Pengene er trukket fra mit kort men har ikke modtaget nogen kvittering eller odrenummer på mail eller noget, har prøvet at finde et nummer til dem kan ikke finde noget.

April 24, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Magen til inkompetent firma skal man…

Magen til inkompetent firma skal man lede længe efter, deres må at behandle kunder på kan kun beskrives som perfid. Har prøvet at bestille et nyt display til min cykel som er købt hos Scandinavian bikes, men har modtaget en mail med at ordren er annulleret efter at de har trukket penge på min konto. Et hvert firma med respekt for kunderne ville omgående annullere ens ordren, hvis de ikke så sig i stand til at lever det bestilte, og prøve at komme i kontakt med dem er praktisktalt umuligt. Så hvis man vil spare sig selv for al den bøvl, så køb cykler hos en anden leverandør som er e-mærket, hvor tingene er i orden og tingene bliver leveret samt kontakten til forhandleren lige ledes er i top.

April 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Spar dine penge og køb fra mærkets officielle side

Hvis i har jeres penge kært, så køb intet her fra! Jeg købte en elcykel og vidste egentlig godt at de var fra en kendt offentlig side, men tænkte det er et dansk firma og man vil få reklamationsret osv. hvorfor jeg valgte at betale 4000,- ekstra, hos den anden side som de selv bestiller den fra(må ikke anvende navnet), kan du få dem næsten til halv pris! i må ikke snyde jer selv og være så naive som jeg!
Jeg fik cyklen og ledningen til forlygten var knækket, de får bestilt et nyt og lover at de ville montere forlygten hvis jeg ikke selv kunne. Efter at have set en video hvordan man montere tænkte jeg det kan jeg umuligt fikse, da det er ekstrem mange ledninger man skal igennem, var bange for at gøre noget forkert. Skrev til dem at jeg gerne vil have at de skulle montere som de havde lovet, og får at vide at deres lager og værksted ikke har åbent over vinteren? først og fremmest var det ikke engang vinter endnu. Jeg skrev til dem gennem en anden profil og fik svar på at de havde et lager åbent!! så det er ren og skær scam! de bestiller selv deres produkter fra hjemmesiden(som ikke må nævnes i en anmeldelse åbenbart) og sælger bare produktet videre, hvilket er ok, men de har ingen teknisk forståelse for cyklerne, de bestiller bare og sælger videre. Inden køb kunne jeg skrive og få svar på under 5 min, men efter at fortælle dem at jeg vil have dem til at montere forlygten, hørte jeg ikke fra dem i 5 dage! først da jeg truede dem med at jeg ville gå den juridske vej og at jeg havde emails på alt hvad de lovede svarede de igen. Det endte med at jeg fik refunderet et mindre beløb på 500,-, efter at have skiltet med at jeg ville gå den juridiske vej. Jeg gik alene med til de 500,- fordi at jeg vidste jeg ikke ville få noget som helst andet ud af det. I er velkommen til at kontakte mig, så sender jeg gerne hele vores samtale hvis i tror at jeg kun er ude på at kaste med mudder, det er kun for at spare jer for penge! Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det... Og spar mig for de standarde svar som" vi kan ikke finde dig i vores system" eller " vi har prøvet at kontakte dig " bla bla bla. fald ikke for hvad de skriver de er løgnere.. man kunne jo overveje at dykke ind i nogle af dem som har givet 5/5 i anmeldelse, om de måske har nogle aktiver i virksomheden.. total fup.

October 3, 2022

Møj lækker kvalitet!

Jeg købte min første elcykel hos ScandinavianBikes for 2 uger siden. Sindssyg kvalitet, hurtig levering og god service. Det hele spiller bare.

Helt sikkert ikke sidste gang jeg køber cykel hos dem.

Reply from legalriding.com

Hej Seb, Tak for den finde anmeldelse. Husk at bruge den rabat kode du fik på din mail til den næste cykel du køber.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtog min første elcykel fra…

Jeg modtog min første elcykel fra Scandiavian bikes, for 2 uger siden. Jeg vil endelig bare sige, at jeg super glad for jeg valgte jer. Fornøj hvor er den cykel, i god kvalitet. Vil dog gerne påpege, at jeg skulle vente 2 dage mere end lovet, men det gør mig endeligt ikke noget, i forhold til cyklens kvalitet, da jeg var lidt skeptisk i starten, om at erhverve en elcykel.

Varmeste anbefaling her fra.

Reply from legalriding.com

Hej guffe, vi beklager de ekstra 2 dage fordi når pakken først er afsendt er det udenfor vores hænder. Men super fedt at du er glad for den!! og vi beklager selvfølgelig på vegne af posten at der gik 2 ekstra dage :D

Rated 4 out of 5 stars

Jeg modtog min cykel for 1 uge siden

Jeg modtog min cykel for 1 uge siden, og der har ikke været det mindste med den! Super lækker kvalitet, det hele fungere som det skal, og jeg er alt i alt bare enormt glad for den! Kæmpe anbefaling her fra!🤩

Reply from legalriding.com

Hej lucas, tak for den fine anmeldelse! den er vi utrolige glade for !

Hejsa

Hej, mange tak for min nye cykel. Jeg er meget glad for den, den kører rigtig godt.

April 21, 2022

Reply from legalriding.com

Hej sander, vi er glade for at høre du er glad for din nye cykel!! kør forsigtigt

Rated 5 out of 5 stars

Så blev jeg en del af "MACEWHEEL X"…

Så blev jeg en del af "MACEWHEEL X" banden

Jeg har i lang tid været på udkig efter den perfekte cykel, jeg har ledt i adskillige fysiske butikker landet rundt samt hjemmesider uden held... Da jeg næsten var ved at give op på min søgen så jeg en en cykel på strøget jeg blev forelsket i, det var en ung gut "Peter" tror jeg han hed som jeg blev nød til at stoppe op og afhøre ham omkring cyklen, han gav mig lov til at prøvekøre den hvor jeg betsemte mig for at DET DEN HER CYKEL JEG SKAL HAVE!

Jeg var inde på jeres hjemmeside som er meget brugervenlig og nem ikke indviklet med alle mulige smarte salgsteknikker og jeg modtog cyklen 5 dage efter jeg bestilte den på hjemmesiden:) nu har jeg haft den i en lille måned og min ven søren glæder sig allerede til at han modtager sin!

Jeg plejer aldrig at skrive trustpilot men i fortjener sku alt den ros man kan give jer og så er det også bare en cykel der adskiller sig fra de andre som en bugatti ved siden af en gammel ford 5/5 stjerner

April 20, 2022

Reply from legalriding.com

Hej Martin, Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på at du skrev din første anmeldelse hos os. Vi er glade for at have dig med på holdet!

Jeg købte en Maze Wheel X

Jeg købte en Maze Wheel X, som jeg fik udleveret på en lørdag, fra deres lager på Amager.
Den pågældende medarbejder lovede, at jeg ville modtage en købs kvittering pr. mail om mandagen. Det skete ikke. Nu har jeg skrevet til dem flere gange de sidste 2 måneder, uden at de svarede en eneste gang! Talte også med den medarbejder, som udleverede cyklen, men han kunne ikke gør noget. Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos dem.

December 29, 2021

Reply from legalriding.com

Hej Edward, vi har prøvet at kontakte dig adskillige gange uden held, udover det kan vi ikke finde dig i vores system. Kan vi bede dig om at kontakte os på vores mail
Scandinavianbikes3@gmail.com

- team SB

Super fed ebike!

Skarp kvalitet, opsætning tog 10 minutter, hurtig levering og fedeste ebike - kan kun anbefales 👌

October 22, 2021

Reply from legalriding.com

Hej peter, tak for de 5 stjerner, og hvor er det fedt at du fik samlet på 10 minutter.

- team sb

Take a closer look