Scandinavian Collection Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelige produkt. Især deres indendørs kamera. Super svært setup, fyldt med reklamer i appen, og det har simpelthen ikke nogle gode funktioner, nytteløs. Jeg uddannet softwareingeniør, og har sjæ... See more

Rated 3 out of 5 stars

Har købt et udendørsovervågnings kamera, som skulle gå på WiFi via en app. Produktet ser nu okej ud og var nemt at opsætte på væggen. Men appen fungere på ingen måde, man kan ikke registrere sig med m... See more

Rated 4 out of 5 stars

Købte vores Scandinavian Collection Rose online hos Coop. Kendte ikke til Airfry i forvejen, så det var en satsning. Gik bare efter design, vindue i skuffen rimelig watt 1450 samt 1 skuffe. Vi bruger... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en SCANDINAVIAN COLLECTION ROSE GOLD airfryer, hver gang jeg trykkede på “sync” knappen slog mit relæ fra, så er sendt retur, kan jo læse at jeg ikke er den eneste der har haft problemer med det... See more

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Scandinavian Collection forhandler eget brand indenfor køkkenudstyr, der gør din hverdag lettere.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 40% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Genopladelig fodfil

Genopladelig fodfil, den bedste jeg har haft...øv øv..
Efter et par timer i laderen, opdaget jeg at selve apparatet et meget varmt OG brændt af ved kontakten. Nå men jeg kan jo kun være glad for, at jeg opdagede det hurtigt. Det var så DEN fodfil af meget dårlig kvalitet.. eller laderen er.
Efter anmeldelser her, vil jeg ikke bruge energi på at maile firmaet, når de ikke svarer. Derfor kan de læse det her..

September 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Godt førstehåndsindtryk, skjulte elendigt produkt

Jeg har købt deres trådløse lampe. Efter en uge kunne den slet ikke lyse noget op, selv med fuld opladning var det det svageste lys. Nu efter 14 dage kan den ikke engang tænde.

Fair nok at brande Kina produkter og sælge dem i sit eget brand, helt almindelig strategi. Men hvis man vil sælge noget med navnet “scandinavian collection”, bør man i det mindste kvalitetsteste produktet grundigt, så man uden tvivl ved at det lever op til de kvalitets standarder vi har i Danmark. Især inden i sender bulk ordre ud til samtlige danske supermarkedkæder, der ender med at sidde en indkøber der får grå hår af de klager de kommer til at få over den skod lampe.

Fed idé med brandet, bare ærgeligt i ikke sætter prisen lidt op i stedet og giver jer selv en højere COG og i det mindste ved at i bruger lidt flere penge på et ordentligt produkt. Gratis råd fra mig, selvom jeg føler mig snydt for de 149 for lampen, SKAB ET BÆREDYGTIGT BRAND MED KVALITET.

August 10, 2024

ØV med ØV

De er egentlig ok de 1 liter drikkedunke, undtagen nå man sætter dem i opvaskemaskinen så skrumper de 3 str. og er til at smide ud. Intet på dunken som gør opmærksom på at de ikke må komme der ind og det betaler man 99,95 or

July 29, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Har en termo kop

Har en termo kop, og er egentlig godt tilfreds, men I har valgt at samle den men almindelige skruer og ikke rustfri skruer. Har haft den 1 måned og der er allerede begyndt at løbe rust fra skruerne på den hvide belægning. Skisme ikke pænt. Øv.

July 11, 2024

Denne købte jeg den 25 maj

Denne købte jeg den 25 maj . Har indtil da kun lavet poms og andre ting hvor der ikke kommer vand i ... i onsdags lavede jeg så mørbrad i den hviket jeg nu har lavet siden jeg fik min første airfryer uden problemer,
men denne gang løber vædsken ud af skuffen i venstre side , der var nøjagtig det samme i højre skuffe uden problemer.. hvorfor tager i ikke bare mod den reklamation og udskifter den med en ny, istedet for at få medarbejderen fra imerco til at ringe og spørge ind til hvordan jeg har brugt min maskine ,som iøvrigt ikke er særlig rar og snakke med... som insinuere at det er min egen skyld og jeg ikke bare kan få en ny... nu valgte jeg jeres fordi i havde et godt tilbud fra 1499 til 599 kr... jeg ønsker ikke den maskine retur , da den har sejlet i fedtstof og væske inden i maskinen også , hvad sker der ikke næste gang , så brænder hele lejligheden måske ned .. jeg ønsker en ny uden fejl...
Scandinavian CollectionDual Zone Airfryer
8 liter - 1700 watt - 10 programmer

June 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Min kæreste købte en Scandinavian…

Min kæreste købte en Scandinavian Collection Damprenser 250 ml kapacitet i den lokale Kvickly, som selvfølgelig ikke virkede, da vi pakkede den ud og testede den. Fortvivlelsen var stor, da vi konstaterede, at ekspedienten ikke havde lagt kvitteringen i posen, selvom vi bad om det og kunne efterfølgende stå med vores lange næser i Kvivkly og en defekt damprenser.
Vi forsøgte efterfølgende at skrive og ringe til firmaet, uden at modtage svar, og vi har nu en defekt damprenser og er de kroner fattigere.

November 16, 2023

Termokop med sugerør

Termokoppen holdte til at blive brugt en gang, nu kan den ikke lukke længere.

Det er desuden ikke en god termokop til at starte med, da hvis du vender den på hovedet, selvom den er lukket, falder alt ud af den. Brug IKKE varme drikke i den! Du kommer til at brænde dig selv.

April 26, 2024

Take a closer look